Nokia E66

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
moukoko
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 07. Mar 2009. 16:59

Post od moukoko »

dakle, sto se tice baterije i trajanja vazno je sledece: 1.koristiti samo GSM mrezu, ne Dual mode tj 3g, 2. iskljuciti blinkanje navigacionog prstena (eventualno ostaviti za obavestenje za sms i propusteni poziv), 3.ako imas instalirani Garmin XT (tj 5.x) preimenovati ili obrisati fajlove Cardrunner.dll i Trautostart.exe, 4. Update-ovat softver na najnoviji tj. 200.21.118 (preko Nokia updatera). Ako sve to ne resi problem, ima jos jedna varijanta za proveru pre kupovine nove baterije: nadji na Nokijinom sajtu Nokia Energy Profiler-taj program meri potrosnju energije na telefonu.. Dakle, sa njim isporbas sve varijante (i sa i bez kartice po 10ak minuta na stand-by ga ostavis) i potrosnja sa e66 u stand-by rezimu ne bi smela da prelazi 0.05w (a u gornjem desnom uglu ce ti pisati koliko vremena pri toj potrosnji ce ti batreija obezbediti). Ukoliko stvarno dobijas vrednosti prosecne potrosnje do 0.05w u stand-by - definitivno je do baterije. Ukoliko su vece od tih 0.05w ili imas ipak problem sa necim na kartici, a ako je i bez kartice ta potrosnja onda je problem do telefona i nosis ga u servis.. Dakle, ispravna e66 mora sa nekom `normalnom` potrosnjom da traje barem 2 dana i sve ostalo je do necega ovde nabrojanog.. Valjda sam pomogao, jer sam i sam kroz isto to prolazio prvih par nedelja sa ovim fonom, i zali boze onolikog nerviranja kad se to sve da srediti. Inace, ovo se desava (i meni u pocetku) sa dosta velikim brojem vlasnika ovog fona i nije smak sveta, samo polako i bice reseno.. pozz

kiddou
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 12. Okt 2005. 22:50

Post od kiddou »

Uzeo sam ovaj fon u Nishu pre neki dan. U pitanju je original ( valjda :) ). Imam problema sa zvukom. Naime kada pricham sa nekim zvuk kao da je ''digitalizovan'' ili chudan, pogotovo neki vishi tonovi. Pokushao sam da apdejtujem softver, u tome i uspeo ali problem i dalje ostaje.
Ima li neko reshenje? Trazio sam po telefonu da li ima opciju za poboljshanje kvaliteta zvuka jer mi se chini da su to neke nokie imale ali nisam nishta nashao.

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

kiddou, moguce je da postoji hardverski kvar,stoga garanciju u ruke (naravno sko si je dobio) i put servisa...
Srecno
D500&E71

makish
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 26. Okt 2006. 11:33

Post od makish »

dali ima neko problem pri gledanju videa snimljen samim telefonom zvuk i slika nisu sinhronizovani i dali moze to da se otkloni.
Da nije u pitanju softver i dali menjanjem softvera moze\da se resi vakav prolem.

tnx ljudi unapred

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

mislim da je o problem softwerske prirode i da bi trebalo da se resi ubacivanjem novog softwera ali moze da se desi da je i sam klip tako lose snimljen.Snimi neki drugi klip(cisto da probas) i pusti da vidis kako ce da se ponasa. 8)
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

Softver je 100 posto ali pitanje je da li ce problem nestati i ako ubacis novi :wink:
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

makish
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 26. Okt 2006. 11:33

Post od makish »

isti problem na pocetku je normalno ali kako tece video tako zvuk kasni i ovo je problem samo sa video snimljen telefonom .

p_dragan
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 19. Jun 2008. 03:45

Post od p_dragan »

Jel uspeo neko da hackuje e66 sa najnovijom verzijom fwa? Već nedelju dana prelistavam razne forume ali mrka kapa.

