Nokia 701

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

telep, zasto da ides? Zato da bi se Symbian "fanboys" iz ove teme bolje osecali? Neee, ne treba im predati bitku tek tako... :D :D
Sala, naravno, volim i ja vas... ;) :D

deksicom, pravo zboris, ali ova rasprava se prvenstveno vodila oko toga da Nokia ekstremno slabo pokusava i ovim modelima da bude neka konkurencija ostalim igracima.

Ensiferum, da, bas to kazem, po drugi put, i evo opet pises istu stvar, sto dovoljno govori o tome da ne pratis ni ono o cemu sam pises. I za tvoju informaciju, prvi si poceo da se lozis, kad si video da ima clanova koji su samo izneli neke realne cinjenice, kojima se ti, ocigledno zestoko i burno, protivis. Bio bi odlican politicar... :dry:

jerkann
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
:: Samsung Galaxy S4
:: Nokia 808

Post od jerkann »

Au sto ste vi ljudi dosadni (pojedini aravno). Pa ja ne mogu da verujem da neki ljudi idu sa teme na temu i pljuju symbian. Ok ne svidja mi se Android je bolji shvatili smo ljudi verujte mi. Pusti te nas koji volimo telefone iy 20-og veka da uzivamo. Ja znam koliko god se nokia trudila ili ne vas je nemoguce zadovoljiti iako zamislite i nemate niti planirate da kupite odredjene modele.
sada stvarno molim moderatore ako jos uvek postoje na ovom forumu da malo povedu racuna o temama i sta se na njima pise.
Izlazi novi model i 3 strane pljuvanja po symbianu.

A sad malo da predjem u off tj. da kazem nesto o telefonu.
Meni se naravno svidja jer je kao C7 koji je po meni trenutno najlepsi telefon na trzistu. Da li ce imati realnu prodaju nisam siguran jer Bella radi fenomenalno na N8-ci (verovatno ce tako raditi i na C7) jedino ako nisu planirali da na njemu ubace veoma brzo nesto sledece i naprave razliku izmedju tih modela.

zavodnick
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
:: N8
:: N95 8 Gb, Lumia 1520

Post od zavodnick »

jerkann, samo ne dijelim tvoje misljenje da je C7 najljepsi telefon na trzistu... Za Belle i N8 ne znam, ali zivo se nadam da je NOKIA dobro unaprijedila Anna-u :)
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!

jerkann
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od jerkann »

zavodnick, ok to je individualno naravno. meni se zaista mnogo svidja. Kada sam kupovao telefon jedina opcija mu je bila N8 ali nisam imao dovoljno para tad. Nema rayloga za mnogo unapredjivanje Anna-e jer ona radi savrseno jedino malo sminkanja Belle-e cisto da se vidi razlika.

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

jerkann, apsolutno se slazem. Barem, koliko se meni cini NOKIA je Bella OS-om pokazala da jos uvijek moze da napravi "nesto kvalitetno"... Nemoj pogresno da me shvatis, jer ne zelim ovim putem da "pljujem" po NOKIA-i ili tako necemu, ali da ne ponavljam puno... Po meni ( moje individualno misljenje ), NOKIA opet pravi "stare greske"... Sjetimo se kako je u svim starijim modelima davala odlicne kamere sa AF-om i sad na nekim novijim modelima AF je uskracen...
Ono sto sad radi, na nove modele ubacuje Gorilla Glass, zatim najnoviji OS... Samo se pitam sta li ce biti sa sledecim modelima :(

snenad
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 09. Jul 2007. 14:46
:: LG G2mini (LG-D620r)

Post od snenad »

da se vratimo najzad na temu.
na gsmareni su nahvalili ovaj telefon. ja sam poprilicno zbunjen jer su oni postavili iphone 4 na pijadestal i nista im nije ni na domak njemu, cak ni Galaxy S II.

blog.gsmarena.com/nokia-701-comes-to-ours-shows-off-its-belle-tricks-on-video/

blog.gsmarena.com/nokia-701-display-is-the-most-luminous-mobile-screen-yet-flaunts-1000-nits-of-brightness/

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

snenad, iskreno, gledao sam blog ovaj tek kad si ti postavio link ovdje, ali sam i prije primjetio da se na net-u ( na raznim drugim site-ovima ) favorizuje iPhone4, ali da li je opravdano ili ne o tome necu da pricam! :dry:

jerkann
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od jerkann »

Mozda je |Steve dao otkaz i posvetio se pisanju clanaka na gsmarena-i.
sala naravno, ne treba za toliko ozbiljno uzimati i testove i misljenja na bilo kom sajtu. Pa oni nahvalise SE C905 ja ga kupio kad ono krs. \sa druge strane napljuvali neke modele koji su meni savrseno odgovarali. tako da dok ga ruka ne oseti nema nista.

skar
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 17. Jan 2010. 22:07
:: nobody know
Kontakt:

Post od skar »

pa mislim da je najrealnije da se uporedjuje sa S2,jer po meni S-amoled je nesto najlepse na mobilnom!

