Original maske za Nokia telefone

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Pa ... Tanja, ja se iskreno nadam da ce ti potrajati ta maska...ali ista je kao i ona koju sam ja kupila prvi put...a na njoj mi se mehanizam poklopca kamere raspao posle bukvalno 10 otvaranja... :cry: ... Najkriticniji deo na celoj masci i jeste taj zadni deo...Ajde javi kako se ponasa poklopac nakon nekoliko dana koriscenja... :)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

aleksa3811, je mislio verovatno na Mobis Electronic,Belevar Mihajla Pupina 10v to je ovlashceni uvoznik i servis al to nije nishta novo...
Poslednja izmena od Dexter u Ned, 16. Jul 2006. 14:14, izmenjeno 1 put ukupno.

Phantom Lord
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10

Post od Phantom Lord »

Treba mi mala konsultacija :D
Zvao sam danas Mobis Electronis u vezi maske za 6630.Rekli su mi da posto je to star model,njegovih maski vise nema u slobodnoj prodaji i da mogu samo da mi naruce servisnu masku za nekih 2000 dinzi s tim sto moram da platim ugradnju 950 din :?
E sad,moze li neko ko se vise razume da mi kaze o cemu se ovde radi i kakva je bre to ugradnja? :blinky:
tnx :)

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Porez na bezobrazluk :angry: Prvo se*u da je toliko star model da se za njega više ne bi pravile maske (ili je politika da se telefoni menjaju na 6 meseci u šta sumnjam), a drugo, što ti ne bi naplatili još malo kad mogu?!?! :x :angry: :x

Mnogi se i u kompjuterskom svetu, ali i po servisima telefona pravdaju da samo ako ti oni nešto ugrade, imaš garanciju, jer su oni do j**a obučeni, i onda će to da radi kako treba. Original se u principu (još ako je dosta plaćen) vidi iz aviona, i tu nema šta da ne štima.

Ali ako je istina da originala nigde drugde nema, monopol je čudo. :x :x :x

Phantom Lord
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Phantom Lord »

Da je neki drugi fon u pitanju pa ajde,ali bre ugradnja maske na 6630 :o
pa nisam toliki dijabolik :x
Verovatno pod ovim "servisna maska",podrazumevaju masku kao rezevni deo,pa moraju i da je "ugrade".
Najgore je sto je meni ta maska stvarno potrebna,pa moram da pristanem na ovakav bezobrazluk.Ne dao im bog da nesto fali toj masci,inace bice rostilja :D :D :D

E da,bio sam i u Alpha Copy i oni su mi rekli da nece biti skoro maski za ovaj model i uputili me kod njihovog distibutera Manhattan-a.E sad...zna li neko njihovu adresu ili broj,ne mogu nigde da ih nadjem :oops:

DJ_Boris
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 16. Feb 2004. 02:44
:: Samsung Note 8
Kontakt:

Post od DJ_Boris »

Ako bas zelis original masku a da ti ne skinu kozu sa ledja... MOj savet ti je da u bilo kaojoj Raiffeisen banci izvadis Vasa Viruon karticu (samo za placanje preko neta) narucis od preko original masku i da ti je posalju DHL-om ne moze da te ispade vise od 2000 dinara a dobije je najkasnije za 2 dana...

Alpha copy je generalni distributer i oni se retko bakcu sa nama smrtnicima, samo veleprodaja bato kod njih... I sve sto nemaju (a nikad nista nemaju na lageru jer ne skladiste i ne lageruju robu iz razloga sto se namenski uvozi ono sot je unapred prodato...) salju u Manhattan...

Sto se tice Mobisa, poledaj samo cene na njihovom sajtu u hr... pa uporedi... Ovi nasi samo hoce da mlate pare... Mislim da bi i njih mogla da kontaktiras i da od njih pazaris maskicu...

