Kopte3 Again, nema na cemu. Dans sam sa komsijom koji ima Nexus7 isprobao BT i NFC. To sve lepo radi, jedino sto se izmedju razlicitih platformi NFC putem mogu poslati kontakti, neka web stranica i sl. Nema slanja slika ili file-ova. Ono sto je posebno cudno, da bi NFC radio, na oba uredjaja moraju da su ukljuceni i NFC i BT.
Nadalje, isprobao sam jednu igru, Guns4Hire, jako lepo radi, jedino nisam mogao nikako da izadjem iz igre. Stiskam back, a ono nece, samo daje naizmenicno pauza, nastavak igre. Onda sam stisnuo win taster sto me vratilo na pocetni ekran, ali u "task manageru" (namerno napisano ovako), igra ostaje u pozadini, i ne moze da se ubije... Reseno uninstallom, ali mi je potpuno nelogicno sve...
Inace neke stvari sa iOS-a mi jako nedostaju, tipa folderi, i razliciti tonovi notifikacija, ali polako se navikavam na uredjaj, i mogu da kazem da je sjajan u svemu. I danasnje mucenje je preziveo, skinut u 06:30 sa punjaca, sada je baterija na 25%, i pokazuje da ima jos nekih 3h zivota u njoj. Posto nema mogucnost da ispise koliko je bio in-use, mogu otprilike da kazem da je bilo 10-ak minuta price, 30-ak poruka, 20-ak minuta slusanja mjuze, i jedno 4h najrazlicitijeg akanja, sto surfa, sto raznih podesavanja, istrazivanja sa komsijom i sl.