Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ja imam isti problem kao i blaf, i posle formatiranja ostaje isti problem.
No, radnja u kojoj sam pre nedelju dana kupio telefon je izgleda zatvorena i izgleda da cu morati da platim servis?!
Nokia je tu poslednju verziju sofvera povukla zbog bagova pre nekoliko meseci, ali skoro su je ponovo stavili. Vrlo je moguce da ste imali tu raniju verizju. Alexa+, probaj da fleshujes pa javi nam rezultate.
ja sam ubacio pre par dana verziju 4.21 (nisam menjao product code , fon je kupljen u Mobisu) i nikakvu razliku nisam primetio , i sa prošlom verzijom softvera telefon mi je radio besprekorno . Oduševila me je jedna stvar : kad sam uradio apdejt sve je ostalo netaknuto u telefonu (imenik,podešavanja,fotke,mp3...sve)
Potreban ti je program smart movie player za telefon i smart movie converter za komp preko koga kompresujes film na rezoluciju tvog ekrana.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Moze se gledati sto se prikaza same slike tice ali velicina ekrana tvog telefona je mala za neki duzi video.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
zooma, pogledaj po radnjama koje prodaju razne kablove za komp i A/V, BG Electronic, Beli Elektronik, Mikro Princ, Akustik (u Svetozara Markovića 40), prodavnice mobilne opreme tipa Apolo, itd. Adapter košta uglavnom oko 100-150 dinara, pravi ga i Hama a evo ti i jedan link, nazovi, pitaj... http://www.mbsoft.co.yu/Proizvodi.asp?ProizvodId=743
Zamolio bih vlasnike ovog modela telefona koji su imali dosta vremena (nekoliko meseci) da ga koriste, da kazu par reci o njemu, neka istaknu njegove dobre i lose osobine, nesto sto ih nervira, nesto sto ih odusevljava, i na kraju kompletan utisak, tj. da li su u sustini zadovoljni telefonom ili ne.
Unapred hvala
Ja sam procitao svih 20 stranica, nisam od onih koji sude nakon procitanih poslednja 4 posta, vec me interesuje da li su vlasnici koji telefon koriste duze vreme (tema je otvorena 29.07.2007.) zadovoljni svojim aparatom. U pocetku su svi navodili utiske prilikom koriscenja, dok se u poslednje vreme diskusija svodi na to kako da se neki program/tema deinstalira, pa sticem utisak da se sve vise govori o nedostacima telefona nego o pozitivnim stvarima. Voleo bih da me razuverite u to, jer planiram da sutra kupim telefon, pa mi recite, da li se nekome promenio ukupan utisak, da li ste zadovoljni telefonom ili ne, da li ste dobili ono sto ste i ocekivali.
Evo ja mogu da ti kazem da je telefon jedan od naj boljih u ponudi. Pazi, telefon je vise nego odlican.. mana nema, ama bas ni mao.. jedina mana koja nije dokazana se provlaci jeste da se greje prilikom 3G poziva.. ali samo nekima.
Ja sam kontao da ga uzmem jer telefon ima sve.. bila mi je cudna niska cena i ,,, dosta sam listao o njemu na netu.. znaci sve pohvale. Ali eto igrom slicaja sam uzeo n80.
Telefon je ako ne i naj brzi symbian telefon jer ima procesor od cak 369 MHz dok recimo n73 ima 220 MHz. Kamera kod 6120 i nije neka jaca strana.. i eto, displej je mogao biti veci. Ali sto se ostalog tice, kvalitete i slicno.. moja preporuka 6120.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.