Nokia N95 8GB

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
Cegevara
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 16. Okt 2006. 00:33
Kontakt:

Post od Cegevara »

Pozdrav!
Odradjena promjena coda na balkans,uspjesno odradjen update...ali kada zelim da pustim "spiderman 3" koji dolazi uz fon(koji je na starom softveru regularno radio,kljuc je postojao),ispise "nema kljuca za aktiviranje"! Prije update-a sam citao postove kolega koji su ubacili novi software medjutim sve sa mass memorije je ostalo i bilo ok pa zato nisam ni prebacivao na pc. Sta moze da se uradi ovdje?

Milos M.
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 05. Okt 2006. 17:53

Post od Milos M. »

skini film sa neta :) pa u smartmovie ako ti je bas stalo do njega . jbga ne moze da se pusti rekao mi drugar on je isto to uradio.
HTC Touch Diamond

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

eto danas mi je dosla n95 8gb nova neotpakovana i cim sam je stavio u ruke prva stvar koja mi se ne svidja jeste slajder koji deluje da se malo klima.
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

elektros
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 27. Feb 2008. 16:30

Post od elektros »

Imam u telefonu instalisan garminxt navigaciju sa sr i cg mapom i radi super, ja sam dobio to u telefonu instalirano, e sad hocu da odradim update softwera pa me zanima na koji nacin da sacuvam program za navigaciju, da li postoji nacin ili se mora ponovo instalisati posle updatea,

hvala

Stefan33
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sub, 30. Jun 2007. 00:06

Post od Stefan33 »

Moze se sacuvati, ali posle svakog update je pozeljno formatirati mass memory, tako da bi bilo bolje da ga instaliras naknadno opet. 8)

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

@madness99,meni se jedino slajd ne svidja na n95.Da ima slajd kao sto je na e65 tada ne bi ni malo mogao da klimne.Ja pazim tel,ali ga maximalno izrabljujem i slajd na e65 ni da mrdne :) Inteligentni su ovi iz nokia tima jer na svakom novom tel naprave nesto lose da bi se kupovali "novi-stari" modeli...
Note IV N9100 dual

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

toda81, upravo o tome se radi, svaki ali svaki telefon ima neku manu, kako bi bilo da je recimo n95-8gb savrsen telefon i da je pravi all in one device... :wink:

denis-deda
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 19. Jun 2007. 08:14

Post od denis-deda »

E ajde nek mi kaze neko kako da namestim da mi se slika automatski rotira kad okrenem bocno telefon?
Ortak je kupio fon skoro i ima softver koji to omogucava. E ja sam sad updetovao poslednju verziju softvera 20.0.016 i mislio sam da ce raditi ali mucak. Probao sam u settings > general > personalisation > displey> rotate screen, ali nista!
Ajde nek neko kaze ako zna sta treba da se podesi.

markosvaba
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 26. Jun 2007. 18:33

Post od markosvaba »

Imas rotate me ali on ne vraca polozaj sam vec moras rucno :smutny: ja mislim da ta opcija ne radi na n95 vec samo na n82 :lol: :lol:

denis-deda
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 19. Jun 2007. 08:14

Post od denis-deda »

markosvaba napisao:mislim da ta opcija ne radi na n95 vec samo na n82
Ma de ne radi, ja danas ga drzo u ruci i slika se okrece kao npr. kod iPhone-a!!! Reko mi covek samo da updajtujem softver i podesim kao u sto sam napisao u predhodnom postu i to je to.
Ae ako neko zna u cemu je fora neka kaze.

Edit:
E provavio sam kako radi rotacija!!! :wink:
Samo je je trebalo malo vise da se cimne kad se okren. :D

KitMladunce
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 25. Avg 2008. 16:53

Post od KitMladunce »

imam jedan problem...pomozite!!! a to je da kada udjem u maps,posle nekog kratkog vremena mi se zapuca i ne mogu nista, moram da vadim bateriju...i poruke mi jako sporo otvara preko kursora, imam softver V 20.0.016 28-02-08 ,RM320 NOKIA N95 (O7.01)
Koji mi preporucujete softver da stavim posto ovaj ne valja?????? pomozite :(

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

ni jedan... cekaj da izadje nov softver...
ja na ovaj nemam zamerki.... i naravno zaboravi nokia maps, predji na garmin, neces imati problema... :wink:

vlaves2000
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 17. Maj 2007. 14:41
Kontakt:

Post od vlaves2000 »

interesujeme kako da ubacim product code za srbiju preko NSS jer kada pokrenem taj program i stisnem scan on mi u levom donjem uglu napise eror

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

kad ti izbaci erorr restartujes komp i trebali bi da upali... :wink:

jaca_85
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 28. Jun 2007. 15:21

Post od jaca_85 »

imam jedan problem koji vec pokusavam sredit vec 2 dana,instalirala sam najnoviji garmin na nokia n95 8gb i sve radilo otljucala mape,i trebala instalirat na obicnu n95 i kako god instaliram pise no map,i ja izbrisem na n95 8gb garmin i ponovo snimim isto da vidim jel do obcne n 95 il je do garmina,i onda cudo,i kod mene pise no map
pomagajteeee
hitno mi je a neznam sta da radim :smutny:

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

ok, vec pocinjem da primecujem problem sa slajderom... :( pocinje da se klima i kad je otvoren i kad je zatvoren.... nije nista toliko strasno i alarmantno samo je malo iritirajuce i ne prijatno... nadam se da nece biti gore od ovoga nego sto je sada

fxgt
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 30. Jul 2008. 13:51

Post od fxgt »

bog te fon od 500e pa bas su mogli malo da se potruda definitivno su me razocarali po tom pitanju
cokoladica ostaje zakon :D
N73 full hacked and customized by me, 5800XM NAVY blue CFW40 by FXGT

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

cena od 500e je samo trenutna i ne realna... po meni svakom telefonu i onom od 50 i onom od 500e treba da se pokloni dovoljno paznje :wink:

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

ja cu samo reci da je kamera po mraku toliko .... na n82 ne znam zasto ako je isto socivo itd al mnogo bolje je snimao i video i pravio bolje slike ovo je katastrofa.
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

Odgovori