Ako bas zelis original masku a da ti ne skinu kozu sa ledja... MOj savet ti je da u bilo kaojoj Raiffeisen banci izvadis Vasa Viruon karticu (samo za placanje preko neta) narucis od preko original masku i da ti je posalju DHL-om ne moze da te ispade vise od 2000 dinara a dobije je najkasnije za 2 dana...
Alpha copy je generalni distributer i oni se retko bakcu sa nama smrtnicima, samo veleprodaja bato kod njih... I sve sto nemaju (a nikad nista nemaju na lageru jer ne skladiste i ne lageruju robu iz razloga sto se namenski uvozi ono sot je unapred prodato...) salju u Manhattan...
Sto se tice Mobisa, poledaj samo cene na njihovom sajtu u hr... pa uporedi... Ovi nasi samo hoce da mlate pare... Mislim da bi i njih mogla da kontaktiras i da od njih pazaris maskicu...
A prica, star model...
Izvini, ali kako sam ja bez problema nasao original masku za 6510 ??? Ali preko, ako se budem odlucio da je kupim, kartica, i sutra DHL na vratima... i ne boli me glava...
Inace vrednost maske ne prelazi vrednost da bi se carinila, tako da verovali ili ne ustedis u startu na carini i porezu...