Nokia 6630

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Da li neko zna nacin da veb citac prikazuje nasu cirilicu tj.cita on skoro sva slova ali j,dj,ch,nj,lj, nece!Isto se desava sa quick office fajlovima,jednostavno stavi onaj debilni kvadrat i to je to?!
Слобода или смрт

nikolaq45
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 03. Dec 2006. 22:56

Post od nikolaq45 »

galle, hvala, videcu kako ce se ponasati.
barem sad imam dve baterije pa cu nesto da skrpim valjda :D

nikolaq45
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od nikolaq45 »

Evo i drugi put sam je napunio, trajala je nesto manje nego prvi put, oko 15 sati, za to vreme sam poslao oko 5 poruka, zezao se sa telefonom 10-15 min. i to je to.

Inace, gsm only, cell info off, packet when needed, cak koristim onu Nokia temu (nisam imao vremena da ubacim neku).

Da li bi mogao da bude softverski problem koji bi resio flesovanjem?
Ako je hardverski, u cemu bi mogao biti kvar, i koliko bi mogla kostati popravka.

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37

Post od Gallee.. »

nikolaq45, si ti iz 45og?

moguce da ti je baterija (ma koliko ona bila nova) losa..
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!

nikolaq45
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od nikolaq45 »

Ma jok, bezveze potpis.

Znaci moracu da izmaltretiram ortaka da mi nabavi jos jednu bateriju... :x

bela
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 10. Feb 2006. 05:04

Post od bela »

Vidim diskusiju oko baterija :), heh malo mi je smesna, ja imam dve baterije i jedna je orginalana (provereno na sajtu), ona se kockastim punjacem puni oko 3,5 sati i traje mi otprileke 18-24 sati, druga je neka buvljacka koja se puni oko 2 sata i traje oko 12 sati, u pocetku sam i ja lupao glavu zasto tako malo?!
Pa sada mozda i zbog toga sto sam u Kumodrazu i tu se non stop menjaju bazne stanice, a pri tome im je signal slabiji, pa je telefonu potrebno vise energije da bi odrzavao komunikaciju.
Sada se uopste ne zamaram time, bitno mi je da mi ove dve baterije ,kako god koristio telefon sklope 24 sata, koliko sam van domasaja punjaca, u najgorem slucaju.
Pozdrav
6630

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

pa bateriju extra crpe i sve teme koje nisu fabricke,zatim jaca osvetljenost ekrana i najzad svi programi koji rade u pozadini,pa cak i ukljucen 3g mod........
D500&E71

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

nikolaq45, imam ja bateriju, novu, ne formiranu bl-5c ali pojacanu tako da je ona od 1100mAh.. Ako ti treba javi se na pvt

brankons
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 01. Dec 2005. 18:58

Post od brankons »

[quote="ivan022"][/quote]
Ja sa sigurnošću mogu da kažem da je u mom slučaju bilo do punjača. Dakle, baterija drži 48 sati (plus minus 3-4 sata, zavisno od korišćenja). Uzmi od nekog ACP-12U, pa probaj. Verujem da je i kod tebe isti slučaj! Pozdrav!

Izmenio:gameforce:Čemu citat cele poruke?

ivan022
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 11. Jan 2006. 23:05

Post od ivan022 »

@Brankons
Drago mi je da si resio problem, mada kod mene i dalje ista prica, cak sam danas nosio i tel u servis, kaze mi tip moguce je da negde crpi bateriju, dodji veceras oko 7 da ga podignes.. Ja sav happy, resicu problem, dolazim u 7 po tel, on mi kaze da je tel 100% ispravan, da ne vuce nigde struju.. U zadnjh par dana promenio sam 3 baterije i svaku sam punio sa ACP-12U punjacem(staru bl-5c,novu bl-5c iz nove e50, i neku kinesku od 900mAh), brze se napune al opet isto.. Pokusacu negde da pronadjem bl-5c od bar 1200mAh, ako tako nesto postoji.. Hvala jos jednom na odgovorima.

brankons
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od brankons »

Pokušaj još da proceniš koliko koristiš fon u odnosu na druge. Možda si prezahtevan... Pojma nemam...

Hoću još nešto da vas pitam. Da li mogu da namestim da mi se, kada uđem u "primljene poruke", na svakoj poruci prikaže vreme kada je stigla? Isto važi i za ostale foldere. Totalna je glupost da moram svaki put da uđem u "detalji"..

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

brankons, fora je u tome da za poruke koje si primio u toku dana imas odmah ispisano vreme ( mislim na sate) dok za poruke koje si primio ranije moras ici na opcije..Isli su tom logikom da su ti bitne poruke u tekucem danu u smislu vremena a za ostale samo datum pa ako te bas i vreme interesuje odes na opcije..

brankons
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od brankons »

Meni nije prikazano vreme ni ovih što sam danas primio. Prosto ne mogu da nađem gde se to namešta... Software mi je V 6.03.40

BataNBGD
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 16. Maj 2007. 17:37

Post od BataNBGD »

Imam problem sa Screen saverom. Kako da postavim neki drugi Screen saver od fabrickog? Kada odem na thems pa na screen saver i stisnem change imam samo tri opcije. Date and time, text i TIM tj
fabricki screen saver. Jel ima neke mogucnosti da imam screen saver koji sam skinuo sa neta? HVALA

loshmy
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 23. Nov 2006. 21:43

Post od loshmy »

BataNBGD, ta mogucnost postoji ali ti treba program nisam sto posto siguran ali ja sam na vec pomenutom telefonu screen saver stavljao preko programa,samo sto nemogu da mu se setim imena....
nokia n73+kingston miniSD 1GB+sony PSP+sony playstation 3 60 GB

čikaVlada
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 28. Okt 2006. 23:29

Post od čikaVlada »

BataNBGD,GoSymbian XXL ScreenSaver će ti dobro odraditi posao za početak.Freeware je,lako ćeš ga naći preko google-a,a ima i mogućnost dodavanja naknadnih skinova

pilgrim
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 11. Avg 2006. 00:22

Post od pilgrim »

@BataNBGD,nema potrebe za nekim posebnim zahvatima,jednostavno skines neki screensaver(preporuka - Large time,Clocksaver,VaScrSaver...),restartuj telefon nakon instalacije(nije uvek neophodno),i tek onda edituj temu koja je aktivna.Meni je,dok sam koristio 6630,sve super radilo na ovaj nacin.
Nemojte mi slati PP - ne posecujem vise ovaj forum!

NoBodyAsAleksa
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 12. Nov 2006. 14:43

Post od NoBodyAsAleksa »

imam nokiu 6630 i zanima me koji je najsigurniji i najbolji anti virus za moj mob?
Takodje me zanima jel ima neko neki program koji konvertuje dvd(VOB) to avi ili avi to 3gp, mp4, mpeg...?
Nokia N8 + 4gb Sandisk + Sennheiser CX300-II

Draza75
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 30. Maj 2007. 10:34

Post od Draza75 »

Pozdrav društvo, molio bih vas da mi kažete dali postoji skype za simbian tj dali može da radi na nokiji 6630? Unapred HVALA!

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

NoBodyAsAleksa, ne treba ti anti virus previse...

Draza75, ima skype za mobilni,radi ali je dosta losh zvuk itd... :wink:

Odgovori