Da li je toliko velika razlika izmedju 1.9 i 1.3 megapixela

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
mitar
Banned
Pridružio se: Ned, 23. Jan 2005. 15:45
Kontakt:

Post od mitar »

interesantna je jdna stvar.danas prelistajuci nanoviji broj casopisa svet kompjutera naiazim na test nokie n70(jedan od mnogih),i tu se kaze da jekvalitet slike oslikane aparatom solidan i eznatno bolji uodnosu na 6680.pa sad mene ineteresuje da li je to istina ili jos jedna u nizu lazi.pozzzzzzzzzz
The Bloody Alboz

Drobnjak81
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 28. Feb 2005. 15:15

Post od Drobnjak81 »

po do sadasnjem iskustvu 300e mozes da ocekujes za sledecu novu godinu! e sad od leta bilo bi dobro da ode bar na 350-360e tako ja nesto cenim stim da je sa svim predhodnim modelima bilo vrlo slicno!

ivano
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 18. Dec 2004. 14:08

Post od ivano »

Bas si pesimista... Ja se nadam da bude i ranije, cim se pojavi N80... Ali ne znam koliko ima smisla preci sa 6680 na n70- kolika je stvarna razlika...

Drobnjak81
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 28. Feb 2005. 15:15

Post od Drobnjak81 »

Pa znas kako ja razmislajam ako si koristio 6680 godinu godinu-ipo, onda promenis tel kad mozes dobro da ga prodas i da dodas sto manje para za nov. i tako malo odrzavas tempo jer ako hoces da pratis razvoj onda nesmas da cekas da ti padne cena tela koji imas trenutno jer onda moras da dodas vise para za sledeci logicno! A mozes da gledas ovako opet nov je nov pa i ako je samo malo bolji!!!! 8)

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

razlika izmedju 1.3 i 1.3 mp je samo razlika u velicini slika , naravno moze i da bude kvalitet slike drugaciji zavisno od kamere . razliku izmedju slika mozes da primjeti samo kada ih preneses na pc pa tek da ih onda uporedjujes u ovom slucaju mozda tu slika bolje izgleda jer n 90 ima mnogo bolj ekran od 6680 a n90 ima i autofocus a i to je bitno . ponekad i slika sa obicne vga kamere moze da bude bolja od one od 1.2 mp. uzmimo npr samsung e800 i siemens s65 . po menie800 ima mnogo bolju sliku samo sto je mala.

Odgovori