Jednu stvar moram da kažem,a to je:svaka im čast na prodajnom pakovanju!
Uz telefon ide ona trzalica na narukvici,dodatni stilus,postolje(slično kao što je išlo uz 7710),tv out kabl,usb,sluške sa adapterom,jako dobro dizajnirana torbica(ovo mi se najviše dopalo),mini dvd,sva potrebna uputstva,i micro sd od 8gb.
U Eldarovom review-u sam čini mi se pročitao da će Nokia vrlo striktno kontrolisati cenu ovog proizvoda kod svih distributera,što znači da bi se dalo očekivati da ta cena od nešto ispod 300 eura bude i kod naših zvaničnih uvoznika,a mislim da je sve ovo za te pare i više nego ok!
Moram da napomenem da mi se sviđa ona standby screen opcija,na kojoj imaš ikonice 4 omiljena broja,pa za svaki koji osvetliš,da ti sve mogućnosti kontaktiranja,kao i istoriju prethodnih kontakata(sms,pozivi,mejlovi...).Takođe,oduševljava me činjenica da je,barem koliko vidim na Nokia sajtu,xpress music logo ustavri touch sensitive sensor,koji kad pritisneš,dobijaš dodatni bar sa multimedijalnim komandama u desnoj strani ekrana.
Sve u svemu,mislim da je pun pogodak!Jedva čekam da se pojavi u zvaničnoj prodaji kod nas,i ako bude po najavljenoj ceni,neću ni malo razmišljati