Nokia N95 8GB

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
zavodnick
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
:: N8
:: N95 8 Gb, Lumia 1520

Post od zavodnick »

Kad sam prvi put dosao na ovaj forum, vidio sam da ljudi pricaju o telefonima koje imaju i vidio sam neke da pricaju o telefonima koje su vec probali, a sad vidim ljude koji pricaju o N95 i N95 8Gb, koji uopste nemaju taj telefon... S druge strane, imao sam dosta telefona, ali N95 sto se tice svega je vrh... Symbian, procesor, memorija...
Ne mogu reci da baterija nije losija, ali ja sam zadovoljan. Meni drzi dva dana i OK sam.Zli jezici ce reci da mi baterija "drzi" 2 dana, kad je iskljucen, ali neka...
Kamera... Hmmm, kvalitet. Do sada sam drzao i Sharp i SE telefone, ali ... Ne mogu da nadjem "manu" kameri na N95, jer kao vidim mnogi imaju zamjerke. Dragi moji, mozda ste se slikali, kamerom za VCall, pa bih vas molio da okrenete drugu stranu... Toliko :)
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

@zavodnick, ja nisam koristio N95 pa ne mogu o njoj mnogo pricati ali i strani forumi i sajtovi na kojima imaju testovi i utisci o telefonima govore da je N95 lose odradjena sto se tice slajdera i kamere. Kamera je jako spora i autofokusu treba dosta duze vremena od ostalih fonova da se namesti. Slaba je i ona led dioda pa su slike loseg kvaliteta kad se slika po mraku! Za slajedr sam citao na ovom forumu gde su se korisnici N95-ce zalili da je nekvalitetan! Ostalo ne mogu komentarisati jer nisam upoznat.
Na N95 8gb je jaca baterija i bolji je kvalitet slajdera. E sad ko ga ima neka ga i iskomentarise!

cebzab je u drugoj temi ostavio link na kome se prikazuje slikanje u mraku sa N95 i sa N82 pa pogledaj!
Link: http://www.youtube.com/watch?v=dd57Ki9N21M

Evo jos da dodam kompletan test o N95 8GB!!! Frisko okaceno na Mobile-review-u!!!!
Link: http://www.mobile-review.com/review/nok ... b-en.shtml

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Ma sta vi pricali, N95 8GB i N95 su nebo i zemlja. Mnoge stvari su ispravljene i unapredjene.
Ovo je definitivno jedan od boljih telefona, po meni i u TOP 5 koji ulaze u opticaj za kupovinu.
Obican N95, ma koliko ja ulagao napore da mi se svidi za kupovinu, jednostavno nesto mi nije stimalo, dok je sa N95 8GB, potpuno druga prica. Malte ne sve ono zbog cega me je N95 'ladio, na N95 8GB je poboljsano, racunajuci i dizajn.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

Vrh
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 16. Nov 2006. 11:06

Post od Vrh »

ja takodje mislim da je N95 8Gb trenutno najbolji i najkompletniji smart fon,da ne kazem gedzet :D i dok se on nije pojavio slicno misljenje sam imao i za njegovog prethodnika N95...voleo bih negde da sretnem i sony ericson W960 pa da se zaista uverim ko je veca zverina...ali kapiram da greske nema ako se uzme bilo koji od ove dvojice...znaci izuvaju!! 8)

IDzO,

ali je N82 nenormalno ruzan i strasno podseca na SE...meni je N95 i naslednik po svemu unutra a i spolja u samom vrhu
Poslednja izmena od Vrh u Pet, 23. Nov 2007. 19:42, izmenjeno 1 put ukupno.
Blackberry 9700

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

N95 8gb ce uskoro dobiti velikog rivala u N82 samo da se pocne prodavati na svim trzistima. Jeste da je N82 monoblok i da nema 8gb memorije ali zato kameru ima bolji kvalitet slika i xenon blic. E sad kako ce se ljudi snaci na onim malim tasterima videcemo!
W960 bi trebao da se pocne prodavati pocetkom decembra!

MiLaN_93
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 17. Nov 2007. 02:05

Post od MiLaN_93 »

Jeste da je mob lep i sve to, al nma trika da ga kupim....I kad bih imao kesha, koristio sam ga oko pola sata, i nemam neke pozitivne utiske...Kameri treba 3 sata da okine i da uhvati sliku...CyberShot, je napredniji sto se toga tice...

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

Vrh, ruzan, nije ruzan sve je to do ukusa, a o ukusima se ne vredi raspravljati! Podseca na SE ali eto napravise bolju kameru nego na N95 a ostale opcije su manje vise jednake. E sad kome se sta svidi to ce uzeti!