A prica, star model... :P
Izvini, ali kako sam ja bez problema nasao original masku za 6510 ??? Ali preko, ako se budem odlucio da je kupim, kartica, i sutra DHL na vratima... i ne boli me glava...
Inace vrednost maske ne prelazi vrednost da bi se carinila, tako da verovali ili ne ustedis u startu na carini i porezu...
.:Amazonka:. - Prodaj brzo, kupi lako! https://amazonka.rs/

Phantom Lord
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Phantom Lord »

A zna li neko adresu ili broj manhattan-a? Cisto da proverim,mozda im je ostala neka maskica..
A sto se tice online kupovine,koji sajt mi preporucujete?

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

DJ_Boris napisao: Alpha copy je generalni distributer i oni se retko bakcu sa nama smrtnicima, samo veleprodaja bato kod njih... I sve sto nemaju (a nikad nista nemaju na lageru jer ne skladiste i ne lageruju robu iz razloga sto se namenski uvozi ono sot je unapred prodato...) salju u Manhattan...
Ja sam u Alpha Copy-ju nasla masku za N70 ...i rade i maloprodaju, ali samo za dodatnu opremu, ne i za telefone i istina je da nekada treba sacekati i naruciti nesto sto hoces... 8) ;)

U svakom slucaju treba paziti sta i gde se kupuje...i najpouzdanija varijanta jesta kupovina preko interneta karticom i sa dostavom na kucnu adresu... 8) ;)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Nina,a koliko kosta u Alpha Copy original maska,uzeo sam od burazera njegovu N70 ali je pomalo izgrebana ponegde (malo ali ja bih hteo da je nimalo pa...) i ekran deluje na par mesta kao pokisao (naravno maska ima ogrebotinu na tom mestu pa"bluruje"ekran) i u kojim bojama ih imaju,crna maska izgleda prelepo! :wink:
Pozdrav 8)

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

Da li ovde ima da se kupi negde original maska za n70(kolika je cena otprilike) u crnoj boji i da li ima da se kupi negde zadnja maska bez onog poklopca ,da li to uopste postoji :D ?
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Ima srebrna i krem,ja sam se malo raspitivao u Mobis elektronik,kazu da cela maska kosta oko 4000 (prednji deo,deo oko kamere i poklopac baterije,za tastaturu nisam siguran) ali u to ulazi 950 dindzi za ugradnju jer to nabavljaju kao rezervni deo i ne smeju da ga prodaju vec mora da se ugradi u servisu a posto su im serviseri dobitnici Nobelove nagrade za nauku,njihov minut potreban za namestanje maske kosta tih 950 dinara! :uhuh:
Resio sam da sacekam burazerovog dobavljaca,rekao je da moze da mi nabavi original za oko 20-ak eura i za koji dan cu znati sigurno,sto i nije lose,maltene kod njega je upola cene jer je prva ruka (i u Srbiji i preko grane jer sam donosi robu) pa ako bas ne nadje... moracu dubooooko da zavucem ruku u dzep!
Pozdrav 8)

Jager
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 03. Avg 2006. 22:46
Kontakt:

Post od Jager »

Lomnica_city, ajde molim te, pitaj burazerovog dobavljaca da li kojom srecom moze da nabavi masku i za e60? Ja za njega ni obicnu futrolu u Subotici ne mogu da nabavim, a kamoli masku :( Jeste da je tel jos uvek nov (15-tak dana) ali se bojim da ce se maska relativno brzo izlizati, a telefon mi se tako dopada da ga 100% necu menjati u skorijoj buducnosti. Ostace kod mene bar dok se 2-3 maske ne izlizu :) Hvala ti unapred.

