Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Stoka zvana Gejts vec godinama nema nikakvih dodira s Microsoftom. A Nokia sad krece pravim putem nakon te grozne abominacije zvane WP, W10m ili kako se vec zvase.
Mada, ko zna, mozda MS izbaci taj famozni Povrsinski telefon, pa da ovo leglo androidasa kompletno svi popijemo cijanid, jer ce osvojiti citav svet.
miodrage napisao:Ja već pakujem isti u kesice da vam svima besplatno podelim.
Što se nerviraš zbog propasti WP-a, kad su u međuvremenu zaživela dva nova OS-a? Eto sad imaš da biraš između ovih novih verzija One ili Go, a tu je i iOS. Osim toga i Nokia je opet živnula,... sve ti ide u prilog.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Ja bih blagu prednost dao kameri S9-ke u odnosu na S8-micu, a bojim se da će široka Noklica imati debeo zaostatak za njima obema. Iako bih voleo da ne bude tako.
Predomislio se Sale nece nijedan da kupuje, nego malo love xa usteka
Sent from my DUK-L09 using Tapatalk
Mnogi au mislili da je klizav,ali nije uopcje,da pache lijepo lezi u ruci gospodine lektore. [emoji28]
Sent from my Nokia 8 using Tapatalk
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.