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

Bogami, i ja mislim da je n82 mnogo bolje resenje, em sto je monoblok, ima super tastaturu(ako je tacno da je sa n91), metalno kuciste(mozda i nije celo metalno, ali je svakako mnogo kvalitetnije)... Brza je dosta... A, i po meni je daleko lepsa...
iPhone + CX300

Vrh
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Vrh »

IDzO,

da,sve je to do ukusa...u pravu si!bio sam previse subjektivan.ajde sacekacemo pa cemo zajedno a ga ocenimo...ipak za sada n95 8GB rules :wink:
Blackberry 9700

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

Vrh, ma opusteno!
Po meni je N95 8gb za sada prvi na listi tel koje bih uzeo! E sad treba u decembru da izadje i SE w960 a i ovaj N82 pa cemo videti koja zverka je najjaca! :) :) :)

zavodnick
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
:: N8
:: N95 8 Gb, Lumia 1520

Post od zavodnick »

IDzO, lijepo je bilo kad si napisao da nemas tel pa ne mozes da pricas o njemu.E kad bi bar vecina ljudi na ovom forumu uradila tako. Zakacili ste se za kameru i slajder. Kao da se taj fon iz samo toga sastoji??? Ne bih da se karakterise fon prema 2 stvari. To ti je isto kao kad bi kupio Mercedes CLK i rekao da ima malo losiju opremu od Merca SLR... Stavite malo prst na chelo, pa pogledajte da se svakim danom nesto unapredjuje. Sta god pricali N95 ce biti vrh pa narednih (mogu se usuditi reci) 6 mjeseci... Sad ostaje na vama da ga probate!
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!

Vrh
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Vrh »

danas sam drzao u ruci N95 sa verovali ili ne dve kartice i touch screen-om...radi se modelu koji je radjen u japanu ali svakako nije kicerica ili laznjak...znaci n95 100%,ali model koji su japanci recimo doradili...zaboravio sam da pogledam sa koliko memorije raspolaze ovaj tel,da li je 8GB ili manje...prijatelj je iz australije i doneo je par komada porodici ali razmisljam se da uzmem od njega ovaj tel..pricali smo o ceni od oko 550-600 e...bio sam u soku,nisam ranije video nista slicno...jesam neke kineze ali ovo je ljudi ipak upgreded Nokia 8) skroz cool...
Blackberry 9700

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11

Post od gameforce »

Vrh, bilo je već priče o tome na forumu pa čak čini mi se i slika.
Ukratko ... Kineski tel sa oznakom N95 koji nema blage veze sa originalom!
Googlaj malo pa ćeš videti i slike
http://www.nokiaphoneblog.com/2007/05/b ... a_n95.html
Slika
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
Kontakt:

Post od Sensei »

A joj Vrh po ovim komentarima ljudi koji su ga kupili (sa linka koji je gameforce postavio) taj prijatelj ti bas i nije neki prijatelj...
oni su ga platili 145e ili manje(neki su i dosta vise) a kazu da je kamera 1MP, radi samo na 900/1800 frekvenciji, ne radi mu bluetooth, nema GPS, nema dupli slajder, nema tv izlaz, ne mogu na gprs, nema fm radio, nije symbian...
Kupi par komada kad ti vec trazi samo 550-600e za tako nesto... ;-)
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo

Symbian_OS
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 31. Avg 2006. 21:32

Post od Symbian_OS »

Da li neko zna? Kada se igraju igrice da li su tasteri za (gore, dole, levo, desno) levo ili desno? Da li je landscape ili kako se vec zove okrenut na desno ili levo?

Vrh
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Vrh »

Sensei,
covek se uci dok je ziv...nisam video ni temu niti nista slicno...to jeste taj telefon taj tel sa slike :x :x :x kakva mosha...ladno bi se primio i kupio ga,doduse nisam ga posebo cackao da bi skapirao kameru od 1mpx i ostala sranja...i u pravu si,izgleda da mi taj prijatelj i nije prijatelj :x :x
gameforce,
strasno...e pa zato si ti moderator a ja obican smrtnik :D :D :D
Blackberry 9700

valdevit
Banned
Pridružio se: Pon, 25. Apr 2005. 09:33

Post od valdevit »

dobro je da se nisi presao,jer sam i ja imao priliku da drzim ovaj fals od nokie n95,mada je meni ortak odma rekao da se ne lozim i da je to cisto sr..... i da se pazim ako budem hteo da uzimam n95... 8)

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

Evo izasao je review n95 8gb na gsmarena.com Izgleda mocno
:)
http://www.gsmarena.com/nokia_n95_8gb-review-188.php
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

e sto bih voleo da mogu da kupim N95 8Gb.. al pare... i da mi N73 ME bude drugi fon i miran sam o kraja njihovog veka :D :D
Nokia E71... Elegant, but deadly

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Odgovori