Nokia N96
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
MCone, baterija za nijansu duze drzi od n95 zbog optimizovanja potrosnje energije na fp2 verziji os-a.Dan ipo bi bio neki prosek.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- horkolerbus
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Sub, 14. Okt 2006. 12:11
koliko vidim bas dosta problema sa baterijom,ja sam moj odkodirao iz telenora i updejtovo zadnji software mislim 30.033 i slicno baterija mi drzi jedva dan ,mislio sam da je ona vrisnula zatim sam kupio novu i sa njom ista prica,tel. miruje aplikacije nisu aktivirane to mi je sada glavni problem ,,,ima jos jedan problem a to je kamera je vrisnula a tel nije ispao nigde ali to me ne zanima ,,,moguce li je da mi navigacija crpi bateriju kad i nije aktivirana,cuo sam neke price da neki fajlovi crpe bateriju pa navodno treba da se obrisu itd. ....
- horkolerbus
- Neredovni učesnik
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
horkolerbus prva satvar je da isključiš backround rad opcije setings pa zadnja stavka. druga stvar mob kao mass storage pa odes na mem 16gb pa ideš na find pa kucaš *card*.* i on će da ti nadje na dva mesta neki card starter ili rider nemam pojma tačno t.rsc ili nešto tome slično.taj rsc preimenuj u old kako je neko ovde napisao ili pak mp4 nije važno samo da ne radi više i to je to.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
- horkolerbus
- Neredovni učesnik
Evo imam i ja jedno pitanje, a to je posto imam neki prvi firmware 10.XXX i sve radi normalno baterija izvuce i po nekoliko dana, samo kod WIFI za razliku od Nokije N95 kada pokusam da se logujem na neku mrezu i trazi WPA key, nakon kucanja i ako je pogresno ne izbaci opciju da kucam ponovo vec izbacuje WPA key error. Video sam da u WLAN wizardu postoji opcija da napisemo kljuc. Eh kako je kod ostalih i da li je ovo uradjeno radi predostroznosti kako se ne bi moglo kaciti na neku mrezu pogadjanjem kljuceva ili je neki bug po sredi i da li ce se mozda promeniti firmware update-om.
Ljudi pomozite,molim vas.
Telefon me je sluzio fenomenalno vec godinu dana...ali juce je poceo da flesira ekran,bukvalno kao light show!!! I nekad samo pocrni ekran i to je to...
Nzm sta da radim,da li da nosim po servise,mada znam da ce da me zeznu za tel,i da ce da me oderu od cene,,,
Mogu li ja nekako sam da resim ovo,ili moram da nosim u servis.
I ako zna neko sta je upitanju neka mi javi,bicu mu zahvalan!!!
Unapred hvala!!!
-------
Izmenio tomas.hokenberi: Pisanje cele poruke velikim slovima je strogo zabranjeno. Takodje apsolutno nema potrebe da istu poruku ponavljas vise puta!
Preporucujem ti da malo proucis i ovu temu, koristice ti.
Telefon me je sluzio fenomenalno vec godinu dana...ali juce je poceo da flesira ekran,bukvalno kao light show!!! I nekad samo pocrni ekran i to je to...
Nzm sta da radim,da li da nosim po servise,mada znam da ce da me zeznu za tel,i da ce da me oderu od cene,,,
Mogu li ja nekako sam da resim ovo,ili moram da nosim u servis.
I ako zna neko sta je upitanju neka mi javi,bicu mu zahvalan!!!
Unapred hvala!!!
-------
Izmenio tomas.hokenberi: Pisanje cele poruke velikim slovima je strogo zabranjeno. Takodje apsolutno nema potrebe da istu poruku ponavljas vise puta!
Preporucujem ti da malo proucis i ovu temu, koristice ti.
- Bull Terrier
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 17. Jul 2006. 15:27
- Bull Terrier
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 17. Jul 2006. 15:27