Nokia Lumia 920
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Re: Nokia Lumia 920
Kopte3 Again, pogrešno si ti moj post razumeo... Poenta je - ako se već ovde dozvoljava poređenje WP sa Android, oni koji mrze Android treba da budu malo više upoznati sa dotičnim OS da bi shvatili zašto ga i mrze.
Paušalni komentari (tipa, ''šareni android'', lag kod nekih modela itd) jednostavno ne vuku da bi neko rekao, da, to je ''shit'', prelazim na WP.
pozz
Paušalni komentari (tipa, ''šareni android'', lag kod nekih modela itd) jednostavno ne vuku da bi neko rekao, da, to je ''shit'', prelazim na WP.
pozz
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
A odkud taj neko ? zna da taj drugi neko ? nije isprobao android os pa pise da i u njemu ima nesto sto narvno nije dobro.
Uhhhh dokle vise.
Uhhhh dokle vise.

- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Pa isto tako ima pausalnih komentara za WP i iOS. Neko mora da da ravnotezu ovom forumu, da se ne bi pretvorio u Drndroid MobilniSvet. A sto se laga tice, licno sam se uverio na svakom modelu u isti, sad na 4.1 i 4.2 je dosta toga ispravljeno i poboljsano, ali ostajemo na istoj poziciji.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
Sjajan review miodrage.. Svaka cast za obejktivnost..
Napokon neko ko ima telefon, pa da pise o njemu..
Napokon neko ko ima telefon, pa da pise o njemu..
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
- bachika
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pon, 20. Feb 2006. 18:45
- :: Iphone 7
- :: Lenovo P780
miodrage, posle svih tekstova o lumiji koje si pisao poprilično me je privukla
. Lepo si sve opisao i poprilično objektivno.
E sad, moram malo i da te kritikujem jer ipak si ti jedan cenjen član ovoga foruma sa ogromnom reputacijom koju srozavaš korišćenjem podrugljivih i malicioznih reči o androidu. Pogledaj samo te delove svojih tekstova iz perspektive 3 lica i shvatićeš koliko to ružno izgleda. Naravno da svako ima pravo na svoje mišljenje, i ovo je forum na kojem treba da se ono iznese, ali stvarno mislim da nije mesto gde bi trebalo da se piše drndoid, šljamsung, telesmor i slično.... Naravno nisi jedini, ali si najučestaliji u tome. Nadam se da će kritika uticati pozitivno & no hard feelings

E sad, moram malo i da te kritikujem jer ipak si ti jedan cenjen član ovoga foruma sa ogromnom reputacijom koju srozavaš korišćenjem podrugljivih i malicioznih reči o androidu. Pogledaj samo te delove svojih tekstova iz perspektive 3 lica i shvatićeš koliko to ružno izgleda. Naravno da svako ima pravo na svoje mišljenje, i ovo je forum na kojem treba da se ono iznese, ali stvarno mislim da nije mesto gde bi trebalo da se piše drndoid, šljamsung, telesmor i slično.... Naravno nisi jedini, ali si najučestaliji u tome. Nadam se da će kritika uticati pozitivno & no hard feelings

