janka_88 napisao:Jager, kako mislis ako od skora ponovo imam nokiju...
Pretpostavljam da je
Jager mislio da ako si davno imao nokiu pa onda duze vreme koristio modele nekih drugih proizvodjaca i od skora ponovo imas nokiu onda ti to jeste novo zapazanje jer (pretpostavljam iz ovog posta) modeli nekih drugih proizvodjaca vibriraju dok se pune, sto je, po meni, potpuno debilno. Jer, ko sto rece
gargamel4, zna se za sta sluzi vibracija. Ne moze ti telefon biti u dzepu ako je na punjacu! Jos jedan dokaz da nokia misli o svemu.
Jos jedna pricica koja bi mogla da se podvede pod "slucajno otkriveno". Nosio sam nekih mesec dana silom prilika Samsung C100 (inace to mi je bio jedini ne-nokia telefon) i toliko me je razocarao da je to strasno. Izmedju ostalog, bio meni rodjendan i ponoc, ljudi salju poruke, cestitaju, zovu. Razgovaram s devojkom kad odjednom, zvuk za poruku iz sve snage pravo meni u uvo sa onog zvucnika sa koga dolazi zvuk sagovornika. U sred razgovora! Umalo nisam ogluveo! Ko zna koliko puta mi je stigla poruka u toku razgovra na nokii i cuje se samo jedan kratak diskretni ton.