Nokia C6
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Sale_M, Super što ti sve znaš a ni ne koristiš Android, podrška je savršena i sto puta bolja od Nokie. Samo me zanima kako je to windows ozbiljan i najbolji a jadan ne može da zadrži i tih par procenata tržišta, Android ga je odavno prešišao.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
telep, ti se u svakoj temi osecas prozvanim pa komentarises suprotno,kako ti ne dosadi vise?
Ja ne koristim,ali neko meni blizak koristi Hero i Tattoo pa sam imao prilike da se informisem u vezi nekih stvari.Nije los Os,ali treba jos da rade na njemu da bi po mom ukusu mogao symbianu i windowsu da parira.

Ja ne koristim,ali neko meni blizak koristi Hero i Tattoo pa sam imao prilike da se informisem u vezi nekih stvari.Nije los Os,ali treba jos da rade na njemu da bi po mom ukusu mogao symbianu i windowsu da parira.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
Ne ne osećam se prozvanim, mislio sam da forum služi za komentarisanje (ipak ti imaš jedno 4 puta više poruka od mene što dovoljno govori ko više odgovara). Ti si izneo svoje mišljenje i ja sam izneo svoje mišljenje. Android loš, iPhone loš a bitno da su windows i symbian dobri. Ako ne želiš da ti neko odgovori nemoj ni ti ništa da pišeš.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
- jerkann
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
- :: Samsung Galaxy S4
- :: Nokia 808
Sale_M, slazem se sa tvojim predhodnim postom u vezi androida. Iako ga koristim malo je preterana prica u vezi njega. Jeste da ima gomila aplikacija, ali sigurno nema vise nego za symbian, jeste da lepo izgleda i da je funkcionalan, ali ni symbian tu ne zaostaje.
sto se tice telefona, bas me interesuje kakav ce ekran da stave tj. da li ce da bude kvalitetniji kao sto je na n97 , a u odnosu na 5800 npr.
sto se tice telefona, bas me interesuje kakav ce ekran da stave tj. da li ce da bude kvalitetniji kao sto je na n97 , a u odnosu na 5800 npr.
- AnGeL oF LoVe
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
- :: Note 4
- :: Note 10 lite
Postoje osobe koje su sklone sa preterivanjem i u to se uveravamo svakodnevno.Cim se pojavi nesto novo (jos i ako smo korisnici istog) onda je to nesto revolucionarno i napredno dok je staro(symbian) zaostalo i nazadno.Licno,svako ima pravo na svoje misljenje i slazem se sa Salom i Jerkanom.Jos malo cu biti korisnik Symbiana dok se Android ne razvije(ne kazem da se nije razvio i da nema aplikacija ali kako vreme prolazi bice jos bolji).
LG G2 Black,16GB
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
Gospodo,nemojte da mesate zabe i babe.Uporedjujete Symb i WM sa Androidom i kao argumente navodite kako ova dva (symb i wm) imaju dosta aplikacija ili vise itd.Samo jedno pitanje,od kada postoje ova dva a od kada Android?
Da li je i jedan OS uspeo tako brzo, prvo da se probije, a onda i uzme deo kolaca od Sym. i WM,sa tendecijom daljeg sirenja i potpune destabilizacije svojih protivnika?
Haj'mo malo vise objektivnosti.
Da li je i jedan OS uspeo tako brzo, prvo da se probije, a onda i uzme deo kolaca od Sym. i WM,sa tendecijom daljeg sirenja i potpune destabilizacije svojih protivnika?
Haj'mo malo vise objektivnosti.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
- jerkann
- Mobil manijak
Wicker Man, naravno da nije uspeo i svaka mu cast. Uspeh zasniva na otvorenosti samog sistema, kao i sto je to Linux proiyvod. Symbian se tek sada otvorio i belezi ogroman napredak, pogotvu u kuvanju CFW. U sustini niko ne osporava Android, ali nemojmo preterivati. A sto se tice objektivnosti, ja koristim telefon sa android platformom i prezadovoljan sam, ali nista vise nego sa symbianom.
-
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 24. Apr 2009. 17:52
- :: LG Nexus 5X
i dalje hardver prodaje telefone a ne OS mada postaje sve bitnij pri izboru. a to sto se sve vise ljudi opredeli za android je jednostavno zato sto htc trenutno pravi najbolje telefone. nisam android hater niti veliki fan symb i win-a, svi su dobri. kad su aplikacije u pitanju, bitno je da postoji dobra navigacija i office ostale hello kitty aplikacije nisu bitne niti nesto govori ako ih ima 120092304930493209 na markeu
- AnGeL oF LoVe
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
- :: Note 4
- :: Note 10 lite
Wicker Man,lepo si ti to napisao ali ne znam na koga se to odnosi.Nisam video da je neko ovde pisao negativno o Android platformi vec o tome da treba vise objektivnosti a manje preterivanja.Svi polako prelazimo ili cemo preci na android os i bez obzira koliko ce me oduseviti ili ne ,necu negativno pisati o symbianu sa kojim sam se druzio 7 godina.
LG G2 Black,16GB
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Symbian je puno korisnika isprobalo i taj os nam je izvrsavao sve zadatke ali sta se sad desava,izaslo je nesto novo i svi bi to mi da probamo i sad nam izgleda da je sve tudje sladje tako i os android.Da se vratim na temu,meni ovaj uredjaj na izgled deluje lepo i sigurno,nisam ljubitelj ovakvih qwerty tastatura ali bi ovaj uredjaj voleo da imam i uzivam koristeci sve njegove prednosti ekrana i tastature.Jedino ovakav slajder neznam kako bi se on pokazao mada se na predhodnim modelima ljudi nisu mnogo zalili,ostale karakteristike verujem da se dobre.Cena ako bude od 250 do 300 pravi pogoda,to su moje zelje,ali ispod 300 e.tesko da ce biti manje.

