Nokia 6500 slide
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ovako danas sam postao ponosni vlasnik 6500 Slide-a dobio sam sve u paketu kao Vlada Zem sem TV Kabla al dobro sad... Mogu reci da je telefon odlican.Slide mi izgleda dobro odradjen samo kao da ima 1mm lufta i kada ga otvorim u kucam poruku on kao da seta malo gore dole.Kamera je stvarno dobra (mozda kao k800 sem xenona) i to je to.AKo neko ima pitanje neka postavi.
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D
madness99, čestitam, ovaj TV kabl i nije loša stvar mada je malo beskoristan ako je dijagonala TV ekrana velika
Ovo za luft u slajdu -
, kod mene nema ni zrnce "šetanja". I kako to "seta malo gore dole", valjda "levo-desno"
Registrovao sam par puta pokušaj smrzavanja ekrana na 6500s, desi se u deliću sekunde al'se izvuče, pri nekim igricama i kad je na Netu, ništa strašno

Registrovao sam par puta pokušaj smrzavanja ekrana na 6500s, desi se u deliću sekunde al'se izvuče, pri nekim igricama i kad je na Netu, ništa strašno

zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm
...madness99, to se napiše "...kod mene ima lufta"
Moj primerak ne mrda, kao zacementiran
Pojavila se nova (druga) verzija softvera za 6500s, v04.81 (22.11.07.), ne znam za razlike.
Trivia
Uvek me čudilo kako je to Nokia izbacila novu s40v5 platformu (6500 slide&classic) posle s40v3? Gde je v4? Elem, možda je već spomenuto na Forumu - negde sam našao da Nokia NE stavlja broj 4 u svoje proizvode (razlog
), mada N5140 ruši ovu teoriju ali opet stvarno broj 4 je redak (među telefonima, naravno).

Pojavila se nova (druga) verzija softvera za 6500s, v04.81 (22.11.07.), ne znam za razlike.
Trivia

Uvek me čudilo kako je to Nokia izbacila novu s40v5 platformu (6500 slide&classic) posle s40v3? Gde je v4? Elem, možda je već spomenuto na Forumu - negde sam našao da Nokia NE stavlja broj 4 u svoje proizvode (razlog

zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm
evo nasao sam video klip navodno jednog zanimljivog BUG momenta,pa me zanima da li je to istina,tj. da li je i kod vas koji imate 6500 isti slucaj?
http://www.youtube.com/watch?v=vWgY5KlNpss
http://www.youtube.com/watch?v=vWgY5KlNpss
pa telefon tj. tastatura je zakljucana i kad prineses taj drugi telefon,ona se sama otkljuca,navodno neki BUGVlada Zem napisao:Prevedi sa nemačkog

Pinocio, dobar ti je ovaj klip sto si okacio! Slatko sam se nasmejao!!!
Ali ne znam da li je to neka namestaljka ili se to stvarno desava sa njegovim 6500s!!!

Ali ne znam da li je to neka namestaljka ili se to stvarno desava sa njegovim 6500s!!!
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Interesuje me kakav je kvalitet video zapisa na ovom fonu,da li je bolji od onog sa n70,n73,n80?Kakav je video plejer i koje formate podrzava i da li je moguca reprodukcija u full screenu?Kakav je dozivljaj slusati muziku na ovom fonu,da li ugradjeni ekvilajzer doprinosi stvarnoj promeni zvuka?
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet