Nokia 6230i

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Koren
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
:: Samsung Note 2
Kontakt:

Post od Koren »

Verovatno i MTS podrzava streaming (tehnicki) samo ne znam da li su lansirali tu uslugu, u vidu nekuh sadrzaja i dali su uopste izbacili podesavanja za nju! Koliko sam pogledao na njihovoj stranici (www.mts.telekom.yu), nigde se ne spominje streaming! :dry:

U vezi 6230i i v3x...
Ja iskreno ne bih menjao nokiu, ali ne zato sto potenciram da je bolja i da je v3x los, vec iz razloga sto ja licno uopste ne volim tu motorolinu seriju v3, v3 pink, v3 D&G, v3x..... Jednostavno me ti telefoni ne privlace, prevashodno izgledom, mada nisam ni neki veliki ljubitelj motorolinih menu-ja! Moje misljenje najbolje je opisala motorolina reklama za v3, kada devojka koja je jedva usla u farmerke bira izmedju crne i pink v3 i glatko je ubacuje u zadnji dzep! :) Ne kazem da je v3 (v3x) zenski telefon, vidjao sam i poslovne ljude da ga nose, ali nije u mom fazonu. Ja bih se (a to i radim) drzao n6230i!!! ;) 8)

PozZ

Ja sam pravi Ronin
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 08. Jun 2006. 13:04

Post od Ja sam pravi Ronin »

Posto sam cuo da ce n6233 biti slicna n6230i, ali mnogo bolja sto se tice specifikacija, zanima me sta mislite kolika ce da joj bude cena i kada ce da se pojavi kod nas?

samo partizan
Banned
Pridružio se: Pet, 26. Maj 2006. 20:08

Post od samo partizan »

Ovih dana idem da kupim memoriju za Nokia 6230i.Imam u planu da uzmem 128MB jer mi ne treba vise,pa me zanima od kog proizvodjaca je najkvalitetnija memorija i koju preporucujete.

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Premalo ti je to,cini ti se da nije,bolje uzmi bar 256MB jer su cene pale,mozes je uzeti za 20-ak eura!Kingston,PQI,Transcend,SanDisc... sve odlicni proizvodjaci!
Pozdrav 8)

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Za 20-tak eura moze `ladno da se uzme i od 512 MB...ali ako mu nekome ne treba vise memorije, ovu od 256 MB moze naci za mnogo manje love... 8) :wink:
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Sta znam,video sam pre par nedelja na oglasima (tu se moze proci najjeftinije) da traze 20 eura za 256MB a 30 za 512MB,izgleda da su cene pale!?
Pozdrav 8)

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

Lomnica_city, ima za 30-35 eura da se kupi MMC mobile od 1 GB...ja sad cekam da nam dodje 2 GB kartica, pa de se ponovim... 8)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

LELEEEE,ako ne nadjem masku kod ovog burazerovog dobavljaca,saljem ti pare i za memorijsku i za masku,ovamo u Nisu ne mozes ispod 50 eura da prodjes za 1GB MMC Mobile a i za masku!!
Pozdrav 8)

blade_bre
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 24. Jan 2006. 23:34
Kontakt:

Post od blade_bre »

Stvarno je neverovatno koliko je to pojeftinilo, ali gledam one Sony-jeve kartice gde je prica potpuno suprotna! WHY?!??!
...shit happens... keep d smile!

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Vidim i ja,nesto je pojeftinilo u odnosu na pre nedelju-dve ali i dalje u Nisu ne mozes uzeti 1GB za ispod 40-ak eura (pricam o boljim proizvodjacima) a tek za masku su bezobrazni,50 eura za N70!!
Pozdrav 8)

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

Lomnica_city, nema razloga da se brines...imas prijatelje u BG-u... :D :wink:

samo partizan
Banned
Pridružio se: Pet, 26. Maj 2006. 20:08

Post od samo partizan »

Imam jedno pitanje.Dali se samo meni to desava da dok slusam muziku u Music Player-u kad odem na Media equaliser i kad ocu naprimer da promenim ton muzike sa Rock na Classical ili Pop... ono nista neradi.

Hazard
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 02. Nov 2006. 18:28

Post od Hazard »

Podržava li Nokia 6230I igrice za Nokie 3510I odgovor na stefannagradic@gmail.com molim vas brz odgovor preko cega je polje prenositi podatke bluetotha ili PC-ja

Izmenila Ninolina:: Razlog: ne piši velikim slovima

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Prvo,ne pisi toliko teksta velikim slovima!! :uhuh: A kao drugo,igrice ce verovatno raditi jer imaju kolor ekrane i jedan i drugi ALI... nece ti raditi kako treba jer je rezolucija ekrana kod 6230i veca i bice ti igrica vidljiva samo na delu ekrana,moras potraziti neke igrice koje su za 6230i a imas temu bas o tome malo ispod ove!
Pozdrav 8)

Odgovori