7610 firmware: V4.0437.4, 15-09-04, RH-51???

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

Post od nbnebojsa »

pa nepucketa ni na7610 kad pustis na ultramp3 ali kad pustis na realone onda prekida :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: u tome je problem 8)

Wobby
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 12. Dec 2004. 23:02

Post od Wobby »

7610 je dosta dobar telefon, ima sve sto najzahtevnijim korisnicima treba, aa pored toga ima extra dobar dizajn (ali o ukusima je glupo raspravljati) sto se mene licno tice planiram da ga kupim kad nokia bude napravila ovo:
matrix 262.000, radio, mp3, BT, IR, TV, min 50 MB interne memorije, MMC, UMTS, EDGE, 3.2mpx, 640*480camcorder.....
a to se u skorije vreme nece desiti
Ovaj post je pisan iskljucivo radi povecanja ukupnog broja postova u mom profilu i ni u kom slucaju ne odrazava moje stvarno misljenje o doticnoj temi.

Srbin
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 08. Dec 2004. 21:08
Kontakt:

Post od Srbin »

Wobby... za tebe je e710 super telefon, zato ..... pst.

Nbnebojsa: Pa sta ljudi ocekuju od real one? Ja njega ni za sta sem real audio i real video ne koristim

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od nbnebojsa »

pa znam ali video sam negde na yahoo grupama da imaju realone najnovije verzije ali sam zaboravio gde :cry: e sad nebi ni meni trebao da neide preko njega mp3 koji postavis kao zvuk da ti zvoni prilikom poziva e tu nastaje problem :x , posto realone prekida zvuk :roll:

Ludak
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 07. Avg 2004. 17:15

Post od Ludak »

Ne radi taj Realone ništa, on samo dodaje mogućnost onim telefonima koji nemaju mp3 da ga puštaju, isto kao i Ultra mp3, ne donosi on ništa drugo, samo bez veze zauzima 1,2 mb memorije. :mrgreen:
U susret novim izazovima...

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od nbnebojsa »

pa nije bas da nedonosi ultramp3 nista :roll: , preko njega mi mp3 fajl uopste neprekida :) :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :mrgreen:

`Dr. Nick Riviera`
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 21. Jul 2004. 21:59

Post od `Dr. Nick Riviera` »

Meni UltraMp3 bash sluzi i svu mp3 muziq pushtam preko njega...
Ludache, sa kojim programom ti pushtash mp3 na tvojoj N7610? Real?
¨°o.O Nokia N70! O.o°¨

Srbin
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Srbin »

Postoji korisna naprava zvana oggmmf, pusta ogg fajlove i omogucava da se setuju kao melodije, ogg je manji, kvalitetniji zapis od mp3, mozete o tome vise naci [ovde] a sam program na linku iz potpisa.

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od nbnebojsa »

znam sta je ogg player ali kad si vec toliko zapeo daj adresu gde da skinem ogg konvertor. :mrgreen: :roll: :mrgreen: :wink: :mrgreen:

Edit:
srbine tebe docekati za adresu prodju godine, nasao sam ja sve to :mrgreen: i jeste oggfajl je manji i istogog kvaliteta kao mp3 i sto je najbitnije ne prekida kad se pusta na realone, ali velika velika mana je sto nemoze da se postavi kao zvono :evil:

Ludak
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 07. Avg 2004. 17:15

Post od Ludak »

Ja imam i mp3 plejer, i P800, i N-gage, i diskmen sa mp3jem tako da mi ama baš ni malo nije bitno da slušam mp3 preko 7610.

P.S. Telefon mi zvoni WAV pesmicu "Sreća Sreća Radost".
U susret novim izazovima...

Srbin
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Srbin »

Nebojsa. Jesi cuo nekad za google? Ono na primer otkucas odredjene keywords i on ti nadje sam. Dolazim ovde jednom dnevno jer za vise nemam vremena i ako bas toliko zavisis od mene, sta da ti radim :)

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od nbnebojsa »

mrzelo me da trezim,ali nasao sam nema veze :wink: , a i provalio sam zasto mi prekida mp3 kada ga pustam iz realone-a, pa zato sto sam pesmu prebacio preko bt, dok kad je prebacim uz pomoc kabela radi sasvim ok, ako je jos neko imao ovaj problem evo to je resenje. :mrgreen:

Srbin
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Srbin »

To apsolutno nikakve veze nema. Fajl je fajl.
Ko kad bi rekao da se fajl trosi dok se kopira.. fajl je fajl ili je identican ili se ne iskopira uopste ne moze da bude bledji ili drugaciji od originala osim u slucajevima kopiranja medju razlicitim file sistemima, sto ovde nije situacija.

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od nbnebojsa »

pa kod mene ima veze :evil: poslao sam preko bt i prekida kada isti taj posaljem preko data kabela neprekida i sta je zakljucak :?: :!: :?: :!: :?: :x

Edit:
upravu ste prevideo sam jednu jako bitnu stvar :roll: , pre nego sto sam posla mp3 fajl, kompresovao sam ga na sledece parametre, frequency 44 khz, birate 64 kbps, qyality low, channels mono :oops: :oops: :oops:

Srbin
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Srbin »

Naravno da smo u pravu :)
A i ti si lud... saljes mp3 preko bt... to bre traje i traje i traje.. dobro nisi preko ic pustio ;)

Odgovori