Nokia E72
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Gledajuci slike E71 mi je lepsi, jer mu je (za moj ukus) lepse odradjen ovaj centralni deo izmedju tastature i displeja.
Mozda ce lepse izgledati kada se uzivo bude gledao i cackao.
Morace se uzeti u ozbiljno razmatranje da mi zameni N82.
Mozda ce lepse izgledati kada se uzivo bude gledao i cackao.

Morace se uzeti u ozbiljno razmatranje da mi zameni N82.

● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
The bottom row (E72) now consists of: function, shift, symbol, @, space bar, ?, !, ', Ctrl (previously (E71): function, shift, @ space bar, ', ? and Chr)
Evo ga jos jedan kraci video klip gde prikazuju E72 u crnoj verziji: KLIK 

IDzO, ne mogu da vidim ove slike napravljene sa E72... Kaže da je private page na Flickr-u. Mnogo mi se sviđa ovaj telefon 
loki13, najkorisnija stvar kod E75 (kog sam čačkao prije neki da i strava je!) je u tome što možeš kuckati poruku i jednom rukom, kad si u pokretu, što je na QWERTY-only telefonima malko teže... Dakle, ta dodatna tastatura nije stvar koju treba previdjeti, uz 3,5mm ulaz, rotaciju i mislim 4GB kartice koja ti dođe uz telefon...
Pozdrav!

loki13, najkorisnija stvar kod E75 (kog sam čačkao prije neki da i strava je!) je u tome što možeš kuckati poruku i jednom rukom, kad si u pokretu, što je na QWERTY-only telefonima malko teže... Dakle, ta dodatna tastatura nije stvar koju treba previdjeti, uz 3,5mm ulaz, rotaciju i mislim 4GB kartice koja ti dođe uz telefon...
Pozdrav!

iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
Vincent, izgleda da je obrisana galerija.
U medjuvremenu evo dve slike, a ako nadjem ostale onda cu ih nabaciti:
1.) slikano napolju -> KLIK
2.) slikano unutra -> KLIK
U medjuvremenu evo dve slike, a ako nadjem ostale onda cu ih nabaciti:
1.) slikano napolju -> KLIK
2.) slikano unutra -> KLIK
- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
Vincent, slazem se sa tobom,ali posto je to na neki nacin nov oblik telefona za Nokiu,ja bih mu dao malo (vise) vremena da me ubedi da mu je flet ok...
3.5 mm ulaz jeste super (ali u biznis seriji se moze bez toga),rotacija takodje.
A 4gb kartica je trenutno sa svojom cenom zanemarljiva prednost!
3.5 mm ulaz jeste super (ali u biznis seriji se moze bez toga),rotacija takodje.
A 4gb kartica je trenutno sa svojom cenom zanemarljiva prednost!
D500&E71
Trebalo bi da jesu, jer neki koji su se malo duze druzili sa ovim novim modelom su rekli da nema vise problema pri razgovaranju .
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Zna li se kad ce doci na nase trziste?Mislim da bi ovim modelom mogao zameniti sadasnji,nijedan tel e serije mi se nije ovoliko svidjao.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
Nazalost ne zna se tacan dolazak na nase trziste ali pocetkom septembra pocinje world wide prodaja. Barem su tako najavili na nedavnom predstavljanju ovog modela.
Verovatno ce mu pasti cena koja je ionako relativno niska [Nije previsoka].shoner napisao:e71 ce sigurno naglo pasti cena i oticice u istoriju posto je i onako krsina. trenutno mi je nekako najbolji tel od cele nokijine serije n82 crni <samo da je baterija jaca>
U istoriju nece otici jer je to vec telefon koji je zabelezio 2008 godinu Nokiji.
KRSINA?

n82 je zastareo telefon u istoriji a ne e71.I n82 se moze nazvati krsinom [CEO PLASTICAN] a ne e71