Nokia Lumia 925
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- brankisha
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 04. Sep 2014. 07:33
- :: Xiaomi Mi5
- :: Lumia 925
Re: Nokia Lumia 925
Danas sam imao Veeeeliki problem. Odjednom mi je telefon zabagovao i nepusta. Sve vreme je prikazana slika koja se pokazuje na zakljucanom ekranu i to je to. Telefon zvoni i stizu poruke ali se ne moze otkljucati, samo stoji slika. Kao da se zamrzao ekran. Pokusao sam onu foru da upalim kameru ali prc.
Stvarno je veliki problem sto ne moze baterija da se izvadi. Sad se ispraznila i konacno sve ok. Poludeo sam.
Jel postoji neki fazon da se trenutno resetuje ali ne hard reset?
Stvarno je veliki problem sto ne moze baterija da se izvadi. Sad se ispraznila i konacno sve ok. Poludeo sam.
Jel postoji neki fazon da se trenutno resetuje ali ne hard reset?
Isto mi se desilo pre sat vremena. Ali 520. Drzi pritisnuto volume up, down i lock dugme. To je reset.
Re: Одг: Nokia Lumia 925
Nema potrebe za hard resset-om kada se tako desi nešto. Znam po sebi jer N8 isto ima bateriju koja se ne vadi i kada se tako nešto desi samo se drži dugme za paljenje 8 sekundi i posle toga telefon zavibrira 3 puta i efekat je kao da si izvadio bateriju. Tako je barem na mojoj seriji telefona, može da se desi da je i kod vas na tom dugmetu imitacija "vađenje baterije". Znači nikakav resset, nikako čekanje da se baterija do kraja sama isprazni već neki taster, vidi samo koji je i to cepaš kada ti se tako nešto desi..
- brankisha
- Mobil manijak
Nece, probao sam. Cak sam drzao 2 mnuta. Sve zivo sam probao. Sad je ok jer je baterija riknula
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Soft reset je kad drzis Vol - i power 15-ak sec, dok uredjaj ne zavibrira, i pojavi se logo Nokie.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- zavodnick
- Expert
- Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
- :: N8
- :: N95 8 Gb, Lumia 1520
miodrage, koja je kod tebe verzija Vibera?Opet mi nestali kontakti...znaci vidio sam kontakte i prodje sec i kao da se izbrisa sve i kontakti nestase...nakon toga kad nekog dodam,svi pozivi i poruke ostaju.
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
^4.2.2 je poslednja verzija, to valjda svako ima. Nikad nisam primetio "nestajanje kontakta".
brankisha, to je cist "BUG", meni se desilo, isao na servis itd. Ne pomaze tu "power" ili "volume down + power" reset, vec praznjenje baterije. Kako zasto bem ga, meni se to 1 desilo, da se desava cesce - cao L925
pozz
brankisha, to je cist "BUG", meni se desilo, isao na servis itd. Ne pomaze tu "power" ili "volume down + power" reset, vec praznjenje baterije. Kako zasto bem ga, meni se to 1 desilo, da se desava cesce - cao L925
pozz
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm
- knezevic76
- Mobil fan
- Pridružio se: Sub, 06. Sep 2014. 13:35
- Kontakt:
Isti sam problem imao kao brankisa kad sam ažurirao softver,i zaledi se slika nakon razgovora.Odem u VIP koji je odmah do mene i lik kaže da ispraznim bateriju ili da ga dam na servis.Stisnem volume down+power i stvar rešena momentalno.
- brankisha
- Mobil manijak
Srecom ispraznio se sam, a maler je bio sto je baKterija bila puna. Da ga j...m
- brankisha
- Mobil manijak
Jel ima nekih informacija o novoj verziji ili apdejtu sa Cyan na neki drugi.
- Apolo
- Expert
- Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
- :: Sony Xperia 5 II
- :: Samsung A6+ (2018)
Koliko trenutno kosta ovaj telefon nov u Beogradu? Kako mu se ponasa kamera nocu?
Festina lente.
Ima da se nađe nov oko 200 koliko vidim. Kamera jako dobro hvata svetlo, i najčešće joj nije potreban blic osim u baš mračnim uslovima. Moja jedina zamerka je to što blic voli da okida i kad nema potrebe. Ako se stavi blic na automatski, baš ga često pali, čak i po danu. Meni zato stoji na off.
- brankisha
- Mobil manijak
Blic se pali na microsoft kameri, dok na Lumia ne.
Na Lumia kameri se pali kao blesav. Microsoft kameru nisam ni koristio...nikada. Na oba telefona mi se ponaša isto, tako da nije do telefona. U svakom slučaju ne smeta, jednostavno se isključi i gotovo
- knezevic76
- Mobil fan
- Pridružio se: Sub, 06. Sep 2014. 13:35
- Kontakt:
Meni se blic pali i na Lumia i na Microsoft kameri, naravno kad je na off se uvek pali pre okidanja ali ga nema na slici.Na Camera360pro se ne pali blic uopšte kad je na off
- kopitaneskita
- Mobil fan
- Pridružio se: Ned, 16. Jan 2011. 01:28
koliko baterija drži nakon ažuriranja na wp 8.1? može li bez problema 2 dana?
-
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 15. Jan 2014. 20:23
- :: MS Lumia 950
- :: OnePlus 7T
Moze i 4 ako ga malo ili uopste ne koristis. A moze i za 6 sati da ode ako ga ne ispustas iz ruke. To je relativno i zavisi od nacina koriscenja...
To sto se pali blic prije okidanja je mislim pomoc pri fokusu.
Mislim da osim LG G2 i Xperie Z2, Z3 danas nema telefona koji drzi 2 dana a da se koriste sve opcije
Mislim da osim LG G2 i Xperie Z2, Z3 danas nema telefona koji drzi 2 dana a da se koriste sve opcije
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
^ i s5 imam sasvim dobru bateriju
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Meni baterija nikad nije trajala 2 dana na G2, uz korišćenje svih opcija. Svakako, za dan mi se nikad nije ispraznio, nikad ostavio na cedilu.