Live to Ride, Ride to Live. I prefer to reboot my phone through SetCPU
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
bachika, ne, jedini sam na forumu koji pise negativno o Androidu i Samsungu. Niko osim mene to na forumu ne radi, ali kad treba da se pljuje sve sto nije Android e onda ima i previse njih sa izrazima tipa iShit i sl. Ajde da budemo objektivni do kraja pa da sagledamo koliko ima clanova koji su u svojim postovima ispljuvali Android a koliko onih koji su ispljuvali sve sto nije Android. Videces da sam u pravu.
Ja se ne stidim da to kazem, mene Android ne privlaci, ne volim ga, kako izadje novi telefon bilo kojeg proizvodjaca samo pogledam sistem, ako je Android odustajem od daljeg gledanja... A to je opet tuzno, jer ima odlicnih uredjaja samo kad nesto necu, onda necu. Meni nije problem da kazem da Lumia920 nije najmocniji uredjaj na trzistu, objektivno to i nije, ali ima odlican OS, i hardverski je vrlo dobar sto ga za mene cini najboljim uredjajem na trzistu, jer da nije, ne bih ni razmisljao o kupovini istog, a kamoli iskesirao 450€
Nego tema je Lumia 920, i ajde da se prestane sa prepucavanjem Android i bilo sta drugo.
Posto sam tek zagrebao po sistemu, svaki dan otkrivam nesto novo. Konkretno danas sam otkrio mogucnost linkovanja svih Inboxova razlicitih mailova u jedan. To je na iOS-u moglo samo preko JB tweaka. Za Android niti znam, niti me zanima, tako da ne iznosite odmah e to moze i ovaj i onaj... sab me gabri. 3 dana sam imao posebno gmail, yahoo i teslu, sada objedinjeno sve u 1.
Izasla je dugo ocekivana aplikacija Nokia Drive, medjutim... vazi samo za US, UK i Ca
Ocekuje se u sledecih 2-3 meseca da stigne do ostatka sveta.
Toliko u ovom postu, i sada bih zaista zamolio svako poredjenje sa Androidom, zadrzite za sebe ili pisite u "svojem" delu foruma u koji ja ne zalazim. Ovde WP poredim sa iOS-om jer mi je to reper, a ako ima pitanja trudicu se da na svako sto je moguce odgovorim. Hvala na paznji!
Ja se ne stidim da to kazem, mene Android ne privlaci, ne volim ga, kako izadje novi telefon bilo kojeg proizvodjaca samo pogledam sistem, ako je Android odustajem od daljeg gledanja... A to je opet tuzno, jer ima odlicnih uredjaja samo kad nesto necu, onda necu. Meni nije problem da kazem da Lumia920 nije najmocniji uredjaj na trzistu, objektivno to i nije, ali ima odlican OS, i hardverski je vrlo dobar sto ga za mene cini najboljim uredjajem na trzistu, jer da nije, ne bih ni razmisljao o kupovini istog, a kamoli iskesirao 450€
Nego tema je Lumia 920, i ajde da se prestane sa prepucavanjem Android i bilo sta drugo.
Posto sam tek zagrebao po sistemu, svaki dan otkrivam nesto novo. Konkretno danas sam otkrio mogucnost linkovanja svih Inboxova razlicitih mailova u jedan. To je na iOS-u moglo samo preko JB tweaka. Za Android niti znam, niti me zanima, tako da ne iznosite odmah e to moze i ovaj i onaj... sab me gabri. 3 dana sam imao posebno gmail, yahoo i teslu, sada objedinjeno sve u 1.
Izasla je dugo ocekivana aplikacija Nokia Drive, medjutim... vazi samo za US, UK i Ca

Toliko u ovom postu, i sada bih zaista zamolio svako poredjenje sa Androidom, zadrzite za sebe ili pisite u "svojem" delu foruma u koji ja ne zalazim. Ovde WP poredim sa iOS-om jer mi je to reper, a ako ima pitanja trudicu se da na svako sto je moguce odgovorim. Hvala na paznji!

