Gledam ovaj model, ima ga u mt:s ponudi (kod dilera, naravno), po veoma pristupacnoj ceni. 8.100 uz MIX500 na 24 meseca. E sad, vidim da ovde bacate drvlje i kamenje na ovaj telefon, pa se malo kolebam. Iskreno, gledajuci specifikacije, model bi mene u potpunosti zadovoljio. Prvo, ima ogroman ekran (narocito u odnosu na ono sto sam do sada koristio C35, 3510, M55, 6070, K530), drugo, napredniji je od svega sto sam koristio, trece, cena mu je u rangu onoga sto planiram da izdvojim za telefon, ima 3.5 mm dzek... Ostale stvari, WiFi, mocna kamera, blic... mi nisu prioriteti. Naravno, ne bi me bolela glava od njih, ali mogu da zivim i bez toga, kako sam i do sad. Takodje sam malo nesiguran, jer nikad nisam koristio TS telefon niti symbian. Ovo drugo ne verujem da bi mi predstavljalo problem, dok bi TS mogao, jer ne znam kako bih se navikao na kucanje po virtuelnoj tastauri. Jel to neki problem, uopste? Svaki savet je dobrodosao.
Edit : interesuje me moze li da pusta divix fajlove i da li moze da ucitava subtitlove?