Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Једно питање у вези овог телефона 6303. Интересује ме како могу на њему да подесим када одем на интернет да не очитава цијелу страницу већ оно као умањену верзију. Ево на примјер имао сам Н70 и на њој је било када одем на примјер на фејс бук, буде мања верзија која брже се учита, док ово на 6303 траје доста дуго а уз то више са рачуна скида.
Па који је начин да подесим то ако икако може?
Велико хвала. Пробам чим ухватим времена, па јавим стање.
Edit:
И даааа, још једно питање... да ли треба на 6303 формирати батерију? Колико знам то су некакве батерије које нема потребе формирати, али опет ми рекоше да формирам и то у мобил шопу.
Njegovan, ne trebas formatirati bateriju. Kada se isprazni stavis je na punjac i kada indikator prestane prikazivati punjenje skines tel. sa punjaca i uzivas u igranju sa telefonom.
Drugarica koja je radila u prodavnici mobilnih telefona mi je rekla da im je to obaveza da kazu, da vi sebe ogradili od neispravnih baterija. Ako se kupac ne pridrzava njihovog saveta i ako baterija ne valja onda ne moze da je reklamira.
Ima prodavaca koji se razumeju u materiju pa zato pricaju, a ima i onih koji su tu pricu zadrzali jos iz perioda nikl-kadmijumskih baterija koje je trebalo formatirati.
Davno smo pisali o tome i zakljucili da se nove baterije Li-ion ne formiraju,svakog smo tako savetovali i tako radili.Medjutim,danas slucajno svratih u Telenor ,uzmem casopis kontakt,kad tamo na strani 60 upustvo o formiranju i cuvanju baterija gde se navodi da se sve baterie formiraju,citiram-bilo da imate li-Ion ili NiMH baterije,formiranje je preporucljivo.To je ozbiljan list iz ozbiljne kuce i ne treba zanemariti njihovo pisanje.Bilo kako da se odlucite,formiranje ne moze skoditi,a da li je potrebno?????
AnGeL oF LoVe, Li-Ion i Li-Pol baterije jednostavno ne mogu da se formiraju hteli mi to ili ne. Punjenje traje oko 2h (zavisi od modela i baterije). Pipni punjac posle recimo 5h i videces da je hladan, tj da se baterija ne puni.
Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)
To je sve tacno,napuni se baterija i onda spava na punjacu.Ne razumem onda ovakvo pisanje.Da li se ona dopunja kasnije, posle 6,8 ili 10 sati ili da li ima znacaja 3x potpuno praznjenje,ko ce ga znati?Stalno nalazim kontradiktorne informacije.(Sta je starije?Koka ili jaje?)
Е овако. Појавио ми се један проблем. Телефон сам узео преко наше мреже МТЕЛ и проблем је у овом. На примјер погазује ми да је батерија до пола пуна и на примјер ја угасим телефон и након поновног палења за неких сат два док спавам одједном покаже да је на црвеном то јест при крају. А послије пар минута од палења неких 5 минута опет покаже да је до пола пуна. Шта је то? О чему се ради? Телефон је нов а тако дивља?
Da li je neko uspeo da nadogradi softver na aktuelnu verziju 10.10? Imam telefon kupljen kod zvanicnog distributera, ali kada ukljucim nokia sw update, kaze da vec imam najnoviju verziju - 9.10. Na sajtu stoji da je najnovija v.10.10...ranije je update radio normalno
Moze li iko pomoci kako da sam promenim Product Code kako bih ga apdejtovao FirmWareom za Balkan i Srbiju???
Vidim da su ljudi na prvoj strani izbacili ProductCodes ali kako ih promeniti kada nijedan program to nece da odradi... NSS prijavi da je uradio ali Fake... Nema promene koda...
Da li neko zna kako se moze promjeniti boja ikonica u vrhu , za bateriju, poruke i sl , Recimo kod vecine telefona ikonica baterija je zelene boje , primljena poruka je zuta i sl. , kod mene su sve ikonice bijele nezavisno od izabrane teme. hvala
Da li se meni cini ili je Nokia napravila ovako dobar telefon, a opet napravila takvu katastrofalnu gresku kada je mms u pitanju??? Naime, ko go da vam posalje mms i kakve god da je rezolucije, ovaj telefon vam pravi male slicice da vam treba mikroskop da vidite ko je na slici!!
Zna li neko da li se moze i kako iskljuciti ovo sabijanje slike, da bi se mogle videti slike u onoj rezoluciji u kojoj su vam i poslate???
Ljudi, treba mi pomoc Imam nokiu 6303i classic, sa kineskim product code-om... Ne mogu nigde da nadjem european code, a i treba mi jedno kratko uputstvo kako da ga ubacim Bio bih zahvalan ako bi neko mogao da mi napise ovde ili u inbox. Hvala vam puno
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.