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Ajd reci cu mu da pita,ako ih ima onda ce verovatno moci da ih nabavi i sumnjam da ce biti skuplje od 30-ak eura (nov je telefon a jos ako je maska od metala... a sto stariji telefon,jeftinije su maske) i naravno pokrio bi PTT troskove ako moze da ti nabavi a ja da ti posaljem!Ovo je stvarno dranje koze sa ledja,mislim duplo vise nego na crno,pa toliko skuplje ne prodaju ni telefone a kamoli periferije,a verovatno od istih ljudi i kupuju!
Pozdrav 8)

Jager
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 03. Avg 2006. 22:46
Kontakt:

Post od Jager »

Hvala ti unapred! Ako je i ne bude imao sada, s obzirom da je ovo nov model, nije mi stvar tako jako jako hitna... Tel svakako (za sada) nema ni jednu ogrebotinu. No s obzirom da futrolu nemam, niti mogu da je nabavim, ne bi me iznenadilo da se uskoro pojave prvi tragovi nosenja u dzepu i zuljanja po stolu... Sve u svemu, kad god bude - OK je! :)

Phantom Lord
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Phantom Lord »

Imas u manhattan-u masku za n70 (a verovatno i za ostale modele) zvanicnog distributera alpha copy-a.Ja sam kupio masku za 6630,a kostala me je 2800din.Ovi iz mobisa deru... :wacko:
Pokusaj kod njih mozda je jeftinije... :)

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

kupio sam pre 2 dana srebrnu masku i tastaturu za 6630 u Alpha Copy-u ali nisam 100% siguran da je original jer se prsten oko kamere klima vise nego sto je normalno (proverio sam na jos jednoj i isto se desava), mada kad se montira ne klima se toliko ..... ako se to izuzme maska je besprekorno dobro uradjena i da se ne desava to sa prstenom ne bih sumnjao da je original ... takodje mi se cini da je ona TIM maska koju sam dobio uz telefon nesto bolje obojena ..... to ne znaci da je ova lose obojena ali se pazljivim zagledanjem primeti nijansa razlike (ne samo u boji ;) :D ) ..... inace, da me ne biste pogresno shvatili, bolja je od bilo kog "kineza" koje prodaju na ulici ...... tastatura je takva da ne mogu da vidim razliku u odnosu na onu sa telefona, tako da ne sumnjam da je original ..... inace sve zajedno me je kostalo 1260 din (prednja maska je 511din, zadnja 513, a tastatura je 236 sto je jeftinije i od kineskih tastatura)...

pozdrav...

AnGeL oF LoVe
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
:: Note 4
:: Note 10 lite

Post od AnGeL oF LoVe »

Kupio si orginalnu maskicu i tastaturu u to nemoj sumnjati.U istoj prodavnici sam kupio masku i orginalna je.Tastaturu sam kupio u drugoj prodavnici (300 din,orginal).Maske sa telefona uzetih sa drugih mreza se malo razlikuju od onih koje nisu sa mreze(imao sam skinutu sa Tim mreze) u nijansi boje.Koristio sam jedno vreme crnu maskicu koju su kinezi odlicno odradili maskicu za 6630(350 din),nikakve razlike u odnosu na orginalnu osim u malo osetljivijem staklu(plastici) za displej.
LG G2 Black,16GB

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

AnGeL oF LoVe, pa ne znam ...... mnogo se klima onaj prsten ..... zveci kad treses masku levo - desno, ako razumes sta hocu da kazem... i TIM maska je bolje obojena...

pozdrav...

AnGeL oF LoVe
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
:: Note 4
:: Note 10 lite

Post od AnGeL oF LoVe »

U pravu si za pomeranje onog prstena kod orginala(pomera se,ima lufta) ali to je kod svake nove Nokie 6630 isto.Imam dve Nokie 6630 i kod obe se pomera na orginalnim maskama ali nije strasno jer ne obracam paznju na to i nisam primetio da se pomera samo vec kad dohvatim prstima a sto je zanimljivo kod neorginalne se to ne desava ali je osetljivija.(Imam crnu maskicu koja je pasent tj.nigde se ne pomera i upravo sada sam pokusao da je pomerim-naleze super).Pozdrav
LG G2 Black,16GB

maraja
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 16. Sep 2005. 16:34

Post od maraja »

elem, imate:

1. Alpha Copy(ja sam tamo uzela masku za n70, crnu, i extra je)
2. Mobis

Jesu jake cene, ali je moj ljubimac sada prelepo obucen!!
It dosen't matter now to me cause I lost my baby.
Nothing means that much to me without my baby anyway.

Odgovori