Nikad od tebe pravog entuzijaste, you're a joke....

I manje od 5%.miodrage napisao:Medjutim, ogromna vecina korisnika na svetu ne zeli takve stvari da radi. Pd korisnika Android uredjaja, smem glavu na panj da stavim da jedva 5% aktivno radi razna modovanja softvera i sl. Drugi su uzeli telefon jer svi drugi ga imaju, koriste na njemu 5 stvari i to je to. Da se ne lazemo, ista situacija je na svim sistemima.
miodrage napisao: Najjaca stvar, zasto da instaliram posebnu aplikaciju za FB (ima ih jedno 30-ak koliko sam do sada video), ili Twitter (i toga sam video jedno 20), kada je sve u telefonu, i na dohvat prsta. Radi pa razbija. Malo je reci da sam se odusevio, pre ce da bude da sam doziveo ekstazu kad sam u Messaging aplikaciji video stavku online, telefon se automatski poveze sa svim mojim ukucanim mrezama, i vidi koji su mi kontakti online, i sa njima mogu odmah da se dopisujem.
Iskreno, ne znam da li Androidi ovo mogu, mislim da ne mogu, a za iPhone znam da ne moze.
Mnogi ce za ovakve stvari reci big deal... ali ja obozavam jednostavna resenja, bez dodatnog petljanja (citaj trazenja nove aplikacije).
E vidis zasto generalizacija nije dobra. To je isto kao kad neko kaze: Kamera na telefonu nije bitna. A recimo meni i nekom drugom je jako bitna. Isto tako usb-otg mi je jako bitna stvar i zato koristim N8 koji mi mnogo olaksava neke stvari da ne moram da nosim kuci tudji usb da prebacim nesto sto je previse zahtevno da se posalje preko mail-a.Kopte3 Again napisao:antec, USB OTG nije tako bitna i cesto koriscena funkcija, slazem se da moze da bude korisna, ali nije neophodna.
Nista nije neophodno kad nemas mogucnost da koristis.Kopte3 Again napisao:antec, USB OTG nije tako bitna i cesto koriscena funkcija, slazem se da moze da bude korisna, ali nije neophodna.
Svako ima drugacije prioritete, meni je to veoma bitno na primer. IOS sam samo povrsno koristio na iPod uredjajima pa tu nisam merodavan. Wp pokazuje zrelost jer ima visi nivo sigurnosti pa zato nije haknut? Jel si na to mislio? A mozda samo nema dovoljno iskusnih developera i uopste ljudi koji poznaju sistem pa zato jos uvek nema haka (zato sto je jos u razvoju i nije rasprostranjen )?Kopte3 Again napisao:antec, USB OTG nije tako bitna i cesto koriscena funkcija, slazem se da moze da bude korisna, ali nije neophodna. Uostalom ni iOS je nema. WP7 ima hack WP8 jos uvek nema, ali verujem da je pitanje vremena. Noviji sistemi vise paznje posvecuju tome pa recimo ni iOS6 jos uvek nema hack. Izostanak hack-a vise pokazuje zrelost nego njenu odsustvost.