Nokia N82

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Evo je CRNA verzija!!! Telefon izgleda.....ne znam kako da ga opisem!!! :):):) Nije radjeno u fotosopu!

"After having scooped the world with the first press shots of the N82 in silver, Intomobile brings us the first shots of the N82 in black. Nothing else is new. Then again, with a 5 megapixel camera, xenon flash, Carl Zeiss glass and quad-band GSM with HSDPA data, assisted GPS, 802.11b/g WiFi, Bluetooth, FM Tuner, 3.5-mm jack, microSD slot, and 2.4-inch auto-rotating display... is there anything you're missing? Oh right, HSDPA on US frequencies would be damn nice if Nokia hopes to grow their domestic presence. $629 is the unlocked cost, but hey, shipping is free."

Slika

500-ta Poruka!!! :) :wink:

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

Izgleda zaista mocno, ali nekako od napred izgleda malo jeftina plastika... Iako nije takva, ali tako izgleda...
iPhone + CX300

milann
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 23. Okt 2005. 09:11
:: Xiaomi Mi 9

Post od milann »

Verovatno se vecina nece sloziti, ali meni je lepsa siva :roll: .

Jordan23
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 30. Jul 2007. 14:35

Post od Jordan23 »

Ma crna je....Uhhh.Extra.....Ali mislim da je za otiske prstiju....... :smutny: Ali sto jes,jes...TEl je uau.... :lol: :D
N97, iPhone 4 on its way!

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

crna je prelepa

verujem da ce je predstaviti na 3GSM kongresu u Barseloni :)

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

Meni se mnogo vise svidja ova crna :) :) mnogo,mnogo mocno izgleda :) Nikad nisam bio fasciniraniji nekim telefonom kao ovim u svakom pogledu.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

Trenutno je dostupan samo u USA: " The phone appeared nowhere else but in the USA Nokia online store with an "Unlocked" status."

Nadam se da ce se uskoro pojaviti u Evropi pa da dodje kod nas da vidimo tel uzivo!

senadomen
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 08. Avg 2007. 10:20

Post od senadomen »

Nije losa ta crna, ali nekako mi zelena i crvena slusalica ne "leze" na crnoj podlozi. Na N95 8gb je bolje to reseno.
Nokia E50

Stefan33
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sub, 30. Jun 2007. 00:06

Post od Stefan33 »

auuu brate,n82 je po meni najruzniji nokiin tel ikada napravljen,ali hmmm ovaj crni je moram reci,simpa :D

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

Da li je ovo istina ili samo nagadjanje???

"Changes HAVE been made to the keypad, if not any major differences, we no that they HAVE attempted to do something to it (though it may be pointless)
The marks indicating the location of the '5' key is different to that found on the silver n82. If Nokia bothered to change that, i guess they probably did make adjustments to the keypad"

Slika

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

Boze... :? koja glupost... ne verujem da su se oko toga mucili... :? Inace,EKSTRA IZGLEDA! i taman,dok skupim lovu eto i crne kod nas... I nju uzimam :)
Nokia E71... Elegant, but deadly

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Spyker »

milann, pa evo, ja se slaem, izgleda mi crna nekako jeftino, a i kao sto neko rece, ima da ostaju prsti samo tako...
iPhone + CX300

Stefan33
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Stefan33 »

Nisam verovao da boja moze toliko da utice na izgled,stvarno sam promenio misljenje,od onako gadnog telefona napravise simpatican tel koji bih mozda i uzeo jer vise nema gadnog izgleda a funkcije su ostale iste...ma ne mogu da verujem,meni je ovo kao da su izbacili novi model...

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Spyker »

Stefan33, Pa ti si jedini kome je n82 TOLIKO ruzan, i koji je kupio n95 8gb za preko 1000e...

Ne razumem sta imas od toga sto u svakom drugom postu kazes da ti je n82 ruzan telefon? Ja kada pokazem telefon, mnogi kazu da dobro izgleda, neki i ne komentarisu, ali niko nije rekao da je ruzan, ne znam zasto to toliko potenciras...
iPhone + CX300

Stefan33
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Stefan33 »

nem pojma imam potrebu,samo sam u vise navrata izneo svoje misljenje,i mozda sam jedno 2x rekao da je ruzna pre ove slike gde je prikazana crna verzija,a kad sam video crnu ,i sad u mom predzadnjem postu sam samo naglasio da nemogu da verujem sta ucini boja....a dobro to sto je po meni najruzniji nokiin tel ikad proizveden je moje subjektivno misljenje,nemoj ti obracati paznju na mene :D btw nisam jedni kome je ruzan,citao sam na jos par foruma,gde su upotrebili tu rec.

ps. kakve veze ima to koliko sam ja platio tel?

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

Jeste primetili kako veoma brzo pada cena ovom telefonu,pre desetak dana je bila oko 410e sada je skoro ista kao n95. :?
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

I meni je crne veoma simpa,cak sta vise veoma neodoljiva....
Inace posle duzeg vremena ovaj telefon je jedan od redjih iz nokijine palete proizvoda koji mi je ozbiljno privukao paznju,pogotovo sa ovim crnim....
polako me hvata manija za kupovinom..... :cry: :cry: :cry: :shock: :shock: :shock:
D500&E71

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Daleko je od najružnijeg ikad napravljenog (ima tema u kafiću i o tome, ali recimo da je onaj 3108 jedan od takvih), nije čak ni loš ali daleko od toga da sam baš fasciniran kao ostatak foruma. Telefon je dobar ali ne sečem nešto vene uzduž. Crni je možda malo lepši. N81 8GB mi je mnogo bolji. Ali eto, stvar ukusa mogućnosti i potreba.

:)
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

Pa bas tako gargamel... mislim ja sad posle N73ME ne bih nikad uzeo N81 8 gb iako je lep,al zato ovo... Menjam savrseno zdrav bubreg za ovaj fon... oce neko? :D :D :D
E ne znam jel mi se to cini,al izgleda ko da su zatamnili malo zelenu i crvenu slusalicu... a mozda je zbog boje... :|
Nokia E71... Elegant, but deadly

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37

Post od Gallee.. »

cini ti se.. druga je boja maske..

sad ne znam koji mi je lepsi.. black ili silver.. :wacko:
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!

Odgovori