-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Alo bre! Mir tamo gore! Sad ste stvarno smorili. Hocu da citam o Lumiji, a ne o vasim glupostima. Zasto je uopste i potrebno pisati lose o necemu sto ne volite? Ja nisam ljubitelj ni Apple-ta, ni Samsunga, a najmanje NokiJe, pa opet volim o svemu da procitam nesto novo i zanimljivo, a ne da to moram da iskopam iz gomile rasprava i nevezusa!
Ti pises napamet, to je tvoj najveci problem, stalno spominjes Android a android telefon si video samo na reklami (wow, inbox gde imas zajedno gmail i yahoo mail, cudesne notifikacije za svaku aplikaciju, pazi sada mozes i boju led-a da menjas).miodrage napisao: Toliko u ovom postu, i sada bih zaista zamolio svako poredjenje sa Androidom, zadrzite za sebe ili pisite u "svojem" delu foruma
Practice what you preach.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
AW: Nokia Lumia 920
Pustite coveka da. pise svoje utiske o fonu...ja iskreno nisam ljubitelj ni nokije a i iphona...ali ako sto jec neko.naapisao zanimljivo je proccitaati kompletan izvetsaj o nekom novom fonu ko ga vec koriati i opsirno opisuje svaku sitnicu sta imaa i sta nema...cak sta vise danass sam bass isao nesto u mediamarkt i poigrao se sa tim modelom...izgled je perfektan , lepo izgleda...al jbg nisaam bass mogao da se snadjem onako na brzinu..pogledao sam cisto iz radoznalosti...aa prepucavanje o OS...je bzvz skroz...samo cu reci sstvar navike je cudo...postujem missljenje korisnika koji ssu koristili npr IOS i Android neki duzzi period..pa mogu relativno da kazzu staa je kao u principu bolje itd....miodrag samo ti nastavi saa tvojim taako da kazem izvestajima , zanimljivo je citati...pozzz
Huawei
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
bata bogdan, zahvaljujem.
telep, samo ti misli sta hoces, ja sve pisem iskljucivo iz licnog iskustva i nista drugo! Sve sto sam ikada na ovome forumu napisao je moj licni dozivljaj necega, i neko moze da se slozi, neko ne, najsavrsenije mi puca jetra. Forum po definiciji sluzi za iznosenje misljenja njegovih korisnika, koja se gle cuda razlikuju.
Ili ce ovo zaista da postane jos jedna u nizu Android zajednica gde se robot velica do neba a sve ostalo pljuje?
Malo realnosti ljudi!!!
Idemo dalje sa otkricima na Lumiji: daklem primetio sam da se za ova 4 dana do sada recimo 2-3x desilo da mi se ne konektuje automatski na wifi mrezu. Hmmm, isto je umelo da se desi i sa My Precious, i posto je to otprilike uvek u isto vreme, pada mi na pamet da nije Lease time, mada je podeseno na ruteru 120 min...
Ovo isto sam primetio i na zeninoj Lumiji710, a isto je prijavio i komsija na njegovom BB telefonu, kao i drugi komsija na Nexus7 (da svi se kace na mene)
I nasao sam nacin da "iskljucim" Skype - stavio sam se na invisible
telep, samo ti misli sta hoces, ja sve pisem iskljucivo iz licnog iskustva i nista drugo! Sve sto sam ikada na ovome forumu napisao je moj licni dozivljaj necega, i neko moze da se slozi, neko ne, najsavrsenije mi puca jetra. Forum po definiciji sluzi za iznosenje misljenja njegovih korisnika, koja se gle cuda razlikuju.
Ili ce ovo zaista da postane jos jedna u nizu Android zajednica gde se robot velica do neba a sve ostalo pljuje?
Malo realnosti ljudi!!!
Idemo dalje sa otkricima na Lumiji: daklem primetio sam da se za ova 4 dana do sada recimo 2-3x desilo da mi se ne konektuje automatski na wifi mrezu. Hmmm, isto je umelo da se desi i sa My Precious, i posto je to otprilike uvek u isto vreme, pada mi na pamet da nije Lease time, mada je podeseno na ruteru 120 min...
Ovo isto sam primetio i na zeninoj Lumiji710, a isto je prijavio i komsija na njegovom BB telefonu, kao i drugi komsija na Nexus7 (da svi se kace na mene)
I nasao sam nacin da "iskljucim" Skype - stavio sam se na invisible

-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 23:33
- :: Lumia 1020
Vlada Zem, nisam ga pogresno razumeo jer se nisam obracao tebi vec svima koji su zapoceli raspravu. Nista licno. 
miodrage, ti se izgleda nisi nikad pre susreo sa WP telefonom, vidim da se tek polako snalazis?
Sto se tice inbox-a ako kliknes na poruku sa leve strane (na samu ivicu) selektovaces je i omogucices selekciju vise poruka. Evo i jedne korisne stvari u IE-u: ako zelis da otvoris link u novom tabu, ali da ostanes na stranici na kojoj si trenutno potrebno je da nakon otvaranja novog linka pritisnes na hw back. Time ce se novi link ucitavati u pozadini, a tebi ce prikaz biti prebacen na prethodni tab(onaj koji si do tad koristio).
Jos jedna napomena: kada surfujes netom i recimo posetis nekoliko stranica u istom tabu, zatim izadjes iz IE-a i pozelis da se vratis na neku od posecenih stranica potrebno je da se u IE vratis preko multitaskinga. WP je tako implementiran da back ne sluzi samo kao back izmedju podmenija u programima ili back izmedju razlicitih stanja u programu (u ovom slucaju kao back na prethodno posecenu stranicu u tom tabu) vec i kao back koji sluzi da zapamti redosled pristupa aplikacijama. Kako bi ocuvao redosled back-a u samom programu moras da mu se vratis preko multitaskinga jer ukoliko to ne uradis back "istorija" u tom programu ce biti resetovana pa ce te back akcija vratiti na prethodno otvorenu aplikaciju ili sam pocetni ekran u zavisnost gde si pre toga bio. Kapiram da zvucim veoma konfuzno, ali ako malo probas shvatices i sam o cemu ti pricam. To je inace i najveca zabuna novih korisnika WP-a, neko vreme dok se ne naviknu nisu u potpunosti sigurni gde ce ih back odvesti.

