nokia 7373

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
sleepy85
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 14. Sep 2007. 17:10

Post od sleepy85 »

zašto ti nisu savršene?nemaju neki izbor ili??? :chytry: nisam bio na tom sajtu ali posetiću ga,baš me zanima šta nude :)

Ana007
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 27. Jun 2007. 16:36

Post od Ana007 »

Ja sam skidala na komp sa mobile9...............Javljam utiske kad prebacim..........A jel si skroz ponistila zvuk u svim ostalim temama?

sleepy85
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od sleepy85 »

info za tebe i ostale..sleepy je Musko!he he,javi sta si uradila...i šta ti ne bude jasno,pitaj slobodno...tu sam non stop...od prilike...ima me svuda he he

Ana007
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Ana007 »

sleepy85 pitanje je bilo za maaleenoj jer je ona rekla da je ponistila zvuk za otvaranje telefona.........

sleepy85
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od sleepy85 »

sorry pogrešio sam,tj.pomešao sam vas...pogreši čovek..kad ima 1000 stvari u glavi...eto desi se.. :dry:

miss kitten
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 17. Sep 2007. 00:14

Post od miss kitten »

cao svima...nova sam ovdje,telefoncic sam danas kupila...prije njega sam imala7370,zaljubljena sam u ovaj model...upravo mi se formira bat.jesam li pogrijesila ako sam otvorila poruku iako je tel bio na punjacu?bojim se jer sam proslu bateriju ne znam ni sama kako s*ebala i trajala mi je jako kratko...

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

miss kitten, pre svega dobrodosla na najbolji forum o mobilnim telefonima, i ubuduce nemoj vise psovati(nije to lepo, ipak smo mi Srbija 8) ). ja kad sam formatirao bateriju otvarao sam poruke i cackao telefon(nisam mogao da sacekam da se napuni). po nekom pravilu formatiranje bi trebalo da se vrsi kad je telefon ugasen tj. kad je baterija skroz prazna(sto mislim da kod tebe nije slucaj).
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

Phantom Lord
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10

Post od Phantom Lord »

Bolje bi vam bilo da izmenite postove,dok neko drugi ne vidi :D
Formiranje baterije vazi samo za starije tipove baterija.Sve li-ion,li-polymer baterije se NE FORMIRAJU,da ne duzimo pricu zasto.Evo jednog hinta za razmisljanje.Zar vam nije cudno sto je baterija vec dosla napunjena? Zar ona na taj nacin vec nije formirana u fabrici? :)

Detaljnije: viewtopic.php?t=1595

miss kitten
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od miss kitten »

ma ne znam vise neko kaze puni jednom,neko kaze puni 3puta,neko kaze puni12sati,neko kaze puni dok ne bude napunjen...ja se nadam da ce biti sve ok :)

sleepy85
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od sleepy85 »

Samo se ti drži starog načina formiranja i biće sve ok.sve novije baterije se pune uglavnom jednom ali svi još praktikuju 3x po 12.to se pokazalo kao naj,naj.bolje budi strpljiva i odradi formiranje po pravilu zbog baterije.ko se ne pridržava napuni jednom,pa ako je baterija boljeg kvaliteta držać sigurno,ako nije,neće naravno.pozz

Phantom Lord
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Phantom Lord »

Sleepy,a zasto se punjenje 3x12 pokazalo kao najbolje? Ajde mene bas zanima,posto izgleda da zivim u zabludi? Ako nemas argumente,ne iznosi neistine i licne pretpostavke.Postoji citava tema o tome,potrudi se i procitaj.
Jos jedan koristan tekst:
Link

sleepy85
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od sleepy85 »

E pa ovako.....ja na kojem god tel.sam formirao bateriju 3x12 držala mi ja najmanje2-3dana pod nekim normalnim korišćenjem(mada i sve zavisi koliko koristiš tel.i za šta ga koristiš?....zato sam to napisao..barem se kod mene tako pokazalo.e sad znamo svi kakvih baterija imamo na tržištu i šta se sve radi sa novim tel.pa nije isključivo da ti se stavi loša bateruja (neke lošije klase)u nov tel.kažuti puni je samo 1x po12h,to su novije jače baterije drže one dobro..da,da drže malo sutra.čist primer:na e250 baterija nikome ne drži od 1 dan.zašto?loš kvalitet svakako.tako kvalitet bat.igra najveću ulogu,normalno trebalo bi se pridržavti uputstva za formiranje,ali šta ti vredi ako je kvalitet loš!

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Nove baterije se ne formiraju i tačka na tu priču da ne bi pao bris postova, jer nam je već svima muka od takvih tvrdnji!

sleepy85, ubuduće se informiši pre nego što napišeš nešto netačno...

miss kitten
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od miss kitten »

kakva svadja oko baterijaaaa :P
a samo da vam kazem meni je baterija vec na poslednjoj crtici :cry: a tek sam je jednom napunila :( mada ga cackam citav dan...

Phantom Lord
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Phantom Lord »

Sve je to lepo,ali nisi naveo argumente zasto treba da se formira baterija? Govoris o originalnim i neoriginalnim baterijama,tj. losije klase.Da li znas da kada se baterija napuni (lion),elektronika prekida punjenje i telefon moze da stoji danima na punjacu,a da se punjenje ne nastavi? Znaci dzabe stoji na punjacu.
Pazi,ovo govorim za tvoje dobro,baterije se ne formiraju,a to ce veerovatno uskoro da ti potvrdi jos neki od clanova,ja sad odoh da malo formiram bateriju :lol:

EDIT:
ups,pretece me miskoni...mozes slobodno da obrises ovaj post,nepotreban je vise :)

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Phantom Lord, neka ga, ali dalje nadovezivanje na temu formiranja baterija neću tolerisati.

miss kitten, naravno da je na poslednjoj crtici ako ga čačkaš ceo dan. 7373 inače i nema nešto "jaku" bateriju pa se pripremi na svakodnevno punjenje ako ga budeš mnogo koristila.

miss kitten
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od miss kitten »

sta da se radi...evo sad se puni,nije mogao vise da izdrzi :dry:
e...jos nisam skinula celofan sa ogledalca,cujem da se odmah izgrebe,sta vi kazete? :|

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

miss kitten, nisam čula da se to nekome tako lako izgrebalo...verovatno ćeš malo morati i da ga pripaziš...ali čemu folija na ogledalcetu...verujem da ne možeš da ga koristiš sa folijom...Tako da, moj savet je, skidaj foliju i uživaj u svemu što ti tvoj telefon omogućava... 8)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Ana007
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Ana007 »

Pa moja baterija iako je telefon koristim po ceo dan (i player i telefoniranje i sms) traje 3 dana.....
miss kitten ja imam roze i vec se metal polako grebe...a telefon je kupljen pre nedelju dana.......

miss kitten
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od miss kitten »

ja sam moj dobila juce...crni...inace....jeste zadovoljne?
:wink: jos uvijek nisam kupila usb al uskoro cu.

Odgovori