Nokia 5228
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- Sawyer2105
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pet, 08. Avg 2008. 03:23
imam istaliran ovi na kompu,nigde nemogu da ih nadjem ni tako,ali sam nasao tek kada sam usao na komp preko blututa,aj nasaosam ih neke mogu da instaliram a neke ne e sad hteo bih te da izbrisem iz telfona ali ne mogu kad hocu da ih izbrisem odbije mi brisanje,sta raditi? I da li ima aplikacija cistac skriveni foldera jer kad pokusam neku staru aplikaciju da instaliram izbci mi da ta aplikacija vec postoi.a ja sam ih sve izbrisao kad sam vratio na fabricko podesavanje.nasao sam neki cistac al nemogu da ga instaliram izbacuje mi gresku i da se obratim isporuciocu.Pomagaj!! 

''Da sam normalan,boludeo bih'' 

- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Kad ti napise poruku obratite se isporuciocu aplikacije takva aplikacija ti je nepotpisana tj. krekovana a da bi i takve aplikacije mogao instalirati trebas ih potpisati o tome imas ovde napisano. klik
Nemozes obrisati fabricke aplikacije. Da bi video skrivene i sistemske foldere telefon bi trebao biti hakovan ako je moguce drugacije neka neko napise.
Nemozes obrisati fabricke aplikacije. Da bi video skrivene i sistemske foldere telefon bi trebao biti hakovan ako je moguce drugacije neka neko napise.
zavodnick ,ma opusteno kao u pozoristu
. da jesam sve sem haka,nism u tome vest pa ne ceckam oko toga.sto se tice sertifikata, registrovao se dobio sam sertifikat,e sad nerazumem kako da pokrenem potpisivane unsignovanu aplikaciju???? a sto ser telfona tice evo i ja jos nesto da dodam a verovatno i sami znate ali cu ipak napisti,da ako nekom zatrba web kamera za skayp ili td da moze da koristi kameru telefona,ja sam to isprobai i radi odlicno slika je odlicna 

''Da sam normalan,boludeo bih'' 

- zavodnick
- Expert
- Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
- :: N8
- :: N95 8 Gb, Lumia 1520
@s_k_g@, mozda je .sis.dm ? Da li si na to obratio paznju ?!
Nego, i meni se to desavalo da nece da potpise neke appse ako sam ih skidao sa nekog site-a...
Pokusaj mozda da nadjes tu app na nekom drugom site-u, pa onda probaj da potpises
Nego, i meni se to desavalo da nece da potpise neke appse ako sam ih skidao sa nekog site-a...
Pokusaj mozda da nadjes tu app na nekom drugom site-u, pa onda probaj da potpises

Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
Re: Nokia 5228
Moze pomoc starije kolege
Koji program se koristi za ovaj fon da bi se hakovao? Pitam za drugara

Uspeo sam da nadjem resenje i odgovarajuci program koji se koristi za hack.
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Dulinjo, eto nismo stigli da ti pomognemo ali dobro je da si se snasao. O tome ima i ovde tema mozda si i u njoj pronasao to sto ti treba.
viewtopic.php?f=68&t=12736&start=680
viewtopic.php?f=68&t=12736&start=680
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Čet, 17. Jan 2013. 00:27
- :: Nokia 5228
Jel moze mala pomoc,telefon mi se stalno restartuje i pise da ubacim karticu a kartica je ubacena otisao sam u servis instalirali su mi nov sistem a dalje ista prica,a nisu mi dali garanciju jel imao mozda neko slican problem ili ako zna kako da ga resim.