Nokia E6-00

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
zavodnick
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
:: N8
:: N95 8 Gb, Lumia 1520

Post od zavodnick »

Ninolina, i ja imam HTC Desire HD, ali vjeruj mi da ga ne volim vidjeti ocima... Imam takodje N95 8GB koju stalno koristim... Jednostavno, ne mogu da se naviknem na touch screen i to je to... Tata mi ima N97 i extra mi je, jer ima i ekran i tastaturu, ali bih volio telefon koji ima S^3 i tastaturu, ali cu morati za to da se nacekam, te da iskesiram malo vise love :D
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!

ggbb
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 27. Apr 2011. 22:15

Post od ggbb »

vec duze vreme trazim novi telefon, imam nokiu 5800, i prosto sam navikla da kuckam po ekranu, ali je ovaj telefon savrsen, jel se zna na kraju kad ce doci na nase trziste??

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

nece pre leta sigurno a cena cemu ''ponormaliti'' tek verovatno kad se vec smuci svima da ga uopste i gledaju... :wink: :wink: :wink:

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

Najava je bila tek za drugu polovinu godine,ali kad tacno...Citao sam nekakve najave,pa se ocekuje oko septembra:)

annaBG
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 08. Jan 2009. 22:35

Post od annaBG »

Jedva cekam da vidim cenu :roll:

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

u nemackoj je sada izasao i kosta tj. prva cena mu je 379EUR... :wink: :wink: :wink:

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

annaBG, luca evo sad mi je drug javio koji se bavi inace prodajom mobilnih telefona da ce cijena biti poprilicno "paprena", jer ovi sto po Njemackoj i Austriji nabavljaju telefone vec za taj telefon traze "oko" 450 Eur, tako da ( u Republiku Srpsku ) nece doci ispod 500 Eurica... Nesto slicno moze da se ocekuje i u Srbiji :(

annaBG
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 08. Jan 2009. 22:35

Post od annaBG »

Paz' da im neko kupi :lol:
Preterno :roll:

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

kod njih je sad 380 sto znaci da ce kod nas biti toliko plus 100ak EUR... :o :o :o

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

luca, ro govoris u najboljem slucaju, odnosno da telefon ima samo "jednu vezu" do tebe, odnosno da ti dodje preko jednog posrednika :D A naravno, dok svaki sebi uzme po "zvaju"... :D
annaBG, i ja se, nazalost, moram sloziti da je cijena previsoka :(

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

pricam iz ranijih iskustava, tako je sa svim modelima koje sam imao prilike da dobijem iz nemacke... prosek je bio da su jeftiniji oko 100ak EUR... :wink: :wink: :wink:

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 14:30

Post od djoxie »

do kraja leta ce biti 350e kod nas, strpite se malo. a bice i kod operatera sigurno, jer je ovaj tip e serije kod nas extra popularan
::luv phonez::

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

djoxie, ne bih se bas slozio s tobom... Da mu cijena toliko "padne" ili da mu bude toliko nista za 4-5 mjeseci?!? E na takav telefon nisam naisao... Jedino ako je obznanjeno da ce da ima naslednika u kojemu su sve greske popravljene... :D A mi govorimo o telefonu koji nije ni "izasao" :D

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 14:30

Post od djoxie »

svaki telefon koji se pojavi u ponudi operatera, a ovaj ce sigurno doci i do vipa i do telenora jer ne propustaju qwerty modele e-serije, neminovno se u velikom broju pojavi i u oglasima jer se dobro prodaje, to je činjenica. ovo automatski dovodi i do spuštanja cene, septembar - sigurnih 350e
::luv phonez::

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

djoxie, nema problema, ali i ta cijena je malo previsoka, nije li tako ?! Ne znam kako je u Srbiji, ali kod nas u RS ima da bude "papren" :D

Adams
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 15. Jun 2010. 15:12

Post od Adams »

Tek juce sam video ovaj model i bas me odusevio.Mnogo mi se svidela kombinacija qwerty+touch+odlicna baterija.Touch sceen je veoma olaksao surf na ovakvom modelu medjutim interesuje me koliko moze brz da bude surf posto je procesor ostao kao na E72 600Mhz? Imao sam E72 prosle godine i u odnosu na HD2 stvarno je bio bas spor,medjutim ovom je ram sada 256mb.
Sta je bitnije za brzinu aparata,jaci procesor ili veci ram?

I jos nesto,vidim kamera je 8mp sa dual led blicom,ali sta im znaci onaj fixed focus? Nije valjda da nema autofocus? :cry:
Nokia Lumia 1520

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

Adams, to je isto kad pitas da li auto mora da bude i aerodinamicno i da ima jak motor da bi bilo brzo ?! :D E ovako, bitno je i jedno i drugo... Nema nesto da je presudno, ali ovdje dobijas 256 RAM-a sto ce veoma da ubrza aparat...
S druge strane, jako je tesko da se porede modeli telefona na Androidu i Symbian-u. Za pokretanje Androida treba i vise RAM-a i jaci procesor, ali za Symbian nije potrebno toliko RAM-a ( koliko za Android, a kad kazem za procesor onda je 600 MHz-ni procesor jako dobar ), tako da je ovo, po ovoj prici jedan sasvim dobar telefon... I da, nema AF :cry:
Ja sam jos jedan od onih koji bi voljeli 5MPx kameru sa AF-om i sa Xenon blicom, nego sa ovim sto se sada radi... malo se kamera "unazadjuje" ako to tako mogu reci :(

Adams
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Adams »

Pa stvarno nemam reci.Nokia da pravi automobile pravila bi kola od 300 konja sa 1.2 motorom. :shock: Da li je odsustvo AF softverskka stvar,tj dal bi mogla kad-kad da se ispravi?
Nokia Lumia 1520

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

Adams, ne... samo ne znam da li si vidio, ali imas sad na netu da kupis nekakvu stvaricicu koja ti moze nadomjestiti nedostatak AF-a, a to je nesto kao nekakvo dodatno socivo koje se stavlja na kameru... Kao dodatna oprema :) Ne znam gdje smo pricali,mislim na kojoj temi i kojoj podtemi, ali stvarno je idiotski ... :cry:
Evo to mozes da vidis OVDJE

Adams
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Adams »

Ovo je najbrze zagrevanje i najbrze odgrevanje za bilo koji model ikada.... :shock: Ako hoce da puknem 300+ evra za symbian model e onda su bar mogli da se potrude da stave AF na kameru koji i imaju telefoni jos od kad je Batistita igrao u Fiorentini....
Nokia Lumia 1520

Odgovori