Nokia 6300
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
evo ovako, moj drug uzeo ovaj fon i odma ima problema sa njime, u pitanju je sledece:
brat mu zakljucao telefon, promenio sifru i zaboravio je sifru, e sad ne moze nista da radi na telefonu dok se ne ukuca ta sifra, znaci nemoze se uci cak ni u menu, rekao sam mu da ukuca *#7370# a nemoze jer je skroz zakljucan, jel zna neko kako da se ovo resi? ili jel zna neko onu kombinaciju nekih tastera pa se telefon restartuje(mislim da bi to pomoglo)?
brat mu zakljucao telefon, promenio sifru i zaboravio je sifru, e sad ne moze nista da radi na telefonu dok se ne ukuca ta sifra, znaci nemoze se uci cak ni u menu, rekao sam mu da ukuca *#7370# a nemoze jer je skroz zakljucan, jel zna neko kako da se ovo resi? ili jel zna neko onu kombinaciju nekih tastera pa se telefon restartuje(mislim da bi to pomoglo)?
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
Piky to dugme bi trebalo da bude za aktiviranje silent moda, probaj da ga drzis malo duze, par sekundi, a ako nista ni posle toga nebude onda je mozda neki software-ski problem.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
Hvala,i ja mislim da je softver u pitanju,ne vidim sta bi drugo moglo da bude.Telefon je kupljen nov pre 10 dana,bio je u servisu da bi ubacili srpski jezik.Tom prilikom je majstor instalirao jezik ali je sve drugo izbrisao iz memorije(mislim na melodije,teme,pozadine i sl.),ne znam zasto je to uradio.Verovatno ne zna da radi svoj posao,ako mu je to posao.Verovatno ce mu biti vracen a ja cu da trazim drugi
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
dusanrstc, upravo to sto je skinuta sa mreze je problem sto ne mozes da instaliras najnoviji softver.Resenje je da flashujes telefon ako znas, i onda instaliras softver,Pogledaj ovu temu
viewtopic.php?p=72714#72714 tu ti je objasnjeno kako se flashuje telefon
viewtopic.php?p=72714#72714 tu ti je objasnjeno kako se flashuje telefon
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
pozz ljudi... Hteo bih da kupim nokiju 6300,bas je slatka, nego cujem ovako po forumima da je baterija mnoooogoo losa?! Ok, svi pune tel svako vece, ali ne zelim da mi npr na putu do Grcke dok slusam mp3 crkne baterija! E da, i u oglasima sam video lik prodaje nov tel iz inostranstva,full pakovanje,bla,bla,sta mislite o tome,165 e? I na kraju da li se isplati kupovati ovaj phon ili preporucujete mozda neki drugi? Puno hvala u napred, sacekacu sa kupovinom dok ne dobijem par odgovora...
Sasha
Ima neka radnja kod Zelenog venca, u Bg u naravno 150 e kosta. Jel to sto je negde 160,ili 159 ili 168 e nesto bitno? Ili je sve to neki fals ustvari? Pitam ja u radnji sta dobijem , a prodavci meni: pa dobijes TELEFON,punjac(e tu sam vec poceo da se smejem),uputstvo,karticu 128 i cd koji mozes da bacis! ovako meni treba malo blututa da prebacim neke slicice nesto tako,bla,bla, mp3 do skole i iz skole, malo na odmoru mozda, 10 ak poruka dnevno i kad izadjem uvece da mi tel bude ziv! naravno kad dodjem ciq punim. Jel to izvodljivo sa ovom baterijom, i jel telefon moze da posluzi(nisam pre zahtevan,a?) hvala,pozz
Sasha
e a da mi odmah i na ovo odgovorite, kako da prepoznam da li je skinut sa mreze?(posto sam duduk za ove novije telefone jer imam 3300 koja je padala i sa 3ceg sprata tako da..kanta jeste,ali extra telefoncic) znaci prvo pitanje:1.kako da prepoznam da li je skinut sa mreze? 2. sta treba da ispitam pri kupovini dok sam u radnji? 3. jos par saveta molim ako ima sta,neki kod,ili tako nesto,cisto da me ne zeznu u stratu! Nije 150e neka cifra ali ipak od svog bednog dzeparca placam,tako da je meni ko 10000 $ 

Sasha
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
sashapfc, najuočljiviji znak da je telefon sa mreže jeste da ima oznake tj. nalepnice na masci..TIM, Vodafone, O2 ili neke druge... Osim toga, u meniju ikonice takođe ne bi smele da imaju brendirane oznake... Ukucavanjem koda *#92702689# videćeš lifetimer telefona odnosno vreme koliko je sa njega obavljeno razgovora...I ako recimo dobiješ da je lifetimer 15:00 to znači 15h, a ne 15min... Tek da te ne bi tamo ubeđivali kako su to minuti a ne sati...A za proveru software-a u telefonu ukucava se kod *#0000#... Koliko znam najnovija verzija za 6300 je V 05.50... Pogledaj da nije negde ogreban... I to bi bilo otprilike to... Inače lifetimer bi trebao da bude 00:00...
Možda ima još nešto, ali sad ne mogu da se setim...

Možda ima još nešto, ali sad ne mogu da se setim...

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Videla sam da je neko vec pitao za pokretanje Opere ali nisam bas razumela kako to da uradim..
E sad, nadjoh lepo objasnjenje u komentarima ali za korisnike 064 kartice! ja koristim 063 pa ako neko moze da mi napise user, password i ostalo sto se razlikuje bila bih mu zahvalna!
Evo ga to objasnjenje
NOKIA 6300 - PRISTUP APLIKACIJA NET-u (mt:s) Problem sa aplikacijama Opera mini, Yahoo! Go, Gmail i slicnim, koje zahtevaju pristup Net-u, resava se prilicno jednostavno: 1. Menu -> Settings -> Configuration -> Personal config. sett. 2. onda izaberite Options -> Add new -> Access point 3. pa za Access point settings upisite "gprswap" (bez navodnika), user "mts", pass "064" 4. za Account name - proizvoljno ime po kome cete moci da prepoznate i izaberete APN 5. Back i markirate novokreirani Access point, izaberete Options i Activate... To bi bilo to sto se tice konfiguracije mreze, a onda sledi pojedinacno konfigurisanje aplikacija selektovanjem svake pa Options -> Application access i za svaku od podgrupa Ask first time only (kad god je moguce izabrati ovu opciju)...

E sad, nadjoh lepo objasnjenje u komentarima ali za korisnike 064 kartice! ja koristim 063 pa ako neko moze da mi napise user, password i ostalo sto se razlikuje bila bih mu zahvalna!

Evo ga to objasnjenje
NOKIA 6300 - PRISTUP APLIKACIJA NET-u (mt:s) Problem sa aplikacijama Opera mini, Yahoo! Go, Gmail i slicnim, koje zahtevaju pristup Net-u, resava se prilicno jednostavno: 1. Menu -> Settings -> Configuration -> Personal config. sett. 2. onda izaberite Options -> Add new -> Access point 3. pa za Access point settings upisite "gprswap" (bez navodnika), user "mts", pass "064" 4. za Account name - proizvoljno ime po kome cete moci da prepoznate i izaberete APN 5. Back i markirate novokreirani Access point, izaberete Options i Activate... To bi bilo to sto se tice konfiguracije mreze, a onda sledi pojedinacno konfigurisanje aplikacija selektovanjem svake pa Options -> Application access i za svaku od podgrupa Ask first time only (kad god je moguce izabrati ovu opciju)...