Nokia 6630

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
vlaki
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 20. Maj 2006. 00:22
:: SG Note II
:: Nokia 6630

Post od vlaki »

Ninolina, Azimuth, hvala!
Pa, videcu da pronadjem Transcend... :wink:
Znate li mozda koliko bi koshtala..?

Pozz! 8)
mislim, nece da ih prekopira...

Mozda nekako moze preko FExplorera..?
probao sam preko smsExport-a, ali ih prebaci u notes, kad ih prebacim na komp...
zalosno... :?

Pozz! 8)
"Trgovanje bez oglašavanja je kao namigivanje devojci u mraku - vi znate šta radite, ali drugi ne." - Salvador Dali

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

vlaki
Mobil fan
Mobil fan

Post od vlaki »

Dexter, hvala... :roll:

Chitao sam te postove i pre, ali nisam odmah skontao o chemu se radi...
bela je to malo pojasnio... :roll:

Copyrao sam folder Mail na e: , i sad josh samo treba da formatiram phone i da vratim folder Mail na c: ... :wink:

Pozz! 8)

Uglavnom, pre neki dan sam copyrao na staru karticu sve poruke tako da su mi tamo ostale, srecom! :)
Ali kad sam hteo folder Mail da copyram na c: , prebaci foldere, ali ne i poruke... :shock:

i provalio sam neshto...

Prebacio sam da mi chuva poruke na mem. kartici...
Obrisao sam folder Mail u c: preko FExplorera, otishao na Messaging>Options>Settings>Other>Memory in use>Phone memory i ladno me je pitao da li hocu da copyram sa mem. kartice..!? :blinky: :blinky: :blinky:
Naravno pristao sam, i sada imam poruke...
Ne znam da li je vec neko provalio ovu kombinaciju, ali meni se nekako posrecilo... ;)

Pozz! 8)
"Trgovanje bez oglašavanja je kao namigivanje devojci u mraku - vi znate šta radite, ali drugi ne." - Salvador Dali

Juninho
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 30. Okt 2006. 00:33

Post od Juninho »

Da li neko zna kako da ukljucim 3G na mom N6630? Znam da je Telenor pustio 3G u Beogradu, ali ne znam kako da ga podesim. Jel mi trebaju neki parametri ili ne?

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

Juninho, samo namesti "dual mode" u tools pod network - ako ti je podešen GPRS, nema potrebe za bilo kakvim drugim podešavanjima...

pozdrav...

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

I spremi navcanik za 20. sledeceg meseca da te onako evropski oderu za 3G. Ma to je po meni, barem za sada kod nas, cista glupost, dokazivanje, pokazivanje ili sta vec kad znas da ce te osisati kao ovcu kad stigne racun. A uzmi u obzir da i taj sagovornik mora imati 3G tel i uklucenu opciju kod provajdera bla bla, a takvih je malo i vec se mnoooogo slabije prica uopste na tu temu,sta mislis zasto?! A opet s druge strane ako si TV manijak pa ne mozes bez istog ni do prodavnice..e to je vec problem. Preskupo u svakom slucaju... :uhuh:

Juninho
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 30. Okt 2006. 00:33

Post od Juninho »

Hvala na pomoci! :) Pa ako toliko deru, onda nista. Imao sam na umu opciju tv, ali odustajem. :o :shock:

KennY
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 10. Mar 2007. 12:22
Kontakt:

Post od KennY »

evo jedno pitanje.. Imam pqi512mgb karticu, i imam oko 450 slika svrstane po folderima, sve radi sasvim ok sem jedne stvari.. u "Images" ulazi pola sata, kad otvorim neku sliku, i obrisem istu, telefon opet "zakuje" na neko vreme i psole sve u krug.. karticu sam ubacio kod ortaka u 6600 i u images mu ulazi ODMAH.... na 6630 procesor je brzi ako se ne varam, samim tim po nekoj logici trebalo bi da bude i brze ucitavanje..

kako god, mozeli ko da mi kaze zbog cega sporo ucitava folder Images [samo njega] i koji je lek ako ga ima ;)

poz

vlaki
Mobil fan
Mobil fan

Post od vlaki »

KennY, jesi li u folderu Images napravio foldere..? Mislim, jesu li ti slike svrstane po folderima u galeriji..?
Ako jesu, izbaci slike, sve, samo u Images, nemoj praviti foldere... Tako sam ih i ja pravio dok nisam provalio da kochi zbog toga...
Sada svrstavam slike po folderima u Image manageru i ne kochi mi... Klipove isto morash da izmeshash, mislim sve u Video clips, ako necesh da ti kochi, tako isto i zvukove i mp3...

