Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
vojkan22 napisao:od losih je najbitnija losa izrada, skripi, krcka, guli se d-pad. Meni je cak i napukao
Ovaj sto sam prodao mom drugu (on je inace prezadovoljan sa telefonom) jos uvek nista ne skripi, krcka, niti se guli d-pad. Jedino sto se malo klima poklopac baterije, ali kad se stavi papiric ispod poklopca i to je reseno. Inace, po meni je telefon kvalitetno izradjen, samo malo nervira sto ostaju otisci na njemu.
Hvala na odgovorima. Ponesen vasim utiscima danas sam kupio telefon. Prvo sto sam uocio je to da je mnoooooogo lepsi uzivo nego na slikama. Kvalitet izrade mi deluje solidan, i stvarno je jako brz telefon. Moj drug ima N73, njemu treba 2 puta duze vreme da se podigne sistem kada se upali nego meni. A sad odoh na net da ga napunim. Buwhawhawhawhaaaa!!!!!!!!!
za pocetak poseti ovu temu viewtopic.php?t=14568 napravi sertifikat da mozes potpisivati aplikaije na za svoj telefon.. neces morati sve aplikacije potpisivati ali desise..
ako ti nesto nije jasno oko toga pitaj ali dosta ti pise u toj temi tako da.. nadam se da ces se snaci
Kokorajko, pa za neke ti treba sertifikat a za neke ne treba... Znaci da to zavisi od same aplikacije a ne od tebe. Naravno, uvek mozes da ides okolnim putem pa da zaobilazis te "Unsign" aplikacije i uvek mozes naci alternativu aplikacije koju treba sertifikovati samo se treba malo vise potruditi, malo vise guglati i tako... Sve u svemu, nista zabrinjavajuce. A ako se vec i zakucas sa nekom aplikacijom siguran sam da bi ti dosta ljudi sa ovog foruma pomoglo u resavanju tvog problema...
Ja licno ne znam da sam sertifikovao 5 aplikacija, ali ipak mi je drago da imam sertifikat jer je jako tesko bilo doci do njega..
nista te ne kosta da ga nabavis kod kineza (ne znam ni radel vise) ali recimo neke aplikacije ne dolaze sa sertifikatom tipa lndscape i slicno pa ih moras potpisati..
sve u svemu mozda 10% aplikacija potpisujes ali opet.. sve zavisi
OK, hvala vam na odgovorima, verovatno cu se prijaviti. Sigurno cu imati makar malo koristi. Mada moram priznati da mi procedura deluje komplikovano, jos mi je net spor, ali, ''who dares, wins!''
Pozdrav
Jacina zvucnika je nastimana tvornicki onako kako je naj bolje. Kada bi bio zvuk imalo jaci, poderao bi zcucnike tako da.. nije stvar u pojacalu nego u samom zvucniku
ahaaa,
ali sta mogu da uradim da bih poboljsao zvucnike da li ima nesto za ovaj telefon, dali mogu da kupim negdje jaci zvucnik ili da ugradim drugi sta da uradim
Ljudi, jedno pitanje. Da li postoji mogucnost da dugme na bubicama (slusalicama) ima neku funkciju (npr sledeca pesma ili nesto slicno). Na drugim nokijama radi (konkretno 6300). Inace telefon je odlican !!!
postoji li nacin da ikako proverim da li mi je telefon koji sam kupio nov?ne mogu da verujem da mi baterija izdrzi jedva 30h,s tim da ne slusam muziku,pustim 1 ili dve pesme u toku dana, i nekoliko fotografija napravim?
Mogao je jedino da resetuje timer preko ove metode. Možda je moguće obrisati i flešovanjem ali to nisam proveravao. U svakom slučaju, ništa ga ne košta da proveri..
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.