Nokia E61

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
monk
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 07. Apr 2008. 02:45
:: Nokia E61i

Post od monk »

dekisha, u pravu si! Evo sad sam uspeo i da posaljem i da primim mail!!! :D
Sad cu da skinem Gmail pa cu da vidim... U svakom slucaju hvala!
Pozzz
Nokia E61i - Blumax 101 GPS receiver - SonyEricsson T230i, P800
http://www.uredikutak.com/

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

monk, za tvoj problem sa taasterom... ne moze sam taster, ali moze da svetluca cela tastatura (program RemindME)
Phantom Lord, i meni je nesto oslabila baterija, a moj prosek je sledeci:
-osvetljenje default
-network mode GSM
-10min muzike, bez video klipova, kako kad bluetooth-a, wifi 10-15 min
-gprs 10ak minuta dnevno - redje u poslednje vreme
-pozadinski programi 'remind me', skyecaller, povremeno Private Call&SMS Guard (koristio sam i Easy Reject - jede bateriju), Handy TaskMan 2.0
-10-15 min razgovora dnevno
-10tak primljenih/poslatih poruka
-oko 30tak minuta organisera,menija i slicno
Baterija mi je trajala 3-4 dana, sada 2, max 3 dana.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Davidoff
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 27. Mar 2008. 13:10

Post od Davidoff »

Treba mi pomoc hitno! Imam E61 (juce sam ga kupio) problem je sledeci na ekranu nemam shortcuts horizontalno kako bi trebalo nego samo vertikalno nemam pojma sta se desava,kad god idem na TOOLS>SETTINGS>PHONE>STANDBY MODE>ACTIVE STANDBY>ON on mi izbaci neki drugi wallpaper sa horizontalnim precicama,ja jednostavno nisam u stanju da provalim sta je u pitanju!(tel je sa ORANGE mreze ako to ima neke veze)! POMAGAJTE! UNAPRED HVALA!

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Pa to je ORANGE software u njemu. Moraces da flashnesh telefon (uputstvo imas na forumu). Cestitke na odabiru telefona, i puno srece sa flashovanjem.

Marchelo
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 23. Dec 2004. 01:39

Post od Marchelo »

pozdrav svima, u nedoumici sam da li da kupim e61 ili neki blackberi, ali mislim da cu kupiti e61...ali me interesuje sledece:
da li se moze instalirati GARMIN navigacija na fonu (E61) i da li treba da se dokupi GPS resiver ili kako se vec zove ili on to vec ima u sebi kao sto sam procitao da ima N95, i ako moze kakva su vasa iskustva sa tim?
Unapred hvala i ja se izvinjavam ako je o ovome vec bilo reci ali ja tu temu nisam mogao da pronadjem...

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Marchelo, potreban ti je GPS resiver da bi imao navigaciju na njemu!
Kolega miodrage, koristi BT GPS Nokia LD-3W pa on moze da napise neka svoja iskustva, ako vec to nije uradio u temi o GPS-u!

Evo ti tema o GPS pa mozda tamo nadjes neke korisne odgovore! viewtopic.php?t=7222

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

Marchelo, moze da se instalira Garmin navigacija normalno i kupis Gps reciever i imas odlicnu navigaciju.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Pa napisao sam u jedno 20-ak postova moja iskustva, kao sto je IDzO rekao imam Nokijin LD-3W GPS receiver, instaliran TomTom i savrseno sam zadovoljan. Nikako da instaliram Garmin (citaj: extremno me mrzi), ali cim instaliram, podelicu svoje utiske.
Marchelo, po mom skromnom misljenju E61 je bolji zbog Symbiana (citaj: gomila aplikacija) koje na Blackberry OS ne postoje.

Davidoff
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Davidoff »

Miodrage hvala na lepim zeljama i na resenju misterije,ali meni sve ovo oko fleshovanja deluje jako komplikovano (nebih bas da nesto pokvarim tek sam uzeo fon) i ne usudjujem se da sam pokusam! :x Stoga ako neko ima neki dobar servis (u Beogradu) za koji zna da je pouzdan itd. neka javi!!

Edit:
Opet ja nadam se da nisam smorio! :D Miodrage imam jos jedno pitanje za tebe (vidim da se razumes) naime flesovao bih tel u nekom servisu (vidi post iznad) ali me muci ovo oko tastature i mesanja tastera (posle flesovanja slova nisu na isto mestu) e pa ja bih voleo da to izbegnem ako je to ikako moguce. Da ponovim imam tel sa ORANGE mreze :x i u TOOLS>SETTINGS>PHONE>GENERAL>PHONE LANGUAGE imam opcije AUTOMATIC,ENGLISH,DEUTSCH,TURKCE i trenutno je na AUTOMATIC a na WRITING LANGUAGE je ENGLISH dakle po mojoj logici za ja bih trebalo da izaberem kod sa istim jezicima koje vec imam(valjda) da bi sve ostalo isto. Meni iskreno Srpski i nije potreban mene samo smara sto mi svuda pise ORANGE i sto su shortcuts horizontalno. MIODRAGE pomagaj! HVALA!