Pozz! 8)

KennY
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 10. Mar 2007. 12:22
Kontakt:

Post od KennY »

da svrstano sve po folderu ima jedno 5 foldera.. znaci sve u root da stavim..
a sta mi vredi stavlajti preko menadzera u folder, kad ce mi u galeriji sve biti razbacano-nepregledno-
al dobro poslusacu tvoj savet.
10x :wink:

edit:
vlaki 10x nema vishe "lag-a" 8)
mozda je i bolje gledati slike preko image menagera :wink:
  • __________________________________________
    izmenio b_udder:: spajaj postove (opcija "izmeni") ...

vlaki
Mobil fan
Mobil fan

Post od vlaki »

KennY, nema na chemu... :wink:
Ja ih (foldere) uglavnom kreiram u pc suite-u...
U Images su mi sve slike razbacane... :roll:

Ni ne zalazim tamo... :D

Pozz! 8)

nikolaq45
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 03. Dec 2006. 22:56

Post od nikolaq45 »

uzeo sam pre neki dan polovan 6630 i imam problem:
baterija mi traje manje od jenog dana?!
cini mi se da je original BL-5c, ima neki hologram.
podeseno je na GSM, ako neko moze da mi kaze gde da promenim ono za net (when needed).
kada stavim telefon da se puni, prvih 10 sek. punjac nesto zuji pa posle prestani, mada mislim da je to normalno.
ideje?

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Meni>Tools>Setings>Connection>Packet data i tu promeni na when needed :wink:
Kako to mislis da ti punjac zuji? :blinky: To bas i nije normalno, bolje da uzmes drugi punjac ( al gledaj da nije kinez ) pa da budes siguran da ti nece nesto zeznuti na telefonu. A baterija jeste BL-5C ali je meni dok sam imao 6630 drzala i po 3 dana uz prilicno koriscenja ( oko 20-30 minuta razgovora dnevno i 20tak sms-ova + malo igranja ). Nije to nista cudno sto ti je riknula baterija, jbg desava se, potrosni materijal. Al kad uzmes novu bateriju ( pokusaj da nadjes original ) nemoj je formatirati okako klasicno 3x12h, skratices joj samo vek tako, jednostavno ga nabodi na punjac i pusti da ga napuni do kraja. Cim pocne i punjac i telefon ( tamo gde je baterija ) da se hlade mozes slobodno da ga skines i koristis. Samo obrati paznju da pre prvog punjenja potrosis do kraja bateriju i da ti se telefon puni ugasen taj prvi put, nista vise.

nikolaq45
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 03. Dec 2006. 22:56

Post od nikolaq45 »

hvala ti, da li slucajno znas gde mogu da nadjem priginalnu BL-5C bateriju.
napisi ovde ili na pm. :)
nasao sam neki stari punjac acp-7e, on ce da odradi posao.

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Originalnu bateriju ces tesko naci, i ja mucim istu muku, samo sto meni treba za e60, al ako saznam javim ti.
Sto se punjaca tice, mozes slobodno i taj stari da koristis, savrseno je i meni radio na 6630 i sad na e60 :wink:

brankons
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 01. Dec 2005. 18:58

Post od brankons »

Pozdrav. Pre neki dan sam kupio ovaj telefon. Pokušao sam da prebacim imenik na komp međutim... Sve ide normalno, PC Suite ga prepoznaje, da displeju mi prikazuje koliko imena prebacuje i kao sve je ok. Posle ne mogu da nađem gde su ta imena i pod opcijom "view last report" mi izbaci

"SyncML Server information.
The connection to the SyncML Client has been lost.
--------------------------------------------------------------------------------
Possible Solution

Check the connection between the SyncML Client and the SyncML Server, then restart Synchronisation.

Šta to može biti? Šta mu je "Client", a šta "Server"? Hvala.
Sony Ericsson C510

pilgrim
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 11. Avg 2006. 00:22

Post od pilgrim »

A jesi li pokusao da nadjes te kontakte u Outlook Express-u ili Microsoft Outlook-u?Trebalo bi da su tamo,po default-u.
Nemojte mi slati PP - ne posecujem vise ovaj forum!

brankons
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 01. Dec 2005. 18:58

Post od brankons »

Gledao sam. Nema ih. Ali gledajuci displej telefone, reklo bi se da najnormalnije prebacuje. Da probam sa nekim programom? Pominjani su ovde neki...

vlaki
Mobil fan
Mobil fan

Post od vlaki »

brankons, SmartvCard... Chini mi se da je to za prebacivanje imenika... :? :chytry: :disgust:

Pozz! 8)

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

nikolaq45, nasao sam bateriju BL-5C cheshka proizvodnja al od 1100mAh tako da je mozes slobodno uzeti, evo meni na E60 drzi 3 dana ( bez gasenja telefona ) sto bi znacilo da bi tebi trebalo da izgura najmanje 4 dana uz "normalno" koriscenje ( oko 15-20 min razgovora dnevno i 10tak sms-ova i jos malo igranja i cackanja po aplikacijama ). A cini mi se da je to dosta s obzirom da je telefon sa OS..Razmisli o tome. E da, najvaznije, cena..U CT-u su mi trazili za BL-5C ali od 850mAh ( jeste "original" al kinezara sa sve hologramom ) oko 1800din a ja ovu bez holograma platio neverovatnih 500 din pa koliko traje nek traje, uzecu drugu i tako u krug :D

Odgovori