miodrage, ti se izgleda nisi nikad pre susreo sa WP telefonom, vidim da se tek polako snalazis?
Sto se tice inbox-a ako kliknes na poruku sa leve strane (na samu ivicu) selektovaces je i omogucices selekciju vise poruka. Evo i jedne korisne stvari u IE-u: ako zelis da otvoris link u novom tabu, ali da ostanes na stranici na kojoj si trenutno potrebno je da nakon otvaranja novog linka pritisnes na hw back. Time ce se novi link ucitavati u pozadini, a tebi ce prikaz biti prebacen na prethodni tab(onaj koji si do tad koristio).
Jos jedna napomena: kada surfujes netom i recimo posetis nekoliko stranica u istom tabu, zatim izadjes iz IE-a i pozelis da se vratis na neku od posecenih stranica potrebno je da se u IE vratis preko multitaskinga. WP je tako implementiran da back ne sluzi samo kao back izmedju podmenija u programima ili back izmedju razlicitih stanja u programu (u ovom slucaju kao back na prethodno posecenu stranicu u tom tabu) vec i kao back koji sluzi da zapamti redosled pristupa aplikacijama. Kako bi ocuvao redosled back-a u samom programu moras da mu se vratis preko multitaskinga jer ukoliko to ne uradis back "istorija" u tom programu ce biti resetovana pa ce te back akcija vratiti na prethodno otvorenu aplikaciju ili sam pocetni ekran u zavisnost gde si pre toga bio. Kapiram da zvucim veoma konfuzno, ali ako malo probas shvatices i sam o cemu ti pricam. To je inace i najveca zabuna novih korisnika WP-a, neko vreme dok se ne naviknu nisu u potpunosti sigurni gde ce ih back odvesti.
I'd explain it to you, but your brain would explode.
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Kopte3 Again, hvala ti na ovim savetima. Susreo sam se bio sa WinMob 6.1 (moj stari HP hw6915), i sa zeninom Lumiom 710, ali se nisam ovoliko igrao. To za inbox i selektovanje sam video odmah, sam telefon mi je predstavio to kao mogucnost... Nego sam ja pricao o linkovanju inboxova. Kazem podesio sam yahoo, gmail i teslu kao svoja 3 mail accounta koja koristim (iste sam imao i na iPhonu). E sad, napravio mi je 3 tile-a za 3 maila... Ok, i danas sam nesto ceprkao, i nadjem mogucnost da ih sve linkujem pod 1 mail. Sjajna stvar. To sam isto imao na iPhonu, ali uz pomoc JB tweaka sa Cydie.
Upravo sam instalirao Speech paket i lepo radi. Nije Siri, ne prepoznaje nasa imena za zvanje i slanje poruka, ali opet nesto radi. I uopste nije los pri prepoznavanju komandi.
Upravo sam instalirao Speech paket i lepo radi. Nije Siri, ne prepoznaje nasa imena za zvanje i slanje poruka, ali opet nesto radi. I uopste nije los pri prepoznavanju komandi.
-
- Redovni učesnik
miodrage, jasno mi je bilo i prvi put sta si otkrio.
Inace verovatno si i sam zakljucio da ne moras sve da ih linkujes, mozes da napravis i parove, tj kako god da ti odgovara, nije sve ili nista. Nisam znao da su to prezentovali, lepo od njih sto su ubacili takve stvari. Kako ti se svidja bing? Da li znas da mozes da pokrenes search kada ti je zakljucan telefon? Kliknes na power button i drzis search dugme i sam ce se otkljucati i pokrenuti bing. Meni je bing audio search fenomenalan, mnogo brze njemu pristupam nego Shazam-u ili SoundHound-u. Veoma retko mi se desi da mi zatreba Shazam, jedino kada bing ne prepozna pesmu. Inace jos jedna prednost bing-a jeste sto slusa pesmu onoliko vremena koliko mu je potrebno da shvati koja je odnosno da ne moze da nadje istu u svojoj bazi. To su postigli time sto se istovremeno pesma slusa i salje na poklapanje, a ne kao kod konkurentnih programa koji prvo snimaju odredjeni segment pa tek onda salju. Najvecu prednost toga vidim u kolima kada nemam vremena da trazim program, da ga pokrecem i po potrebi ponovo startujem da slusa samo kratak segment pesme.
Inace za WP postoji VIP aplikacija za stanje na racunu na marketplace-u, sto je veliki pomak. Nazalost aplikacija ima samo najprostiju funkcionalnost, prilicno je lose odradjena, ne koristi live tile, ali moze da posluzi. Nadam se da ce i ostali operateri podrzati platformu sa svojim aplikacijama.

