Nokia 6120

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
Alexa+
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 03. Apr 2008. 17:15

Post od Alexa+ »

Ja imam isti problem kao i blaf, i posle formatiranja ostaje isti problem.
No, radnja u kojoj sam pre nedelju dana kupio telefon je izgleda zatvorena i izgleda da cu morati da platim servis?! :smutny:

milann
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 23. Okt 2005. 09:11
:: Xiaomi Mi 9

Post od milann »

Alexa+, mozes i sam da odradis fleshovanje jer je vrlo jednostavno. Pogledaj ovde upustvo viewtopic.php?p=72714#72714

4ever2gether
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 10. Apr 2008. 05:55

Post od 4ever2gether »

zoreli napisao:isprobaš trial verziju , free je 15 dana
trial verzija mi je istrosena :((( zato i pitam da li ima neki besplatni program??

senadomen
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 08. Avg 2007. 10:20

Post od senadomen »

4ever2gether, www.google.com je pun sa besplatnim programima :wink: .
Nokia E50

Alexa+
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Alexa+ »

Milann ja imam 4.21 verziju softvera, a kod NSU nema nokie 6120 na spisku kompatiblnih telefona.
Jel da svejedno skinem NSU i pokusam fleshovanje?

milann
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 23. Okt 2005. 09:11
:: Xiaomi Mi 9

Post od milann »

Alexa+ napisao:ja imam 4.21 verziju softvera
Nokia je tu poslednju verziju sofvera povukla zbog bagova pre nekoliko meseci, ali skoro su je ponovo stavili. Vrlo je moguce da ste imali tu raniju verizju. Alexa+, probaj da fleshujes pa javi nam rezultate. ;)

zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Post od zoreli »

ja sam ubacio pre par dana verziju 4.21 (nisam menjao product code , fon je kupljen u Mobisu) i nikakvu razliku nisam primetio , i sa prošlom verzijom softvera telefon mi je radio besprekorno . Oduševila me je jedna stvar : kad sam uradio apdejt sve je ostalo netaknuto u telefonu (imenik,podešavanja,fotke,mp3...sve) :lol:
16 godina na forumu MOBILNISVET

Alexa+
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Alexa+ »

milann napisao: probaj da fleshujes
Nisam fleshovao, samo sam reinstalirao softver i sad radi ok.Ne gasi se vise. Hvala puno na pomoci :)

ilijak
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 28. Feb 2008. 04:37

Post od ilijak »

e ljudi kako npr. da neki film sa kompa ubacim u tel. tj koji mi je program potreban ? odg please

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

Potreban ti je program smart movie player za telefon i smart movie converter za komp preko koga kompresujes film na rezoluciju tvog ekrana.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

mazzy
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 10. Dec 2007. 18:34
:: s9+

Post od mazzy »

ej ljudi , nisam nikada probao staviti film na mob , a dali se vidi ? moze li se fino gledat ono....

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

Moze se gledati sto se prikaza same slike tice ali velicina ekrana tvog telefona je mala za neki duzi video.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

zooma
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 13. Mar 2008. 23:02

Post od zooma »

Ima li gde da se kupi adapter za slusalise sa 3.5mm izlazom i koliko kosta? Ne mogu nigde da nadjem a hitno mi treba. Ako neko zna nej javi. Poz

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

zooma, pogledaj po radnjama koje prodaju razne kablove za komp i A/V, BG Electronic, Beli Elektronik, Mikro Princ, Akustik (u Svetozara Markovića 40), prodavnice mobilne opreme tipa Apolo, itd. Adapter košta uglavnom oko 100-150 dinara, pravi ga i Hama a evo ti i jedan link, nazovi, pitaj... ;)
http://www.mbsoft.co.yu/Proizvodi.asp?ProizvodId=743

zooma
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 13. Mar 2008. 23:02

Post od zooma »

Hvala druze ziv bio. Provericu sve radnje pa cu nesto zbudziti. Originalne nokia dodatke nigde nisam nasao. Poz

Kokorajko
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 23. Apr 2008. 17:33

Post od Kokorajko »

Zamolio bih vlasnike ovog modela telefona koji su imali dosta vremena (nekoliko meseci) da ga koriste, da kazu par reci o njemu, neka istaknu njegove dobre i lose osobine, nesto sto ih nervira, nesto sto ih odusevljava, i na kraju kompletan utisak, tj. da li su u sustini zadovoljni telefonom ili ne.
Unapred hvala

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

Kokorajko, procitaj ovu temu od prve stranice i imaju detaljni utisci o telfonu.. ja sam procitao prvih 15 stranica tako da znam...

Kokorajko
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 23. Apr 2008. 17:33

Post od Kokorajko »

Ja sam procitao svih 20 stranica, nisam od onih koji sude nakon procitanih poslednja 4 posta, vec me interesuje da li su vlasnici koji telefon koriste duze vreme (tema je otvorena 29.07.2007.) zadovoljni svojim aparatom. U pocetku su svi navodili utiske prilikom koriscenja, dok se u poslednje vreme diskusija svodi na to kako da se neki program/tema deinstalira, pa sticem utisak da se sve vise govori o nedostacima telefona nego o pozitivnim stvarima. Voleo bih da me razuverite u to, jer planiram da sutra kupim telefon, pa mi recite, da li se nekome promenio ukupan utisak, da li ste zadovoljni telefonom ili ne, da li ste dobili ono sto ste i ocekivali.
NOKIA 6120classic + 2GB Kingston
NOKIA E71

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

Evo ja mogu da ti kazem da je telefon jedan od naj boljih u ponudi. Pazi, telefon je vise nego odlican.. mana nema, ama bas ni mao.. jedina mana koja nije dokazana se provlaci jeste da se greje prilikom 3G poziva.. ali samo nekima.

Ja sam kontao da ga uzmem jer telefon ima sve.. bila mi je cudna niska cena i ,,, dosta sam listao o njemu na netu.. znaci sve pohvale. Ali eto igrom slicaja sam uzeo n80.

Telefon je ako ne i naj brzi symbian telefon jer ima procesor od cak 369 MHz dok recimo n73 ima 220 MHz. Kamera kod 6120 i nije neka jaca strana.. i eto, displej je mogao biti veci. Ali sto se ostalog tice, kvalitete i slicno.. moja preporuka 6120.

vojkan22
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 20. Okt 2007. 18:08

Post od vojkan22 »

Dobrih strana stvarno ima mnogo, da ne davim sad njima, od losih je najbitnija losa izrada, skripi, krcka, guli se d-pad. Meni je cak i napukao :uhuh:

Odgovori