Nokia 6630
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Evo i drugi put sam je napunio, trajala je nesto manje nego prvi put, oko 15 sati, za to vreme sam poslao oko 5 poruka, zezao se sa telefonom 10-15 min. i to je to.
Inace, gsm only, cell info off, packet when needed, cak koristim onu Nokia temu (nisam imao vremena da ubacim neku).
Da li bi mogao da bude softverski problem koji bi resio flesovanjem?
Ako je hardverski, u cemu bi mogao biti kvar, i koliko bi mogla kostati popravka.
Inace, gsm only, cell info off, packet when needed, cak koristim onu Nokia temu (nisam imao vremena da ubacim neku).
Da li bi mogao da bude softverski problem koji bi resio flesovanjem?
Ako je hardverski, u cemu bi mogao biti kvar, i koliko bi mogla kostati popravka.
Vidim diskusiju oko baterija
, heh malo mi je smesna, ja imam dve baterije i jedna je orginalana (provereno na sajtu), ona se kockastim punjacem puni oko 3,5 sati i traje mi otprileke 18-24 sati, druga je neka buvljacka koja se puni oko 2 sata i traje oko 12 sati, u pocetku sam i ja lupao glavu zasto tako malo?!
Pa sada mozda i zbog toga sto sam u Kumodrazu i tu se non stop menjaju bazne stanice, a pri tome im je signal slabiji, pa je telefonu potrebno vise energije da bi odrzavao komunikaciju.
Sada se uopste ne zamaram time, bitno mi je da mi ove dve baterije ,kako god koristio telefon sklope 24 sata, koliko sam van domasaja punjaca, u najgorem slucaju.
Pozdrav

Pa sada mozda i zbog toga sto sam u Kumodrazu i tu se non stop menjaju bazne stanice, a pri tome im je signal slabiji, pa je telefonu potrebno vise energije da bi odrzavao komunikaciju.
Sada se uopste ne zamaram time, bitno mi je da mi ove dve baterije ,kako god koristio telefon sklope 24 sata, koliko sam van domasaja punjaca, u najgorem slucaju.
Pozdrav
6630
@Brankons
Drago mi je da si resio problem, mada kod mene i dalje ista prica, cak sam danas nosio i tel u servis, kaze mi tip moguce je da negde crpi bateriju, dodji veceras oko 7 da ga podignes.. Ja sav happy, resicu problem, dolazim u 7 po tel, on mi kaze da je tel 100% ispravan, da ne vuce nigde struju.. U zadnjh par dana promenio sam 3 baterije i svaku sam punio sa ACP-12U punjacem(staru bl-5c,novu bl-5c iz nove e50, i neku kinesku od 900mAh), brze se napune al opet isto.. Pokusacu negde da pronadjem bl-5c od bar 1200mAh, ako tako nesto postoji.. Hvala jos jednom na odgovorima.
Drago mi je da si resio problem, mada kod mene i dalje ista prica, cak sam danas nosio i tel u servis, kaze mi tip moguce je da negde crpi bateriju, dodji veceras oko 7 da ga podignes.. Ja sav happy, resicu problem, dolazim u 7 po tel, on mi kaze da je tel 100% ispravan, da ne vuce nigde struju.. U zadnjh par dana promenio sam 3 baterije i svaku sam punio sa ACP-12U punjacem(staru bl-5c,novu bl-5c iz nove e50, i neku kinesku od 900mAh), brze se napune al opet isto.. Pokusacu negde da pronadjem bl-5c od bar 1200mAh, ako tako nesto postoji.. Hvala jos jednom na odgovorima.
Pokušaj još da proceniš koliko koristiš fon u odnosu na druge. Možda si prezahtevan... Pojma nemam...
Hoću još nešto da vas pitam. Da li mogu da namestim da mi se, kada uđem u "primljene poruke", na svakoj poruci prikaže vreme kada je stigla? Isto važi i za ostale foldere. Totalna je glupost da moram svaki put da uđem u "detalji"..
Hoću još nešto da vas pitam. Da li mogu da namestim da mi se, kada uđem u "primljene poruke", na svakoj poruci prikaže vreme kada je stigla? Isto važi i za ostale foldere. Totalna je glupost da moram svaki put da uđem u "detalji"..
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
brankons, fora je u tome da za poruke koje si primio u toku dana imas odmah ispisano vreme ( mislim na sate) dok za poruke koje si primio ranije moras ici na opcije..Isli su tom logikom da su ti bitne poruke u tekucem danu u smislu vremena a za ostale samo datum pa ako te bas i vreme interesuje odes na opcije..
@BataNBGD,nema potrebe za nekim posebnim zahvatima,jednostavno skines neki screensaver(preporuka - Large time,Clocksaver,VaScrSaver...),restartuj telefon nakon instalacije(nije uvek neophodno),i tek onda edituj temu koja je aktivna.Meni je,dok sam koristio 6630,sve super radilo na ovaj nacin.
Nemojte mi slati PP - ne posecujem vise ovaj forum!
- NoBodyAsAleksa
- Entuzijasta
- Pridružio se: Ned, 12. Nov 2006. 14:43