Inace za WP postoji VIP aplikacija za stanje na racunu na marketplace-u, sto je veliki pomak. Nazalost aplikacija ima samo najprostiju funkcionalnost, prilicno je lose odradjena, ne koristi live tile, ali moze da posluzi. Nadam se da ce i ostali operateri podrzati platformu sa svojim aplikacijama.
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Kopte3 Again, nisam znao ni to za Bing, doduse ja to retko i koristim, jer sa telefona uvek tacno znam kuda ide. Shazam nikad nisam ni koristio, kao ni slicne stvari, ali sve je ovo lepo znati.
Da za Vip znam, mislim da sam napomenuo da sam je skinuo, meni lepo radi zaista, i velika je steta sto ti kazes sto je izostavljena podrska za Live Tile, ali nadamo se da ce vremenom da dodje. S obzirom da WP nema podrsku za USSD kodove, mislim da bi kod druga 2 operatora ova aplikacija bila i te kako potrebna, jer se jedino kod Vipa stanje proverava slanjem poruke.
Da za Vip znam, mislim da sam napomenuo da sam je skinuo, meni lepo radi zaista, i velika je steta sto ti kazes sto je izostavljena podrska za Live Tile, ali nadamo se da ce vremenom da dodje. S obzirom da WP nema podrsku za USSD kodove, mislim da bi kod druga 2 operatora ova aplikacija bila i te kako potrebna, jer se jedino kod Vipa stanje proverava slanjem poruke.
- mrkixxx
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 12:09
- :: Xperia Z2
- :: android...
- Kontakt:
Kolege,
Ovo sto cu napisati nije pljuvanje po sistemima vec samo moj zakljucak jer pratim temu od pocetka.
Odnosi se na wm i ios.
Elem kad procitam da je potrebno tvikovati, jbreakovati, i ostalo da bi objedinio sve mailove u jedan email klient ili odradio neku malo komplikovaniju radnju, shvatam da je ios veoma neprilagodjen i "komplikovan" za razliku od wm o kome se ovde prica. Da ne pominjem druge sisteme
Miodraze, drago mi je sto si promenio "firmu".
Nastavi sa opisima jer je bas zanimljivo citati ih.
Ovo sto cu napisati nije pljuvanje po sistemima vec samo moj zakljucak jer pratim temu od pocetka.
Odnosi se na wm i ios.
Elem kad procitam da je potrebno tvikovati, jbreakovati, i ostalo da bi objedinio sve mailove u jedan email klient ili odradio neku malo komplikovaniju radnju, shvatam da je ios veoma neprilagodjen i "komplikovan" za razliku od wm o kome se ovde prica. Da ne pominjem druge sisteme

