Nokia E61
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
RLX, jedino ako napravis temu sa tom pozadinom. dobro resenje ti je www.zedge.net i njihov Theme creator, ili www.ownskin.com ili da nadjes Theme DIY pa preko njega.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Da li E61i moze da podrzi memorijsku karticu od 4GB?
Na Kingstonovom sajtu pise da je max 2GB ali posto je noviji tel mislim da mu je to malo za max podrzano!
Kongston E61i
Na Kingstonovom sajtu pise da je max 2GB ali posto je noviji tel mislim da mu je to malo za max podrzano!
Kongston E61i
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
IDzO nisam siguran 100 posto, al sam siguran nekih 80-90 posto da moze, ipak je to noviji telefon i ne bi trebalo da bude problema u radu sa tom velicinom mem. kartice.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
- Ibrahim Gueye
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 08. Okt 2007. 06:10
Pozdrav svima!
1. Interesuje me da li postoji mogucnost, i kako da podesim da mi, kada primim mail, svetli tipka(taster) koja sluzi za pokretanje email-a(ona kovertica)!
2.Imam jedan problem sa mail-om! Podesio sam sve kako valja i trebuje(u pitanju je Gmail)! Kada koristim WiFi sve je OK, i salje i prima bez problema. Medjutim, kada pokusam da pristupim preko GPRS-a(MTS) javlja mi ''nema servera''! Jedno vreme je radio OK i sa GPRS-om a sada nece! Molim za pomoc!
1. Interesuje me da li postoji mogucnost, i kako da podesim da mi, kada primim mail, svetli tipka(taster) koja sluzi za pokretanje email-a(ona kovertica)!
2.Imam jedan problem sa mail-om! Podesio sam sve kako valja i trebuje(u pitanju je Gmail)! Kada koristim WiFi sve je OK, i salje i prima bez problema. Medjutim, kada pokusam da pristupim preko GPRS-a(MTS) javlja mi ''nema servera''! Jedno vreme je radio OK i sa GPRS-om a sada nece! Molim za pomoc!
Poslednja izmena od monk u Pon, 07. Apr 2008. 03:21, izmenjeno 1 put ukupno.
- Phantom Lord
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10
Zaboravio sam da kazem da je u pitanju E61i!:unsure:
Ubacio sam remind me ali ne mogu da nadjem tu opciju! Ne mislim na indikatorsku lampicu, vec na sam taster za pokretanje mail-a!
Pozzz
Ubacio sam remind me ali ne mogu da nadjem tu opciju! Ne mislim na indikatorsku lampicu, vec na sam taster za pokretanje mail-a!
Pozzz
Nokia E61i - Blumax 101 GPS receiver - SonyEricsson T230i, P800
http://www.uredikutak.com/
http://www.uredikutak.com/
- Phantom Lord
- Mobil poznavalac
aa,pa taster ne moze da svetli,nisam te razumeo 
Nego da ja pitam stare i nove korisnike nesto u vezi baterije.Cini mi se da je sada,nakon godinu dana,baterija dosta slabija.Traje mi jedva 2 dana,ponekad i manje,a ranije 3,3.5 dana,dok potrosnju nisam bitnije promenio.
Moze li neko ko ima slicnu potrosnju poruka i poziva,da privremeno koristi moja podesavanja i programe,da uporedimo potrosnju?
Ovako:
-osvetljenje 1 stepen ispod max
-network mode:gsm only
-bez muzike,video klipova,bluetooth-a,wifi
-gprs 10ak minuta dnevno
-pozadinski programi 'remind me' i 'anisprite'
-15-20 min razgovora dnevno
-10tak primljenih/poslatih poruka
-oko 20tak minuta organisera,menija i slicno
Mislim da ovo nije nista posebno,a kada ubacim malo muzike,wifi pola sata,traje 1.5 dan.

Nego da ja pitam stare i nove korisnike nesto u vezi baterije.Cini mi se da je sada,nakon godinu dana,baterija dosta slabija.Traje mi jedva 2 dana,ponekad i manje,a ranije 3,3.5 dana,dok potrosnju nisam bitnije promenio.
Moze li neko ko ima slicnu potrosnju poruka i poziva,da privremeno koristi moja podesavanja i programe,da uporedimo potrosnju?
Ovako:
-osvetljenje 1 stepen ispod max
-network mode:gsm only
-bez muzike,video klipova,bluetooth-a,wifi
-gprs 10ak minuta dnevno
-pozadinski programi 'remind me' i 'anisprite'
-15-20 min razgovora dnevno
-10tak primljenih/poslatih poruka
-oko 20tak minuta organisera,menija i slicno
Mislim da ovo nije nista posebno,a kada ubacim malo muzike,wifi pola sata,traje 1.5 dan.

Poslednja izmena od Phantom Lord u Pon, 07. Apr 2008. 03:53, izmenjeno 1 put ukupno.
- Ibrahim Gueye
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 08. Okt 2007. 06:10
Pa ja ne mogu da verujem...
Totalno mi je otkazao dzojstik na K800i i hteo sam E61 i nema ga... Mada, kad bolje razmislim, posto i on ima dzojstik, kakve sam srece i on bi otkazao... Mozda je i bolje sto ga nemaju, naterace me da uzmem nesto drugo...
P.S. Dzojstici na mobilnim telefonima - jedan od najgorih poteza od kada se prave mobilni aparati

P.S. Dzojstici na mobilnim telefonima - jedan od najgorih poteza od kada se prave mobilni aparati

Galaxy Spica Eclair + Sennheiser MX 560
- Phantom Lord
- Mobil poznavalac
Phantom Lord,
Sto se tice baterije, opste postavke za litijum jonske baterije su da je broj punjenja 300 nakon cega se spusta na 80 odsto.
Tako da je mozda i sam baterija u pitanju, jer da bi ti istrosio tih 300 punjenja trebalo bi da imas E61 3 godine sto nije slucaj
.
E sad da je do telefona , na nacin da u njemu nesto stalno melje, ne vjerujem.
Probaj da se zamjenis na par dana sa nekim ko koristi identicnu bateriju, pa ces vidjeti u cemu je stvar.
Sto se tice baterije, opste postavke za litijum jonske baterije su da je broj punjenja 300 nakon cega se spusta na 80 odsto.
Tako da je mozda i sam baterija u pitanju, jer da bi ti istrosio tih 300 punjenja trebalo bi da imas E61 3 godine sto nije slucaj

E sad da je do telefona , na nacin da u njemu nesto stalno melje, ne vjerujem.
Probaj da se zamjenis na par dana sa nekim ko koristi identicnu bateriju, pa ces vidjeti u cemu je stvar.
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3
SE W950+senheiser sluske, MOto F3
Ljudi kako da flesujem E61i....koji mi update-ovi trebaju..(tacno uputstvo)
images/smiles/icon_huh.gif
Totalno sam zbunjen...

Totalno sam zbunjen...