Nokia Lumia 735(730 - dual sim)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Re: Nokia Lumia 735(730 - dual sim)
Zar niste dobili apdejt za 735 pre neki dan , da li ima restarta posle apdejta?
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pon, 25. Nov 2013. 23:13
- :: Htc One m9
- :: Nokia Lumia 920
moj drug je pre 20 dana kupio tel i nije imao ni jedan restart za sada
- demius
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 04. Maj 2014. 18:51
- :: Samsung Galaxy A8
Ma pitao je za ovaj zadnji update Denim-a.Ja taj čuveni "restart", nikada nisam ni imao.
Btw. konačno sa Windows 10 dolazi "word flow" i srpski rečnik za oba pisma za našu tastaturu: http://www.wpnovosti.com/2015/02/window ... -nove.html
Dobijamo i "text reflow" u novom Microsoft Office-u, kao i Usb OTG.
Uz univerzalne aplikacije koje će biti indetične za PC i Windows telefone, Lumie ima da brišu prašinu sa androidom.
Sigurnost, brzina i kvalitet, sve je na strani jednog Lumia telefona sa ovom Win desetkom.Jedino što će i ubuduće da poslovično kuburimo sa domaćim aplikacijama, ali dozvaće se i naše firme pameti, valjda i videti gde je budućnost.
P.S. ima sigurno više Lumia u Srbiji od iPhona, ali manje domaćih aplikacija naših firmi, što je paradoks sam po sebi.

Btw. konačno sa Windows 10 dolazi "word flow" i srpski rečnik za oba pisma za našu tastaturu: http://www.wpnovosti.com/2015/02/window ... -nove.html
Dobijamo i "text reflow" u novom Microsoft Office-u, kao i Usb OTG.
Uz univerzalne aplikacije koje će biti indetične za PC i Windows telefone, Lumie ima da brišu prašinu sa androidom.
Sigurnost, brzina i kvalitet, sve je na strani jednog Lumia telefona sa ovom Win desetkom.Jedino što će i ubuduće da poslovično kuburimo sa domaćim aplikacijama, ali dozvaće se i naše firme pameti, valjda i videti gde je budućnost.
P.S. ima sigurno više Lumia u Srbiji od iPhona, ali manje domaćih aplikacija naših firmi, što je paradoks sam po sebi.
Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better.
@demius ja nisam veliki optimista kada se radi o domacim aplikacijama. Mts je izbacio aplikaciju dva meseca nakon sto je iphone dosao zvanicno u Srbiju. Wp je vise od dve godine u Srbiji i nista. Nazalost wp je svima poslednja rupa na svirali ali to ne cudi kada se pogleda njegova zastupljenost na trzistu.
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Ali ti je bio sigurno uslov da iphone dodje u Srbiju. Wp ima sigurno više komada progatih u srbiji od iph.
Isto recimo aplikacija za sajt polovni automobili postoji za android i ip. ali oni idalje neće da je naprave za wp iako im posetioci sajta to non stop traže. Štaćemo kad pare sve završe.
Isto recimo aplikacija za sajt polovni automobili postoji za android i ip. ali oni idalje neće da je naprave za wp iako im posetioci sajta to non stop traže. Štaćemo kad pare sve završe.
Poslednja izmena od Deksi u Uto, 17. Feb 2015. 13:42, izmenjeno 1 put ukupno.
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pon, 25. Nov 2013. 23:13
- :: Htc One m9
- :: Nokia Lumia 920
problem je sto app za wp ne moze svako da napravi...casti izuzecima (novosti) koji su platili da im se napravi aplikacija
Mts,mozzart i jos par njih napravilo app za ios a wp nista. Bas bih voleo da vidim statistiku ali uveren sam da wp ima mnogo vise korisnika kod nas od ios-a . Dosta ljudi jos uvek ima i dumb telefone...
Stigne mi poruka za teren app kao skinite za vas telefon ja odem ono ima za android i ios .
Ajde za android ima dosta korisnika kod nas ali ios,bezobrazno totalno. Nikad nista ne odgovore kad ih pitas. Isto b92,mondo pre apdejtuju app za ios .
Inace u zadnjih par meseci viđam dosta wp ,ranije bas retko. Ko god prelazi na smartphone preporucim mu wp
Stigne mi poruka za teren app kao skinite za vas telefon ja odem ono ima za android i ios .
Ajde za android ima dosta korisnika kod nas ali ios,bezobrazno totalno. Nikad nista ne odgovore kad ih pitas. Isto b92,mondo pre apdejtuju app za ios .
Inace u zadnjih par meseci viđam dosta wp ,ranije bas retko. Ko god prelazi na smartphone preporucim mu wp

- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Ima oko 120k iPhonova u Srbiji, ali je manje od 5% legalno. Sve se to zna ljudi... nazalost to je stvarnost.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- knezevic76
- Mobil fan
- Pridružio se: Sub, 06. Sep 2014. 13:35
- Kontakt:
Re: Одг: Nokia Lumia 735(730 - dual sim)
Uđem pre neki dan u jednu firmu i za stolom gde sede likovi 3 lumie.Moj kolega uzeo lumiu, komša za privatni posao uzeo 5 komada lumia dual sim zaposlenima.
Ljudi, te folije koje sa strane ne mogu skroz da uhvate su neodgovarajuce za ove ekrane. Ja na svojoj L730 imam foliju koja je taman malo uza da pokriva do onog malo zakrivljenog dijela ekrana.
PS
sa uhs karticom nijedan restart nemam vec dugo vremena.
PS
sa uhs karticom nijedan restart nemam vec dugo vremena.
Ja imam problem kako se salje fotografija i muzika preko bluetoota za wp platformu(malo glupo pitanje)imao sam android ali sa tim nisam imao problem
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Prvo ukljucis BT i uparis uredjaje. Potom ides u galeriju, naājes sliku, tap na nju, pa na onu ikonicu share, pa nadjes Bluetooth, i tu nadjes uredjaj na koji zelis. Kraj
I stavi u opcijama bluetootha da ti je telefon visible for all
Kako se proverava koliko zauzima video zapis trebam da prebacim drugu
nixy, uzmes neki file/folder explorer sa storea pa otvori folder gdje ti se nalazi video...
- filip11314
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 26. Okt 2014. 16:37
- :: Xiaomi Mi 10
Lagano mi se nakon update-a smanjio zvuk tokom razgovora za 40%. Pre je bio podešen na 4/10, a sad na 9/10. 

Generalni sponzori foruma: Samsung & Apple
- nick6
- Mobil fan
- Pridružio se: Čet, 12. Okt 2006. 21:20
- :: Cubot Note S
- :: Lumia 640
Da li imate na Lumiji 730/735 opciju Quiet Hours Mode i Inner Circle ?
(za odbijanje nepozeljnih poziva - tj. Inner Circle za one koji mogu da pozovu)
(za odbijanje nepozeljnih poziva - tj. Inner Circle za one koji mogu da pozovu)
Motorola Moto G
Ne mogu ti reci za navedene modele ali na 520 ima pa pretpostavljam da ima i na 730/735, imas i block call/sms ali nije u sklopu quiet hours.
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Kad ima Cortane, ima i Quiet Hours, odnosno, asistentica je preduslov za QH.
- nick6
- Mobil fan
- Pridružio se: Čet, 12. Okt 2006. 21:20
- :: Cubot Note S
- :: Lumia 640
Hm, nesto mi nije jasno iz vasih komentara da li ima ili nema...
Mislio sam na Quiet Hours/Inner Circle a ne na block calls
Od cega zavisi da li ima ili nema Cortane, da li je to aplikacija koja je vec instalirana ili treba da se naknadno instalira ?

Mislio sam na Quiet Hours/Inner Circle a ne na block calls
Od cega zavisi da li ima ili nema Cortane, da li je to aplikacija koja je vec instalirana ili treba da se naknadno instalira ?
Motorola Moto G