Sto pre ljudi to shvate, bice im lakse.
Pozdrav svima.
Cccccccc,ajd sad idi pogledaj kakvu kameru ima N73,probaj neki drugi mo3 player SEM onog default koji dolazi uz telefon (koji je takodje sasvim dobar)... pa onda dodji i prepravi post kad se uveris koliko gresis!!ILIJA napisao:Lomnica_city.....Ok ako je nekome dovoljna jadna kamera, prosecan Mp3 player....a i dalje zeli all in one, za njega jeste tako neki Symbian ili slicna sprava. Ja sam jedan od onih koji ce da cekaju ako treba i godinu dana, polako da se skupe pare za svaki od uredjaja posebno, ali bar cu znati sta imam. A za tih godinu dana dok ja polako kupujem dobre stvari, neko ce da promeni 5-6...mozda i 10 telefona i na njima da izgubi izmedju 300 i 400 evra.
Ne znam...glupo je vise raspravljati , svako ima svoj trip i ono sto hoce. Provalio sam da masa klinaca zeli sve u istom momentu, za male pare. Ok ima i toga , ali pozdravite se sa kvalitetom.
E svasta cu da procitam ovde!!Masterokrata napisao:Lomnica_city, pa dobro ti sad bas pretera.....kao neki mp3 player od 80e nece biti bolji od n73 mp3 playera.....ili digitalac od 100 i nesto e nece biti bolji od kamere na n73, veruj mi bice bolji svaki digitalac koji ima 2x opticki zum to ti garantujem provereno je 100%.
A za to da je n73 multipraktik definitivno si u pravu