Nokia N70
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Mora da si premiještao raspored ikonica i da si tu ikonicu za, kako kažeš, "SIM opcije" premjestio u neki drugi folder (tipa Imaging, Office, Connect., ..., znaš i sam koje foldere imaš). To ti se desilo ako si odabrao Options/Move to folder/neki od navedenih foldera. Prošnjuvaj malo po njima i kad nađeš ovo od mreže samo Options/Move to folder/Menu i opet će ti biti u glavnom meniju! Raspored ikonica se mijenja tako što uzmeš Options/Move, dovedeš gdje hoćeš da ti se nalazi (imaćeš štiklirano da znaš da si selektovao) i klikneš OK (desni programabilni taster, a.k.a. najgornji lijevi). Tako pomijeraš koju god želiš ikonicu u Start meniju i njegovim folderima.
@Njegovan: Nema problema, kad god mogu da pomognem...
To dugme služi da slikaš kad telefon staviš u vodoravni položaj (primijetićeš da kad je telefon u tom položaju slika koju slikaš je u Portrait modu, odnosno uspravna) i zato pravi uspravne slike. Kad god slikaš držeći telefon pravo koristi srednji taster, a kad hoćeš da ti bude uspravno kamera taster
Pozdrav!
@Njegovan: Nema problema, kad god mogu da pomognem...

To dugme služi da slikaš kad telefon staviš u vodoravni položaj (primijetićeš da kad je telefon u tom položaju slika koju slikaš je u Portrait modu, odnosno uspravna) i zato pravi uspravne slike. Kad god slikaš držeći telefon pravo koristi srednji taster, a kad hoćeš da ti bude uspravno kamera taster

Pozdrav!

iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
Da, postoji opcija Refresh Music Library (mislim na srpskom da baš piše Osveži Muzičku biblioteku, nisam siguran). Koja ti je verzija firmvera (softvera)? Na novijim verzijama je napravljeno da automatski vrši pretragu novih pjesama kad god uđeš u Music Player.
Pozdrav!
Pozdrav!

- MilančeBGD
- Expert
- Njegovan
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Čet, 28. Jun 2007. 17:43
хехехе, било је потребно само угасити телефон и упалити и гозова ствар. Немам појма зашто то тако али тако ми рече ортак и тако би.
Јел се код вас дешава када радиш не телефону улазиш у мени, или излазиш из њега па чак шта више када куцкаш поруку па прелазиш у други ред поруке она некако неке линице по екрану избаци.
Зашто то? 

Јел се код вас дешава када радиш не телефону улазиш у мени, или излазиш из њега па чак шта више када куцкаш поруку па прелазиш у други ред поруке она некако неке линице по екрану избаци.

МТЕЛ - СРПСКА МРЕЖА У РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ
Ponekad se to desi, pojma nemam zašto, valjda kad bude opterećena radna memorija, ipak je telefon malo sporiji... Stvarno ne znam zašto. Ali to nije ništa opasno, ne brini. Probaj da što manje instaliraš aplikacije na Phone Memory, možda pomogne da toga ne bude.
milan91, ja rekoh čisto da olakšam, bilo mi muka da mijenjam jezik, a držao sam srpski samo 15-ak dana čisto da vidim, al' ništa nisam znao šta je šta
pa sam vratio na English 
Pozdrav!
milan91, ja rekoh čisto da olakšam, bilo mi muka da mijenjam jezik, a držao sam srpski samo 15-ak dana čisto da vidim, al' ništa nisam znao šta je šta

Pozdrav!

- MilančeBGD
- Expert
Ja sam koristio engleski i onda presao na srpski, meni nije nesto xtra, i ponekad me nervira, treba nekom nesto da objasnim meni sve na srpskom, dok je svima na engleskom i onda ja to prebacim u engleski ali nije bas tacno kao sto pise u telefonu...
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
- milanovic986
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 22. Dec 2006. 13:46
- :: Nokia E7