- jerkann
- Mobil manijak
Deksi, tastatura je veoma lepa, barem mi se tako cini. slajder mi se ne svidja, ali dobro. Korektna cena je oko 250 eura na crno, do 300 u ovlascenim prodavnicama. sve preko toga bi bilo mnogo, barem po meni. Malo mi smeta Nokia-ina politika sto se tice izgleda telefona. Izgleda mi kao da su sve delove koji su im preostali sklopili u ovaj uredjaj......
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt:
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt:
Није их нико пријавио већ је Гугл вршио проверу и дошао до овога:
"What happened when Google visited this site?
Of the 110 pages that we tested on the site over the past 90 days, 64 page(s) resulted in malicious software being downloaded and installed without user consent. The last time that Google visited this site was on 2010-04-22, and the last time that suspicious content was found on this site was on 2010-04-22.
Malicious software includes 1 scripting exploit(s), 1 exploit(s). Successful infection resulted in an average of 2 new process(es) on the target machine."
Задњи пут када сам приступио оваквом сајту разболео ми се комјутер
"What happened when Google visited this site?
Of the 110 pages that we tested on the site over the past 90 days, 64 page(s) resulted in malicious software being downloaded and installed without user consent. The last time that Google visited this site was on 2010-04-22, and the last time that suspicious content was found on this site was on 2010-04-22.
Malicious software includes 1 scripting exploit(s), 1 exploit(s). Successful infection resulted in an average of 2 new process(es) on the target machine."
Задњи пут када сам приступио оваквом сајту разболео ми се комјутер

Nemam pojma sta je u pitanju ali meni MR sajt otvara bez problema i bez ikakvih alarmantnih obavestenja. 

● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
drzao sam ovaj telefon u rukama i kada ga drzite uspravno skoro da je identican sa 5800 cak i touch i koriscenje podsecaju na njega. ona facebook aplikacija na desktopu ocajno izgleda jer stavlja 6 profilnih slika na trecinu ekrana a rezolucija nije toliko velika pa sve izgleda kockasto i jeftino. ekran lepo reaguje na komande i slika se dosta brzo rotira kad ga polozite vodoravno. tastautra je skroz pristojna i nisam video neku bitnu razliku u odnosu na ostale nokiine tastature slicnog dizajna. sve u svemu cini mi se da je to moj sledeci telefon. nadam se da sam vam pomogao koliko toliko
Edit:
mugy, covece ti poredis ovaj telefon sa htcom koji kostaju po 500e najpriblizniji po ceni ovoj nokiji je tatto koji je blago receno OCAJAN. znaci moj drug ga ima i proklinje dan kada ga je uzeo. a mislim da hd2 od 600e i c6 od nekih 250 nema smisla porediti.
Spojio: IDzO
*Zabranjeno je uzastopno postovanje, koristi opciju Izmeni *
Sledeci put brisanje bez obavestenja!
Procitaj -> Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Edit:
mugy, covece ti poredis ovaj telefon sa htcom koji kostaju po 500e najpriblizniji po ceni ovoj nokiji je tatto koji je blago receno OCAJAN. znaci moj drug ga ima i proklinje dan kada ga je uzeo. a mislim da hd2 od 600e i c6 od nekih 250 nema smisla porediti.
Spojio: IDzO
*Zabranjeno je uzastopno postovanje, koristi opciju Izmeni *
Sledeci put brisanje bez obavestenja!
Procitaj -> Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Nevermind,brate u pravu si.Nemam ja bre nista ljudi protiv Nokie C6,Nokie i Symbiana.Nego me nerviraju ovi iz Nokie kad jedno te isto,izbacuju po nekoliko puta.C6 ima isto sto i N97.Kad se bude pojavio koliko ce da kosta N97?Koristio bi i ja Nokiine telefone,kad bi imali nesto novo,ali za sada ne odustajem od HTC-a.Pogledaj na netu planove HTC-a za 2011-tu,pa ce ti biti jasno zasto im je cena tolika.A ako cena Nokie C6 bude 250 evra,to i nije mnogo,pa ko ima neka kupi.Ja ne,jos malo cu da pricekam.