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

skar, potpuno se slazem s tobom... SuperAMOLED displey stvarno izgleda... woow... oduzima dah :) :blinky:

kopitaneskita
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 16. Jan 2011. 01:28

Post od kopitaneskita »

ima li negde najave za moguću cenu ovog modela? neće valjda koštati oko 300evra kao c7 kad je izašao?

snenad
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 09. Jul 2007. 14:46
:: LG G2mini (LG-D620r)

Post od snenad »

kopitaneskita, mislim da sam negde procitao 239€ + taxes. znaci 300 sa 2 godine garancije odnosno 250 sa 6 meseci garancije. ne drzi me za rec moguce da sam nesto pomesao

nego jeste videli slike za 801 lepo izgleda samo videcemo da li je uopste pravi uredjaj ili samo neki prototip koji nikad nece videti serijsku proizvodnju

Ensiferum
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:13
:: Xiaomi Mi 9T 6/128
:: Nokia 8 4/64

Post od Ensiferum »

snenad, video sam video i slike za 801?, mada se jos ne zna da li je prototip u pitanju, ce da vidimo u narednih mesec dana! :P
Slika

http://www.gsmarena.com/nokia_n801_801_ ... s-3092.php

Mada, ovo je van teme, ali ako izadje, otvoricemo novu temu! :lol: :lol: :lol:
Sem toga, video je sa prezentacije Nokie 700, tako da, ama bas nema nikakve veze sa ovom temom!

Ja sam cuo, da ce cena ove Nokie biti 240 evra, bez poreza!
"U svetu bez iluzija, covek je stranac" A.Kami

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

Ensiferum, e ako govorimo o modelu 700 negdje samo citao da ce da bude cijena oko 270 Eur, ali koliko je to sad tacno... Mislim da su to neka nagadjanja i ne znam sta vise, ali u svakom slucaju mislim da ispod 300 Eurica kod nas nece biti :D

Ensiferum
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Ensiferum »

Evo, koga zanima, na gsmareni su se docepali ovog modela... 8) 8) 8)

http://www.gsmarena.com/nokia_701-review-640.php

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

Ensiferum, sve mi ide u glavu, ali ovo "Battery: 1300 mAh Li-Ion battery; up to 17 hours talk time (!!) and up to 3 days of music playback" :(
Nekako ne vjerujem!

Ensiferum
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Ensiferum »

zavodnick, da da...
citat:
"Popping the cover open reveals the 1300mAh Li-Ion battery (BL-5K). The 701 boasts some impressive battery life on paper - 17 hours of talk time in 2G (only about 7 hours in 3G), 21 or 23 days of standby in 2G and 3G respectively." :? :unsure:

I meni deluje nestvarno! Videcemo, ovo je stvarno rekord za telefone, a kamoli za smart touchscreen mobilne! :D :D :D

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

ljudi, telefon je vrh... belle je kao andriod, tj. ''malo je sve preslikano'', ali vrh je... widgeti, mali, veliki, ono prevlacenje ekrana dole zbog notifications-a itd... ekran je bolji od C7, sa kojim ga svi uporedjuju, cist, kristalan, N8 je zbog ovog telefona prevazidjen sto zbog izrade sto zbog ekrana... kamera je odlicna iako nema auto-fokus, video HD cist, jasan, nema onih kockica itd... memorija 8GB... :wink: :wink: :wink:

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

luca, hvala na komentaru :) Inace, nisam imao priliku da se susretnem sa ovim telefonom pa bih jos volio da cujem detalja...

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

blic je po mrklom mraku odlican, skoro kao xenon, nema sumova, cista slika... bateriju sam punio samo jednom i do sada mi drzi 3. dan sa non stop refresh mejl, wi fi non stop ukljucen i koristim svakih par minuta, 20, 30 poruka, prica nekih 20, 30 minuta dnevno... :wink: :wink: :wink:

Odgovori