Nokia Lumia 920

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
Adams
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 15. Jun 2010. 15:12

Re: Nokia Lumia 920

Post od Adams »

zavodnick napisao: Adams, N8 :)
!
Prijatelju ne razumem iz koje price iskoci N8? :)
Nokia Lumia 1520

zavodnick
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
:: N8
:: N95 8 Gb, Lumia 1520

Post od zavodnick »

Adams napisao:Meni je licno bitna kamera na mobilnom telefonu, iako nisam toliko zahtevan korisnik samo volim da uslikam dobru sliku u prolazu ili na nekom izletu a da ne moram da nosim aparat.
E sad jos da kazes da N8 ima losu kameru...
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!

Adams
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Adams »

zavodnick, ,,Po meni je N8 odlican telefon, od izrade, preko kamere i baterije, a usb otg je odlicna i veoma korisna opcija za neke korisnike. '' Moje licno misljenje o N8 koje sam na pisao na Ativ S temi. ;)
Izgleda da nisi procitao sta sam dalje napisao ispod citirane poruke sto bi bilo: Iako mi je kamera jedna od bitnijih stavki na telefonu, smorilo me sto su na prezentaciji o 920 pricali 50% vremena samo o kameri a nista o softveru. Nigde ja tu nisam pominjao N8. ;)
Nokia Lumia 1520

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

Adams, nisam ni rekao da si pominjao N8, nego sam samo rekao da je N8 dobra stvar, jer si ti rekao da zelis da imas kameru i zelis da slikas dobre slike :D

zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Post od zoreli »

evo i poređenje kamera :

Slika
16 godina na forumu MOBILNISVET

skar
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 17. Jan 2010. 22:07
:: nobody know
Kontakt:

Post od skar »

vidim da dosta od vas prica o WP7 copy-paste sa interneta,
npr. da su uzeli i malo se pograli sa njim,videli bi 90% tih nedostataka u stvari ima na XDA..sto se tice samog sistema, mislim da ne postoji trenutno nijedan stabilniji OS...
a o ovim slikama necu da diskutujem,dok se ne pojavi full rewiew a ne ovo sto nam Finci serviraju!

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

skar, u pravu si i potpuno se slazem. Treba jos da se saceka izvjestaj o kameri na 920-ici :D

antec
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 11. Jul 2008. 03:32
:: LG G Flex 2

Post od antec »

Mene jedna stvar interesuje (da vi meni kazete gde ima cvarci i kavurma :lol: ), da li je moguce na ovim wp 7.5 i 8 telefonima odraditi neki "hak, rut, jb" ili sta vec i ukloniti bar neke od nedostataka sa pominjanih lista? Meni je ovo obavezna stavka i to gledam skoro pre svega kad kupujem telefon.

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

antec, isti smo, stace i meni telefon ako na njega nemogu da imam sta mi je i potrebno. Ajde i da omoguce kupovinu app... preko operatera pa da se to plati uz racun pa nekako i da prodje a ovako hvala NE.
Dali je i na novim 7.7,5 i osam verzijama softvera isto nemogucnost stavljanja bilo koje melodije za sms i ton poziva?

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

Baš se obrukaše sa ovim telefonom. Samo se zeznuli pa prosli pored neke kamp prikolice sa staklom pa se u refleksiji video snimatelj iz kombija koji snima "sa stabilizacijom".

http://www.youtube.com/watch?v=3lYMlJP7 ... r_embedded

Adams
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Adams »

Baraba, a pa zna se za to vec od prvog dana, ono sto je najgore je sto su i slike ,,fejk'' i slikane su DSLR aparatom. :chytry:
http://www.gsmarena.com/nokia_lumia_920 ... s-4769.php
Nokia Lumia 1520

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Одг: Nokia Lumia 920

Post od Baraba »

Nisam znao jer nisam pratio, devojka bi menjala fon i njoj je bitna dobra kamera i sviđa joj se ovaj model, malo proguglam i eto. Inače mi je favorit da uzme N8 posle ovog.

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

Baraba, pa ako je već bitna dobra kamera i ako bi bila spremna odvojiti novac za ovaj model onda je čak bolji izbor Nokia 808 koja ima osjetno bolju kameru od N8. :)

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Одг: Nokia Lumia 920

Post od Baraba »

Ne, nije joj taj bolji jer ja odvajam lovu za njen rođendan, znam ja šta je najbolje za nju :D

Adams
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Adams »

Baraba, samo pitanje je koliko ce kostati nov 920 jer ako stvarno bude kao sto je najavljeno 600e, kod nas ce biti minimum 750. Kad bi joj nasao nov N8 zute boje to bi ti bilo vrh, pravi telefon za devojku.
Nokia Lumia 1520

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

http://www.youtube.com/watch?v=-UrA1jg1 ... r_embedded

pogledah ovaj video i jedino što mi se ne svidja je ova žuta boja.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

darkonda
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 01. Avg 2008. 01:12
:: iphone 5s 32gb

Post od darkonda »

šta radi ta nokia?.. Toliko napora ulože i ne naprave ”ništa”, lutaju strašno, ja volim nokiu i necu je menjati koliko god losija bila od konkurencije. Bolje da su stabilizovali ovaj symbian, sredili mu web pretrazivač, i to bi bilo to. Oni su se rastrzali između dva operativna sistema i ni jedan od ta dva ne uspevaju da dovedu u normalu. Iphone lepo ide iz generaciju u generaciju, otklanjajuci prethodne probleme i to je jasna politika uspeha.
Ne ide mi u glavu kako jedna opera uspe da napravi bolji pretraživač za symbian od nokie.

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

Pa vidi kako da ti kažem, od opere su krali i ff i chrom i svi, ja znam operu od kako se plaćala pre davno davno vremena... ona je npr. lansirala Speed Dial i prvi pokrali ff i chrom itd. da ne pričam o drugim stvarčicama, gde baš nađe sa operom da porediš bilo koji pretraživač :D

darkonda
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 01. Avg 2008. 01:12
:: iphone 5s 32gb

Post od darkonda »

dobro ne kazem nista za opera pretrazivac koji se koristi na PC ili da ga nesto omalovazavam. ali ako si ti napravio taj NOKIA uredjaj, i moze se reci da je nokia stvorila symbian, kako neko moze bolje da poznaje taj operativni sistem i napravi bolju stvar za njega od tebe koji si ga stvorio?

ne mogu da verujem da toliko godina ne mogu da naprave jedan normalan pretrazivac, koji ce ako ne bolje od opere, onda stajati rame uz rame sa njom.digli ljudi ruke izgleda od toga.

govorim ovo za nokia belle, jer ne znam kako funkcionise na Lumia-ma.

zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Post od zoreli »

Danas sam čačkao Lumiu 800 , ajoj pa kakva je to katastrofa od operativnog sistema , pola sata se nisam mogao snaći , iskreno stvarno neznam kako bih se posle korišćenja Symbiana i Androida navikao na Windows :dry:
16 godina na forumu MOBILNISVET

Odgovori