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

p_dragan, koja je najnovija verzija sw za e66? Jel u pitanju v. 300?
Ako je ta ver. u pitanju,ona se moze hackovati uz pomoc HelloOx s tim sto tu aplikaciju pre instalacije moras potpisati svojim sertifikatom odnosno sertifikatom za tvoj telefon... 8)
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

p_dragan
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od p_dragan »

Jeste ta je verzija sw. Ono što mene buni je kako i gde da nađem ove Publisher ID fajl i private key fajl koji mi DevCertRequest traži da bih mogao da potpisem HelloOx?

Ili možda postoji neki drugi način?

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

p_dragan imas temu za potraznju sertifikata, mislim da bi ti bilo jasnije kad bi tamo pogledao, mozes i da zatrazis sertifikat ako ga nemas.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

p_dragan
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od p_dragan »

Uspeo sam, dobio sam ga od iMobile-a, hackovao sam sa HellOx2 i sve radi ok, hvala.

Jedno pitanje još, jel sa mogu da deinstaliram hellox i rom patcher?

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

p_dragan,naravno da mozes da deinstaliras HelloOx,a RomPatcher ti sluzi da uz pomoc patcheva za njega,koliko mozes menjas sistem - prilagodjavas ga svojim potrebama... 8)
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

p_dragan
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od p_dragan »

Još jedno "hardwersko", možda malo glupo, pitanje - da li postoji neka mogućnost da se, na jednostavan način, pritegne malo slajder da se teže otvara i zatvara. Pod jednostavan misli da ne moram da rasturam ceo telefon u deliće.

Na jednom forumu sam slučajno naleteo da kao ima neki šraf ispod baterije koji služi za to ali mi ni jedan od njih ne deluje da ima bilo kakve veze sa slajdom. Da napomenem da sam to za taj šraf video samo na jednom mestu pa može da bude da je neko lupio.

ckovu
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 13. Dec 2009. 15:46

Post od ckovu »

Pozdrav ljudi
Ja sam nov u ovom symbian svetu a od skoro imam ovaj tekefon(e66) i imam jedan problem.

<b>Kad odem na internet telefon mi ne prikazuje cirilicna i latinicna slova.</b> Ne znam kako to da resim ,da li treba nesto da se instalira i ako treba sta ?Gledao sam malo po forumima al nisam uspeo nista da nadjem.
Ako neko zna resenje ,bio bi jako zahvalan.

moukoko
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 07. Mar 2009. 16:59

Post od moukoko »

moras da ubacis nas jezik u fon i tada ce ti raditi cirilicna i latinicna slova.. pretpostavljam da pod languages uopste i nemas ponudjene serbian, croatian? ako nemas - jeedino u neki servis da ti ubace jezike i tada ce ti to raditi.. :wink:

p_dragan
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od p_dragan »

Polomio sam poklopac od baterije. Jel ima to da se nađe negde pojedinačno kao deo ili mora ceo oklop da se juri?

zoranns
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 26. Jan 2006. 21:59

Post od zoranns »

imam jedan problem!kad god udjem u kontakte prvo mi se pokazu "ovi kantakti" pa onda svaki put moram sa dzojstikom prvo u levo pa izaberem "telefon" u gornjem padajucem meniju pa tek onda vidim kontakte iz tel.!jel moguce da se "ovi kontakti" izbrisu?i jos nesto,tel. mi je dosta spor!kad hocu da udjem u poruke npr. treba mu par sekundi da ih otvori?sta se to desava?imam 2gb a prazno je 500mb!verzija softvera je 400.21.013!!!pozzz

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

zoranns, sto se softvera tice,mozda te zeza neka app ili ih imas dosta instaliranih pa neki rep od neke app zeza sistem.Mogao bi da resetujes telefon pa da ispodesavas sve ponovo.Jos jedna stvar,ako poruke cuvas na kartici,tel ih sporije otvara.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

zoranns
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 26. Jan 2006. 21:59

Post od zoranns »

sredio sam brzinu tel tako sto sam izvadio i ponovo stavio mem karticu isada radi kako treba!a jel moze neko da mi pomogne sa "ovi" kontaktima??

Odgovori