Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
rock985, to je soft reset, hard reset je camera, power i vol down 10-ak sec. Najlakse brisanje kontakata - ulogujes se na live.com sa svojim kompom, udjes u people i samo krenes da stikliras i brises. Telefon ce automatski da se syncuje. tobdzija10, podesis u Wallet svoju Internet karticu i stavis setup as purchase method for Market.
Hvala Miodrage. Smaram sa nekim glupim pitanjima ali sam nov u wp pa se navikavam Jel ma fora da zatvorim neki od aktivnih programa bez da ulazim u njega kao napr x u gornjem desnom uglu na n8 belle?
miodrage, da li se dobija isto kad se samo stisne WIN dugme i vrati na početni ekran? Znam na Lumia 800 modelu sa WP7.8 kolega radi tako kad nema volje da stiska back dugme i nije imao nekih problema.
janka_88, stiskanjem Win dugmeta se vraca na pocetni ekran, a aplikacija, odnosno proces ostaje u pozadini, kao i na svim ostalim sistemima. E sad, ja volim da mi je svuda sve cisto, tako sam navikao, i ja odmah stiskam back dugme
koliko prosečno traje baterija na ovom telefonu? Uzeo bih ga devojci koje je heavy fb user prelazi sa c5 pa joj je bitno da baterija traje, bilo bi idelano da može glat da izgura ceo dan, ali ne bih da mora da ga puni svakih 6h jer koristi net
Na telefonu imam slobodno samo malo vise od 1gb memorije iako nemam od muzike i slika apsolutno nista. Pise da mi je memorija 7.22 gb a slobodno samo oko 1gb? Imam instalirano 10-ak programa ukupno i 2 mape od po 100mb. Nije mi jasno gde su otisla 6gb? Kako stoje stvari kod vas ko ima l620?
rock985, idi lepo u Settings pa pogledaj Storage. Istovremeno, u Marketu skini Lumia Storage Check Beta, i preko njega mozes neke nepotrebne temp file-ove da pobrises.
Jedan potpuno neverovatan problem imam,ali ne sa telefonom,vec je problem nastao koriscenjem telefona.Slusaj ovamo:zena sa svoje Lumie 620 dodje na ideju da cerkici kupi igricu,Angry Birds.Posto nema neku specijalnu karticu za online kupovinu,ona plati kreditnom karticom Rajfajzen banke.Sve bude u redu,naplate oni 100 dinara koliko je kostala igrica,i ona dobije sms izvestaj o tome.Danas putem interneta proba da proveri stanje na kartici,a tamo pise da je firma Rovio skinula jos 9600 dinara.Zove banku,oni kazu da da,to su oni skinuli,pisite im i nek vam odgovore zasto su to uradili.Banka naravno blokira karticu da vise ne moze da se skidaju pare.Jel ima neko iskustva sa online kupovinom,prevarom,pljackom?Jel postoji mogucnost da se te pare povrate?
marko75, prvi put cujem za ovako nesto, hitno treba da im pisete i da trazite povracaj novca. Usput, savetujem da pisete i Nokiji, i Microsoftu.
Pisi direktno Joe-u Belfoire-u, Steven-u Elop-u i Steve-u Balmer-u. Svi oni ZAISTA citaju te mailove i odgovaraju na njih licno ili preko sluzbi. Nisu u poziciji da gube korisnike!
U jbt! A milion puta se spominje da za onlajn placanje UVEK treba imati posebnu karticu/racun na koju ce se uplacivati samo iznos potreban za placanje.
javili se iz microsofta i kazu sledece:prilikom igranja igrice neko je kupio 50 000 coins,sto kosta 9600 dinara(oko 85 evra).podici cemo vas problem na visi nivo,tj. neki glavni sef ce da odluci dali ima osnova za povracaj novca ili ne.ljudi,moja cerkica ima 4,5 godine i obozava angry birds,uz to jos i razbija igricu,verovatno je nesto pritisla sto je izvrsilo kupovinu.jebes takvu igricu kad neko stariji mora da sedi pored deteta i da bulji u telefon sve vreme da dete ne pritisne pogresno dugme.onda su trebali da napisu da igrica nije za mladje od 18 godina i za one koji ne znaju engleski.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.