Nokia 7610
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ja nisam mogao da verujem da ne mogu da se koriste kamera programi(ETI, Philips...) na 7610. Zato sam ih instalirao. I, gle čuda, ti programi rade! A rade i na 6670! 8O
P.S. Ne znam da li je ovo bilo na ovom forumu, ali sećam se da seu neki ljudi bili ogorčeni nemogućnošću instaliranja tih programa na svojim 7610icama(bilo je na par fouma grdnih priča o tome...). 8O
P.S. Ne znam da li je ovo bilo na ovom forumu, ali sećam se da seu neki ljudi bili ogorčeni nemogućnošću instaliranja tih programa na svojim 7610icama(bilo je na par fouma grdnih priča o tome...). 8O
U susret novim izazovima...
Naravno da ne može, jer kamera ima maksimalan, ajde da nazovem refreshing rate, od 15fps, i pošto svi programi koriste softversku osnovu programa "Camera", a onda je baguju i beleže video, nije moguće da oni postignu neki zavidan kvalitet video snimaka, koji bi bio daleko iznad video zapisa kreiranim pomoću aplikacije "Camera"... 8O
Ima mp3 ali nema stereo mp3, ti dobijas pesmu preko sluski i to u obe mono! Jbga to mu je najveca mana!!! Mislim da je to zbog pop porta, nisam siguran, neka me ispravi neko ako gresim! Kvalitet zvuka, pa u poredjenju sa s700 ili k700 je smesan ali moze da prodje, ovo je iz licnog iskustva, slucakno imam sva tri tel-a
+ P900! Moram malo da se hvalim 

Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...
Ja bih samo da pitam gospodina AKKIa: Kako si uspeo da ubaciš slušalice sa dve bubice u 7610? Ja sam znao da to ne može i pre nego što sam kupio telefon, a i uverio sam se sam. I onda sam izveo visoko sofisticirani naučni eksperiment koji bih ja opisao: kupi dva heseta koji oba imaju po jednu slušku, razbij jedan(iščupaj mu slušalicu), otvori mikrofon na ovom drugom i proširi izlaz(onu malu rupu na plastici), oguli kabl unutar plastike i spoji jednu slušku sa drugom, a onda to zalepi i zatvori. Instaliraj ultra mp3(zna se već da baguje mp3 plejer u telefonu). Sada sve radi sa mono kvalitetom, ali ako možeš da mi kažeš gde si kupio taj hedset i oznaku???
:
:
:

Pa Nisam ubacio sluske sa dve bubice, mada mi se svidja tvoj experiment, nego sam u Londonu, imao priliku da se igram sa pop port adapterom za headsetove, znaci to ti je adapter koji turis u pop port a u drugi kraj turis sluske, koje oces, mislim da mogu gotovo svi modeli, i dobijas ziku u obe, samo sto kod 7610 to nije pravi stereo, ti imas muziku u obe ali mono, kao kod tvog experimenta! Taj adapter je dosta skup i kosta je nekih 30 funti, mislim da je sad 20ak! 

Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...
Cini mi se da procitah nedje da ovaj fon ima hot-swap?
Ja sam ga upravo cackao i koliko vidim nema ga...
I jos nesto, kad sam pokusao da ga povezem s kompom preko BT-a sad zezalo me (mada bez PC Suite-a ili bilo cega, cisto onako), tj. pisalo je nesto Nokia 7610 port is not open... Ne znam tako nesto.

Ja sam ga upravo cackao i koliko vidim nema ga...

I jos nesto, kad sam pokusao da ga povezem s kompom preko BT-a sad zezalo me (mada bez PC Suite-a ili bilo cega, cisto onako), tj. pisalo je nesto Nokia 7610 port is not open... Ne znam tako nesto.

- `Dr. Nick Riviera`
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 21. Jul 2004. 21:59
Ne, nisam kupio, jedan drug je kupio skoro pa sam malo cackao 7610 sinoc.
Cini mi se da sam negdje citao da ima hot-swap.
Da, ali uopste nisam uspio da ga povezem preko onoga Bluetooth Serial Port? Preko toga sam uspio da povezem svaki mob do sad, a za 7610 je pisalo nesto tipa "Nokia 7610 hasn't got open ports..." ne znam, lupam, al tako nesto s portovima je pisalo.
A sad, nepovezano s ovim, nadjoh sinoc na jednom domacem sajtu Nokia 6630 = 700e?! Ne cudi me cijena, vec to da pise da se pojavila??? Mislio sam da je uzmem kad pane malo cijena...
Cini mi se da sam negdje citao da ima hot-swap.

Da, ali uopste nisam uspio da ga povezem preko onoga Bluetooth Serial Port? Preko toga sam uspio da povezem svaki mob do sad, a za 7610 je pisalo nesto tipa "Nokia 7610 hasn't got open ports..." ne znam, lupam, al tako nesto s portovima je pisalo.

A sad, nepovezano s ovim, nadjoh sinoc na jednom domacem sajtu Nokia 6630 = 700e?! Ne cudi me cijena, vec to da pise da se pojavila??? Mislio sam da je uzmem kad pane malo cijena...
Da jeste i to malo vishe mnogo!!! Mozda kupili kod kineza za 150 din pa sada hoce da uvale ljudima
mada postoje original maske koje koshtaju i vishe ali dok se ti sam ne uveris da je original ne kupuj nishta tako! 

Ovaj post je pisan iskljucivo radi povecanja ukupnog broja postova u mom profilu i ni u kom slucaju ne odrazava moje stvarno misljenje o doticnoj temi.