Nokia N96

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
MCone
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 24. Jan 2008. 20:03

Post od MCone »

nisi mi odgovorio konkretno, da li ovaj telefon ima dosta losiju bateriju u odnosu na druge telefone te klase, recimo n95...? Posto sam cuo neke da su razocarani telefonom, zbog baterije...

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

MCone, baterija za nijansu duze drzi od n95 zbog optimizovanja potrosnje energije na fp2 verziji os-a.Dan ipo bi bio neki prosek.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

LimunBG
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 19. Sep 2007. 16:11

Post od LimunBG »

MCone, zavisi od toga na koji N95 mislis. Ako si mislio na model N95 8Gb, on ima daleko jacu bateriju od N96, a ako si mislio na obican N95, mislim da cak koristi identicnu bateriju kao i N96...

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

MCone
Moже то да се реши овако 8)
Слобода или смрт

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 22:33

Post od lesa0208 »

ljudi imam problem imam ovaj telefon i updejtovao sam ga na najnoviji softver e sada problem je shto ne mogu nikako da ga hakujem :/ Jel moze neko ko je odradio hak da mi poshalje na pm uputstvo i kako to odraditi :/

horkolerbus
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 14. Okt 2006. 12:11

Post od horkolerbus »

koliko vidim bas dosta problema sa baterijom,ja sam moj odkodirao iz telenora i updejtovo zadnji software mislim 30.033 i slicno baterija mi drzi jedva dan ,mislio sam da je ona vrisnula zatim sam kupio novu i sa njom ista prica,tel. miruje aplikacije nisu aktivirane to mi je sada glavni problem ,,,ima jos jedan problem a to je kamera je vrisnula a tel nije ispao nigde ali to me ne zanima ,,,moguce li je da mi navigacija crpi bateriju kad i nije aktivirana,cuo sam neke price da neki fajlovi crpe bateriju pa navodno treba da se obrisu itd. ....

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

što se tiče crpljenja baterije garmin voli da malo crpe onako skriveno.ima fora da se on isključi 8)
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

horkolerbus
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od horkolerbus »

jel bi mogao da mi kazes tu foru ,ili ona ne doprinosi bas toliko crpljenju baterije da mi izvuce sve za dan

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

horkolerbus prva satvar je da isključiš backround rad opcije setings pa zadnja stavka. druga stvar mob kao mass storage pa odes na mem 16gb pa ideš na find pa kucaš *card*.* i on će da ti nadje na dva mesta neki card starter ili rider nemam pojma tačno t.rsc ili nešto tome slično.taj rsc preimenuj u old kako je neko ovde napisao ili pak mp4 nije važno samo da ne radi više i to je to.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

horkolerbus
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od horkolerbus »

ne vredi pokusao sam i sa tim,bateriju drzi jedva 12 sati ,kupljena je i nova baterija i lepo formirana ona jos gore drzi bateriju ,stvarno ne razumem sta je telefonu nikad pao iz ruke ,a crkla kamera iz cistog mira a sad o baterija katastrofa

Felix55
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 05. Feb 2010. 22:32

Post od Felix55 »

Evo imam i ja jedno pitanje, a to je posto imam neki prvi firmware 10.XXX i sve radi normalno baterija izvuce i po nekoliko dana, samo kod WIFI za razliku od Nokije N95 kada pokusam da se logujem na neku mrezu i trazi WPA key, nakon kucanja i ako je pogresno ne izbaci opciju da kucam ponovo vec izbacuje WPA key error. Video sam da u WLAN wizardu postoji opcija da napisemo kljuc. Eh kako je kod ostalih i da li je ovo uradjeno radi predostroznosti kako se ne bi moglo kaciti na neku mrezu pogadjanjem kljuceva ili je neki bug po sredi i da li ce se mozda promeniti firmware update-om.

ibra_92
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 20. Sep 2010. 17:55

Post od ibra_92 »

Ljudi pomozite,molim vas.
Telefon me je sluzio fenomenalno vec godinu dana...ali juce je poceo da flesira ekran,bukvalno kao light show!!! I nekad samo pocrni ekran i to je to...
Nzm sta da radim,da li da nosim po servise,mada znam da ce da me zeznu za tel,i da ce da me oderu od cene,,,
Mogu li ja nekako sam da resim ovo,ili moram da nosim u servis.
I ako zna neko sta je upitanju neka mi javi,bicu mu zahvalan!!!
Unapred hvala!!!

-------
Izmenio tomas.hokenberi: Pisanje cele poruke velikim slovima je strogo zabranjeno. Takodje apsolutno nema potrebe da istu poruku ponavljas vise puta!

Preporucujem ti da malo proucis i ovu temu, koristice ti.

Bull Terrier
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 17. Jul 2006. 15:27

Post od Bull Terrier »

Da li se isplati menjati C5 za ovaj telefon iako je dosta stariji ?

Imam priliku da uzmem dosta ocuvan u full pakovanju pa...
Sta mislite? :)
Ako ga ne mozes pobediti....gadjaj ga telefonom !

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Bull Terrier, a moze moze obadva su FP2 sto znaci da rade sve app...sto na jednom to i na drugom ALI N96 ima slajd pa mora imati i flet sto je jedini minus.

Bull Terrier
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 17. Jul 2006. 15:27

Post od Bull Terrier »

Dobro, to me ne odbija nesto strasno sad jer se sve u sustini kvari ali me odbija to sto je N96 dosta stariji uredjaj od C5 iako mu je jaca cena na trzistu....
Ako ga ne mozes pobediti....gadjaj ga telefonom !

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Pa on ima mnogo slabiji procesor samo 264 MHz ali je dual,najbolje bi bilo da ti neko ako ga josuvek ima ili ga imao da neki savet.

Odgovori