Nokia 6120

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
milann
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 23. Okt 2005. 09:11
:: Xiaomi Mi 9

Post od milann »

vojkan22 napisao:od losih je najbitnija losa izrada, skripi, krcka, guli se d-pad. Meni je cak i napukao :uhuh:
Ovaj sto sam prodao mom drugu (on je inace prezadovoljan sa telefonom) jos uvek nista ne skripi, krcka, niti se guli d-pad. Jedino sto se malo klima poklopac baterije, ali kad se stavi papiric ispod poklopca i to je reseno. Inace, po meni je telefon kvalitetno izradjen, samo malo nervira sto ostaju otisci na njemu.

zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Post od zoreli »

zamerke: ekran se grebe , slaba baterija , kamera nema autofokus , loš fabrički mp3 plejer.

sve ostalo je za desetku :wink:
16 godina na forumu MOBILNISVET

Milijas
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 18. Nov 2007. 05:57

Post od Milijas »

Kako mu je samo skocila cena u zadnje vreme....Telefon je odlican.Jedino kamera da je malo bolja,ali ni ona nije tako losa...

Kokorajko
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 23. Apr 2008. 17:33

Post od Kokorajko »

Hvala na odgovorima. Ponesen vasim utiscima danas sam kupio telefon. Prvo sto sam uocio je to da je mnoooooogo lepsi uzivo nego na slikama. Kvalitet izrade mi deluje solidan, i stvarno je jako brz telefon. Moj drug ima N73, njemu treba 2 puta duze vreme da se podigne sistem kada se upali nego meni. A sad odoh na net da ga napunim. Buwhawhawhawhaaaa!!!!!!!!!
NOKIA 6120classic + 2GB Kingston
NOKIA E71

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

cestitke na kupovini.. neka te dobro sluzi.. ako sta zatreba tu smo ;)

Kokorajko
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Kokorajko »

Hvala na pomoci unapred, siguran sam da ce mi trebati posto sam pocetnik u symbian vodama. Pozdrav svima
NOKIA E71

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

za pocetak poseti ovu temu viewtopic.php?t=14568 napravi sertifikat da mozes potpisivati aplikaije na za svoj telefon.. neces morati sve aplikacije potpisivati ali desise..

ako ti nesto nije jasno oko toga pitaj ali dosta ti pise u toj temi tako da.. nadam se da ces se snaci

Kokorajko
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Kokorajko »

da li je to zaista neophodno da se radi, ja ne nameravam da instaliram mnoge programe, hoce li mi programi raditi bez sert.?
NOKIA E71

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Kokorajko, pa za neke ti treba sertifikat a za neke ne treba... Znaci da to zavisi od same aplikacije a ne od tebe. Naravno, uvek mozes da ides okolnim putem pa da zaobilazis te "Unsign" aplikacije i uvek mozes naci alternativu aplikacije koju treba sertifikovati samo se treba malo vise potruditi, malo vise guglati i tako... :wink: Sve u svemu, nista zabrinjavajuce. A ako se vec i zakucas sa nekom aplikacijom siguran sam da bi ti dosta ljudi sa ovog foruma pomoglo u resavanju tvog problema...

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

Ja licno ne znam da sam sertifikovao 5 aplikacija, ali ipak mi je drago da imam sertifikat jer je jako tesko bilo doci do njega..

nista te ne kosta da ga nabavis kod kineza (ne znam ni radel vise) ali recimo neke aplikacije ne dolaze sa sertifikatom tipa lndscape i slicno pa ih moras potpisati..

sve u svemu mozda 10% aplikacija potpisujes ali opet.. sve zavisi

Kokorajko
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Kokorajko »

OK, hvala vam na odgovorima, verovatno cu se prijaviti. Sigurno cu imati makar malo koristi. Mada moram priznati da mi procedura deluje komplikovano, jos mi je net spor, ali, ''who dares, wins!''
Pozdrav
NOKIA E71

joco93
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 21. Jul 2007. 17:00

Post od joco93 »

Da li mogu da nadejm neki program da ubacim telefon ili nesto da zvucnici budu sto jaci iako su sada dobri ali ne toliko dobri

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

Jacina zvucnika je nastimana tvornicki onako kako je naj bolje. Kada bi bio zvuk imalo jaci, poderao bi zcucnike tako da.. nije stvar u pojacalu nego u samom zvucniku

joco93
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 21. Jul 2007. 17:00

Post od joco93 »

ahaaa,
ali sta mogu da uradim da bih poboljsao zvucnike da li ima nesto za ovaj telefon, dali mogu da kupim negdje jaci zvucnik ili da ugradim drugi sta da uradim

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

Ne mozes nisat po tom pitanju. Sve i kada bi nasao nesto jaci zvucnik ne bi ga mogao ugraditi.

divac
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 15. Maj 2008. 19:57

Post od divac »

Ljudi, jedno pitanje. Da li postoji mogucnost da dugme na bubicama (slusalicama) ima neku funkciju (npr sledeca pesma ili nesto slicno). Na drugim nokijama radi (konkretno 6300). Inace telefon je odlican !!!

vuchko
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 19. Jun 2007. 15:02

Post od vuchko »

postoji li nacin da ikako proverim da li mi je telefon koji sam kupio nov?ne mogu da verujem da mi baterija izdrzi jedva 30h,s tim da ne slusam muziku,pustim 1 ili dve pesme u toku dana, i nekoliko fotografija napravim?

milann
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od milann »

Proveri koliko je pričano sa njim, kucaj *#92702689# .

djolex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 27. Apr 2008. 19:26

Post od djolex »

milann napisao:*#92702689# .
Dzabe mu to ako je predhodno uradjen Master Reset ( Meni je on obrisao lifetimer na 6233, a pretpostavljam da je tako i sa 6120c )

milann
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od milann »

Mogao je jedino da resetuje timer preko ove metode. Možda je moguće obrisati i flešovanjem ali to nisam proveravao. U svakom slučaju, ništa ga ne košta da proveri..

Odgovori