7610 firmware: V4.0437.4, 15-09-04, RH-51???
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
7610 je dosta dobar telefon, ima sve sto najzahtevnijim korisnicima treba, aa pored toga ima extra dobar dizajn (ali o ukusima je glupo raspravljati) sto se mene licno tice planiram da ga kupim kad nokia bude napravila ovo:
matrix 262.000, radio, mp3, BT, IR, TV, min 50 MB interne memorije, MMC, UMTS, EDGE, 3.2mpx, 640*480camcorder.....
a to se u skorije vreme nece desiti
matrix 262.000, radio, mp3, BT, IR, TV, min 50 MB interne memorije, MMC, UMTS, EDGE, 3.2mpx, 640*480camcorder.....
a to se u skorije vreme nece desiti
Ovaj post je pisan iskljucivo radi povecanja ukupnog broja postova u mom profilu i ni u kom slucaju ne odrazava moje stvarno misljenje o doticnoj temi.
- `Dr. Nick Riviera`
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 21. Jul 2004. 21:59
- Srbin
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Sre, 08. Dec 2004. 21:08
- Kontakt:
Postoji korisna naprava zvana oggmmf, pusta ogg fajlove i omogucava da se setuju kao melodije, ogg je manji, kvalitetniji zapis od mp3, mozete o tome vise naci [ovde] a sam program na linku iz potpisa.
znam sta je ogg player ali kad si vec toliko zapeo daj adresu gde da skinem ogg konvertor.

Edit:
srbine tebe docekati za adresu prodju godine, nasao sam ja sve to
i jeste oggfajl je manji i istogog kvaliteta kao mp3 i sto je najbitnije ne prekida kad se pusta na realone, ali velika velika mana je sto nemoze da se postavi kao zvono :evil:

Edit:
srbine tebe docekati za adresu prodju godine, nasao sam ja sve to

pa kod mene ima veze :evil: poslao sam preko bt i prekida kada isti taj posaljem preko data kabela neprekida i sta je zakljucak
: :!:
: :!:
: 
Edit:
upravu ste prevideo sam jednu jako bitnu stvar
, pre nego sto sam posla mp3 fajl, kompresovao sam ga na sledece parametre, frequency 44 khz, birate 64 kbps, qyality low, channels mono

Edit:
upravu ste prevideo sam jednu jako bitnu stvar