Nokia N95 8GB
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- Cegevara
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 16. Okt 2006. 00:33
- Kontakt:
Pozdrav!
Odradjena promjena coda na balkans,uspjesno odradjen update...ali kada zelim da pustim "spiderman 3" koji dolazi uz fon(koji je na starom softveru regularno radio,kljuc je postojao),ispise "nema kljuca za aktiviranje"! Prije update-a sam citao postove kolega koji su ubacili novi software medjutim sve sa mass memorije je ostalo i bilo ok pa zato nisam ni prebacivao na pc. Sta moze da se uradi ovdje?
Odradjena promjena coda na balkans,uspjesno odradjen update...ali kada zelim da pustim "spiderman 3" koji dolazi uz fon(koji je na starom softveru regularno radio,kljuc je postojao),ispise "nema kljuca za aktiviranje"! Prije update-a sam citao postove kolega koji su ubacili novi software medjutim sve sa mass memorije je ostalo i bilo ok pa zato nisam ni prebacivao na pc. Sta moze da se uradi ovdje?
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
@madness99,meni se jedino slajd ne svidja na n95.Da ima slajd kao sto je na e65 tada ne bi ni malo mogao da klimne.Ja pazim tel,ali ga maximalno izrabljujem i slajd na e65 ni da mrdne
Inteligentni su ovi iz nokia tima jer na svakom novom tel naprave nesto lose da bi se kupovali "novi-stari" modeli...

Note IV N9100 dual
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Uto, 19. Jun 2007. 08:14
E ajde nek mi kaze neko kako da namestim da mi se slika automatski rotira kad okrenem bocno telefon?
Ortak je kupio fon skoro i ima softver koji to omogucava. E ja sam sad updetovao poslednju verziju softvera 20.0.016 i mislio sam da ce raditi ali mucak. Probao sam u settings > general > personalisation > displey> rotate screen, ali nista!
Ajde nek neko kaze ako zna sta treba da se podesi.
Ortak je kupio fon skoro i ima softver koji to omogucava. E ja sam sad updetovao poslednju verziju softvera 20.0.016 i mislio sam da ce raditi ali mucak. Probao sam u settings > general > personalisation > displey> rotate screen, ali nista!
Ajde nek neko kaze ako zna sta treba da se podesi.
- markosvaba
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 26. Jun 2007. 18:33
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Uto, 19. Jun 2007. 08:14
Ma de ne radi, ja danas ga drzo u ruci i slika se okrece kao npr. kod iPhone-a!!! Reko mi covek samo da updajtujem softver i podesim kao u sto sam napisao u predhodnom postu i to je to.markosvaba napisao:mislim da ta opcija ne radi na n95 vec samo na n82
Ae ako neko zna u cemu je fora neka kaze.
Edit:
E provavio sam kako radi rotacija!!!

Samo je je trebalo malo vise da se cimne kad se okren.

-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pon, 25. Avg 2008. 16:53
imam jedan problem...pomozite!!! a to je da kada udjem u maps,posle nekog kratkog vremena mi se zapuca i ne mogu nista, moram da vadim bateriju...i poruke mi jako sporo otvara preko kursora, imam softver V 20.0.016 28-02-08 ,RM320 NOKIA N95 (O7.01)
Koji mi preporucujete softver da stavim posto ovaj ne valja?????? pomozite
Koji mi preporucujete softver da stavim posto ovaj ne valja?????? pomozite

-
- Novajlija
- Pridružio se: Čet, 17. Maj 2007. 14:41
- Kontakt:
Na ovoj adresi ti je upustvo: viewtopic.php?t=7010&postdays=0&postorder=asc&start=140
ili ovde, imas propraceno slikama: http://www.elitesecurity.org/t208891-0- ... Update-FAQ
ili ovde, imas propraceno slikama: http://www.elitesecurity.org/t208891-0- ... Update-FAQ
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
imam jedan problem koji vec pokusavam sredit vec 2 dana,instalirala sam najnoviji garmin na nokia n95 8gb i sve radilo otljucala mape,i trebala instalirat na obicnu n95 i kako god instaliram pise no map,i ja izbrisem na n95 8gb garmin i ponovo snimim isto da vidim jel do obcne n 95 il je do garmina,i onda cudo,i kod mene pise no map
pomagajteeee
hitno mi je a neznam sta da radim
pomagajteeee
hitno mi je a neznam sta da radim