Crna Tastaura za 6630
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- blade_bre
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Uto, 24. Jan 2006. 23:34
- Kontakt:
Taman sam mislio da imam jeftine ruke
kad ono nista. 
Ja cu uraditi jos neke modele,mogao bi i ti u medjuvremenu... Pa ono,videcemo... Trebam prvo da zavrsim pricu sa slusalicama,nikako da odem da vidim dal ljudi kod kojih sam upucen znaju to da rade uopste...
Ako se kojim slucajem budemo nasli radi tog farbanja,imaces obavezu da mi uzmes jednu takvu najjeftiniju.

Ja cu uraditi jos neke modele,mogao bi i ti u medjuvremenu... Pa ono,videcemo... Trebam prvo da zavrsim pricu sa slusalicama,nikako da odem da vidim dal ljudi kod kojih sam upucen znaju to da rade uopste...

Ako se kojim slucajem budemo nasli radi tog farbanja,imaces obavezu da mi uzmes jednu takvu najjeftiniju.

...shit happens... keep d smile!
blade_bre, a sta sa slusalicama? ..... adapter za pop port? ..... ako je to, onda moze da se napravi i, ko se time bavi, ne bi trebalo mu bude tesko ....... http://origin.mine.nu/nokia/nokia_hds-3_mod.shtml
p.s. odakle si?
pozdrav
p.s. odakle si?
pozdrav
- blade_bre
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Uto, 24. Jan 2006. 23:34
- Kontakt:
Uh,pa ti ne pratis.... vidi ovo
viewtopic.php?t=5105&highlight=
da ti sad ne objasanjavam... Konkretan broblem je u lemljenju,jer je ta zica na slusalicama jako tanka i veoma provodljiva, i mora se lemiti ista takva,a obicnom lemilicom bi se sve kao sprzilo,pa moram da idem u odredjeni servis gde rade bas takve stvari. Nista me ne pitaj, nikako da odem... Anw bice to zavrseno uskoro nadam se.
To sto si poslao,taj link----da,da to je to...
Iz Zrenjanina sam inace,a studiram u Novom Sadu,tako da sam prakticno novosadjanin
ti? (god?)
ono imas decka /devojku? salim se!!!
Vezano za temu: moze li se naci tastatura za n6600. Moze li se naci i maska ??
viewtopic.php?t=5105&highlight=
da ti sad ne objasanjavam... Konkretan broblem je u lemljenju,jer je ta zica na slusalicama jako tanka i veoma provodljiva, i mora se lemiti ista takva,a obicnom lemilicom bi se sve kao sprzilo,pa moram da idem u odredjeni servis gde rade bas takve stvari. Nista me ne pitaj, nikako da odem... Anw bice to zavrseno uskoro nadam se.
To sto si poslao,taj link----da,da to je to...
Iz Zrenjanina sam inace,a studiram u Novom Sadu,tako da sam prakticno novosadjanin

Vezano za temu: moze li se naci tastatura za n6600. Moze li se naci i maska ??
...shit happens... keep d smile!
- Phantom Lord
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10
blade_bre ne znam,ja sam sam to lemio i nije bilo problema
skinuo sam slusalice sa siemensa sl45 i ubacio umesto originalnih i extra se cuje,sada imam odavno zaboravljeni bass
inace mi nije bio potreban 3.5mm ulaz,ali nije ni to tesko da se nabudzi...odradio sam tako nesto za sx1
PS.izvinite sto sam malo odlutao od teme

PS.izvinite sto sam malo odlutao od teme

-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Uto, 07. Jun 2005. 22:19
Ma dajet ljudi sta se tripujete na ove maske i tasrature izz iskustva smatram da je to najveca glupost mjenjati maske jer na proslim telefoima sam to radio i shvatio da nijedna maska ne moze po kbalitetu stabilnosti izgledu da zamjeni onu fabricku isto vazi i za tastaturu tako da nikad vise da mi dzabe daju pa neka mi je ova fabricka sva izgrebana i nagrdjena al je fabricka i opet ce da mu stoji i nece da pucketa pod rukom i da se klima tamo ovamo....Toliko od mene o ovome 

- AnGeL oF LoVe
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
- :: Note 4
- :: Note 10 lite
NAPSTER,nije lose promeniti maskicu iz vise razloga.Prvo,svaka promena prija,telefon izgleda kao da je nov,ponovo je zanimljiv.Drugo,ako ostavite orginalnu maskicu prilikom prodaje je vratite na telefon i bolje prodjete kada prodajete-menjate telefon.Malo je nezgodno ako telefon ne podrzava izmenljive maske onda izbegavajte ceste promene jer ce doci do problema kao sto je napisao Napster.
LG G2 Black,16GB
Zoko, sta je ono na slikama sa desne strane sto ide ispod tvog telefona, neke zice ili privezak?Zoka napisao:Evo opet ja sa slikama moje chanize crne 6630, ovaj put slakano sa digitalcem, mislim da se sada sve jasno vidi, čak i ekran koji mi izgleda prvljav i izgreban, a nije
Dexter, znam kako treba da izgleda, ali dzabe kad ovde nema da se kupi...
Maskice su stvarno super...