Miodraze, drago mi je sto si promenio "firmu".
Nastavi sa opisima jer je bas zanimljivo citati ih.
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
mrkixxx, iOS ima drugu filozofiju.
Evo da objasnim ukratko: kod iOS-a klikom na ikonicu mail, ulazis u svoje mailove (ma koliko da si ih stavio). Po ulasku, sistem po defaultu proverava svaki ponaosob i izvestava da li imas novi mail. E sad, ti mozes da udjes u svaki mailbox posebno, ili da ides u all inboxes da vidis mailove. MEDJUTIM, zasto sam ja koristio JB tweak? Iz vrlo prostog razloga, jer sam sa njim znao na koji mi je mail nesto stiglo, jednostavno reseno drugom bojom. To nije ubaceno u sam ssitem, ali se neko dosetio da bi mogla da se poveca funkcionalnost, i svaka cast na tome.
Na WP je sledeca prica - pravljenjem mail accounta dobija se posebna da kazemo aplikacija, i ikonica za taj mail acc. E sad, prostim linkovanjem, sve se spaja u jednu ikonicu, i onda su svi mailovi objedinjeni na jednom mestu. PRoblem - dok se ne udje u mail, ne zna se na koji je stiglo. E sad, posto ja jako pazim za sta ostavljam koji mail, ja po posiljaocu znam na koji mi mail nesto salju.
Evo da objasnim ukratko: kod iOS-a klikom na ikonicu mail, ulazis u svoje mailove (ma koliko da si ih stavio). Po ulasku, sistem po defaultu proverava svaki ponaosob i izvestava da li imas novi mail. E sad, ti mozes da udjes u svaki mailbox posebno, ili da ides u all inboxes da vidis mailove. MEDJUTIM, zasto sam ja koristio JB tweak? Iz vrlo prostog razloga, jer sam sa njim znao na koji mi je mail nesto stiglo, jednostavno reseno drugom bojom. To nije ubaceno u sam ssitem, ali se neko dosetio da bi mogla da se poveca funkcionalnost, i svaka cast na tome.
Na WP je sledeca prica - pravljenjem mail accounta dobija se posebna da kazemo aplikacija, i ikonica za taj mail acc. E sad, prostim linkovanjem, sve se spaja u jednu ikonicu, i onda su svi mailovi objedinjeni na jednom mestu. PRoblem - dok se ne udje u mail, ne zna se na koji je stiglo. E sad, posto ja jako pazim za sta ostavljam koji mail, ja po posiljaocu znam na koji mi mail nesto salju.
Pitanje,posto nisam nikada koristio ni Android ni Windows (Symbian je zakon
).koliko je rad na Windowsu slican radom za racunarom?Tj,ima li odredjeni procenat iskopiranih stvari tipa (lupam sad) disk celanup,menjanje ekstenzija i sl...
Pitam,jer koliko sam shvatio,Win8 je radjen da bi bio sto slicniji onom na racunaru.

Pitam,jer koliko sam shvatio,Win8 je radjen da bi bio sto slicniji onom na racunaru.
-
- Redovni učesnik
Pinocio, pricamo o operativnom sistemu napravljenom za mobilni uredjaj, ne postoji nikakav disk clean up, niti menjanje ekstenzija. Windows phone 8 i Windows 8 imaju vizuelnu i odredjenu arhitekturalnu slicnost (dele isto jezgro). Najlakse bi ti bilo da uocis razliku na bilo kom youtube snimku, samo ukucaj windows phone 8 review.
Jos uvek nisam siguran da li trolujes..
Jos uvek nisam siguran da li trolujes..

Ma,malo me zbunio onaj "plavi tj. crni ekran smrti" na Lumiama.A i negde sam davno jos procitao da se radi na tome da se napravi Win 8 za sve ekrane,zato me sve to malo zbunilo.U svakom slucaju,hvala na odgovoru.
Miodrag,jesi li probao prikljuciti usb fles na nokiu,kako se ponasa? U uopste,kako se ponsasa sa reprodukcijom video zapisa (divx,titlovi)..
Miodrag,jesi li probao prikljuciti usb fles na nokiu,kako se ponasa? U uopste,kako se ponsasa sa reprodukcijom video zapisa (divx,titlovi)..
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Nisam jos probao filmove, ali imam nameru ovih dana kada ugrabim vremena za tako nesto. Da prikljucim USB? A gde da ga utaknem svega ti? Nemam takav kabl koji bi na jednom kraju imao micro USB, a na drugom zenski USB. A i ne znam da li Lumia920 podrzava USB on the go.