Nokia Lumia 520
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Re: Nokia Lumia 520
Darksman, nazalost nema nacina da ga se otkljuca, OSIM da dobijes unlock code sa mreze. Idi u poslovnicu, vidi, kukaj, moli... mozda ti i daju kod.
Neke nezvanicner stvari nemoj da ocekujes, jer je Nokia Bootloader trenutno nemoguce otkljucati.
Neke nezvanicner stvari nemoj da ocekujes, jer je Nokia Bootloader trenutno nemoguce otkljucati.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Ili ga prodaj pa kupi drugi. Kod od operatera nećeš dobiti dok ne istekne ugovorna obaveza. Pokušaj, mada sumnjam da će ti dati.
Ne znam koju još opciju imaš :/
Ne znam koju još opciju imaš :/
Probaj da menjas glavu za glavu sa nekim ko je uzeo iz Telenora.
Treba da dobijem ovaj telefon na poklon, a imam mogucnost da izaberem izmedju crnog i belog. Ni jedan nisam imao priliku da pogledam uzivo, niti cu moci jer ga ga nema kod operatera u mom gradu. Pa bih vas zamolio za vase misljenje, koji je lepsi i zahvalniji za koriscenje?
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
O ukusima ne vredi raspravljati. Što je meni lepo ne mora biti i tebi, i obrnuto. Inače sam uvek za crnu varijantu.
Lakše će ti biti svakako sa crnim, ali beli je daleko šmekerskiji. Ili je to samo zato što se ja već neko vreme pržim na bele uređaje.
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Opet prica o belim uredjajima, a?

Hahahha pa da, ovaj forum bi trebalo da se zove drugacije
ja imam crni i ne znam ni kako izgleda beli, mada video sam beli 925 i ne bih se bunio protiv tog poklona

ja imam crni i ne znam ni kako izgleda beli, mada video sam beli 925 i ne bih se bunio protiv tog poklona

Kod mene je skoro sve crno, pa beli telefon baš upada u oči kad ga izvučem iz džepa...uvek mi se čude prijatelji...."ti imaš beli telefon". Isto tako i dok sam imao beli iPad. Sad kad sam kupovao Surface, isto sam hteo beli, ali nema....
Dosta je bilo offtopic-ovanja od mene za danas
Dosta je bilo offtopic-ovanja od mene za danas

- Apolo
- Expert
- Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
- :: Sony Xperia 5 II
- :: Samsung A6+ (2018)
Postoji li na WP8 speed dial? ...................................
Festina lente.
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Skini RapDialer imaćeš to što ti treba.
Možda ćemo reći da android ne .....pip.pip...ali nedostaje mi onakav pregled pojedinačnog kontakta kao tamo,drugo,onako sitna i neugledna slova i brojke...postoji li neka app koja će mačo "razvući" podatke na više polja i makar im dati neku drugu boju(sem crne i plave) da se bolje vide?
Jedan kolega ima beli, a drugi crni.
Gledaj i odluči se.
Oba su moćna pa ko šta voli.

Gledaj i odluči se.

Oba su moćna pa ko šta voli.

● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
-
- Sertifikovani Trol
Ma svi odlicno izgledaju osim onog sugavo plavog... Joooj kako se jedva suzdrzavam da ne okrenem temu opet u ONOM pravcu. 

Pa okreni druže,šta čekaš.Ako neko misli da je suprotstavljeno mišljenje trolovanje,onda neka pip...pip...pip... 

- alphablue597
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 15. Feb 2012. 13:38
- :: Nokia Lumia 520
Realno lepe su obe maske,sad ko sta voli...Ali sve u svemu ovo je najjeftiniji telefon iz windows 8 familije,a kad ga ovako gledate na slici uopste nemate osecaj da je neka niza klasa,sto se za androide iz ove kategorije ne moze reci.Isto i sto se softvera tice,uopste mi nije jasno zasto je ovoliko jeftiniji od recimo lumija 720 i 820,kad sve sto mogu one moze i lumija 520,naravno sitnice nedostaju poput kompasa ili glance-a,ali ne znam kome je to toliko bitno kada se uzme razlika u ceni......
-
- Sertifikovani Trol
ClearBlack (ako sam potrefio naziv... uvek zaboravim.
), LED, kompas... Ipak to kosta da bi se ugradilo tako da je to dovoljno opravdanje za razliku u ceni. Kome su te stvari bitne nije mu problem da doda nesto kesa... Meni je ovo sasvim dovoljno. Samo da mi ostane malo viska para da kupim crveno dup... ovaj, crvenu maskicu pa da menjam u zavisnosti od raspolozenja. 

- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Sta ima da menjas kad stavis crvenu nece ti pasti napamet neka druga maska.
Ja sam kupio crveni i odlicno izgleda.
Ja sam kupio crveni i odlicno izgleda.
Video sam sinoc beli i nije to to... Na njemu se bas vidi koliko kosta. Crni ga ipak izvlaci malo iz low cost-a 

-
- Sertifikovani Trol
Posto kontam da cu se malo duze druziti sa 520kom, gledam da u stvari odradim neku custom zadnju masku. Videcu jos sta posto trenutno pomazem jednom prijatelju u stampariji pa imam dosta mogucnosti. Bas smo pre koji dan se igralu malo "pimp my laptop" varijante. 
Kontam da napravim neku fluorescentnu toxic green maskicu, sa sve UV reactive efektom. XD

Kontam da napravim neku fluorescentnu toxic green maskicu, sa sve UV reactive efektom. XD