Phantom Lord
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10

Post od Phantom Lord »

Davidoff prvo trebas da kazes koji ti je raspored tastature? qwerty,qwertz,ili azerty? Ako je orange trebalo bi da je azerty? Ako flesujes telefon pogresnim firmwareom nece ti pomoci promena writing language.E da,pre par stranica je jedan decko odneo e61 u servis na flesh,pa su mu tamo flesovali pogresan firmware,sa pogresnim rasporedom tastature.Da sam na tvom mestu ja bih to sam uradio :)

EDIT:
Sudeci po dostupnim jezicima,mislim da ti treba ovaj product code:

English
Turkçe
Deutsch
0530081 Euro-G1 Silver

Neka neko potvrdi :)
Poslednja izmena od Phantom Lord u Uto, 08. Apr 2008. 15:52, izmenjeno 1 put ukupno.

Davidoff
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Davidoff »

Znam ali vec sam objasnio da mi je sve oko tog flashovanja jako komplikovano i bojim se da nesto ne sj.... tako da bi otisao u servis (nekako mi je sigurnije ili nije?????). Da znam za tog decka procitao sam njegov post i zato sam i pitao!!!

Edit:
Nemam pojma koja je tastatura! kako to da vidim?

Phantom Lord
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Phantom Lord »

Pogledas u telefon i procitaj redom slova na tasterima,pocev od prvog :lol:
Ne mozes nista da sjebes,najgore sto moze da ti se desi da ti nestane struja u tih 5 minuta flesovanja i da ga nosis u servis na flesh za iste pare,zato je bolje da pokusas sam,jer je sve maksimalno jednostavno i bezbolno :)

Davidoff
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Davidoff »

QWERTZ tako je po redu na tastaturi! Pa onda da pokusam! Ako ti nije problem daj mi link sa uputstvom! HVALA!

Edit:
Phantom Lord ako ovo sto sam napisao nesto menja u vezi product coda daj mi novi code!!

Trenutno FW je

2.0618.06.05
14-07-06
RM-89
Nokia E61

to pise kad ukucam *#0000#

Phantom Lord
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Phantom Lord »

Ok,cisto da budemo sigurni,ako imas istu ovakvu tastaturu:
http://www.mobilnisvet.com/mobilni-slik ... kia/E61/1/
(obrati paznju na sve znakove) onda u tom slucaju mozes koristiti sledeci product code: 0529661
Ako imas neku drugu javi,pa da vidimo.

Uputstvo: viewtopic.php?t=7010

Davidoff
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Davidoff »

To je ta identicna kao moja! :D Znaci da pokusam sa ovim codom! Ok! Pozelite mi srecu! I imam jos jedno pitanje skinuo sam NSS kao u uputstvu i instalirao ga medjutim kad hocu da pokrenem program on mi javlja ACCESS VIOLATION AT ADRESS 00404803 IN MODULE "NSS.EXE".READ OF ADRESS 00000000. ja sam tu isao OK i otvorio prozor na kome imam dve ikonice u gornjem desnom uglu MULTIFLASH START i SCAN FOR DEVICE! Jel to OK ili nije?

Kako da pokrenem WiFi imam pokrivenost ali nece da krene!

Phantom Lord
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Phantom Lord »

Probaj da reinstaliras nss,ne bi smelo da ti izbacuje ovu poruku,a ako koristis vistu probaj u xp compatibility modu da pokrenes nss.exe.Mada ako i pored toga uspes da promenis code,nema problema,bitno je samo da ti Nokia Software Updater nadje novi firmware 3.0633.09.04.Nema sanse da omanes,samo lepo procitaj uputstvo,tu sve pise.Srecno :wink:

miki75kv
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 08. Apr 2008. 20:44

Post od miki75kv »

Imam E61i vec par meseci i zadovoljan sam telefonom. Zanima me da li neko moze da mi da upustvo kako da wifi internet koji koristim preko telefona ( imam hot spot u blizini) mogu da prebacim na komp. Tj. kako da povezem komp sa telefonom tako da internet vezu koji imam na telefonu mogu da koristim i na kompu.?

Hvala unapred

Phantom Lord
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Phantom Lord »

Ne moze,moze samo obrnuto .

AsterixLA
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 07. Dec 2007. 06:07

Post od AsterixLA »

@miki75kv

To bi moglo samo preko gprs-a, jer cini mi se da postoji opcija u Nokia PC Suit-u, ali sigurno to ne zelis.

Marchelo
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 23. Dec 2004. 01:39

Post od Marchelo »

Hvala ljudima koju su mo pomogli da izaberem u glavi moj buduci telefon : hvala IDzO, Sale_M, i miodrage cim budem kupio fon za nikih desetak dana (posto trenutno popravljam auto) javljam se da istaknem svoje impresije......nadam se da kad se ponovo obratim da cete mi pomocu da savladan trenutnu krizu oko koriscenje novog smartfona jer sam do sad imao (SX-1, 6600, N80, i sad N 70me trenutno) i uvek mi trebalo po 5-6 dana da sve provalim....pozdrav ljudi i citamo se ponovo...respekt

Odgovori