Nokia 6220 classic

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
Igor88bg
Banned
Pridružio se: Sre, 30. Jul 2008. 04:02

Post od Igor88bg »

Barbarosa, pa i meni je ispadao ihaha ispadao je i jerkann-u i dalje nije pukla izgleda da su prve serije daleko kvalitetnije!

sopran87
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 29. Mar 2009. 17:21

Post od sopran87 »

Evo ljudi da vam napisem moj prvi bag, i to bas bag... Danas mi se desilo da mi telefon sam predje u offline mode i da ne reaguje ni na jedan taster tako da sam morao da mu vadim bateriju pa da ga ponovo palim... Sto je najcrnje od svega, nije mi se desilo jednom vec 2 puta! Ne znam sta da radim, tako me mrzi da ga nosim u servis ali izgleda da cu morati... I usput, kabl sam nasao za 500 kinti :-)

Igor88bg
Banned

Post od Igor88bg »

sopran87, druze pa zar nikakvu garanciju nisi dobio? :uhuh:

sopran87
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od sopran87 »

Jesam, 6 meseci, ali me smara to drndanje po servisima.... Mozda je do softvera? Mozda bih mogao nesto sam da uradim?

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

ocito da je uzeo polovan.. probaj vratit iul sta vec

Igor88bg
Banned

Post od Igor88bg »

napalm death, ma uzeo polovnjak neki i to neki sa greskom pazi cim se restartuje postoji mogucnost i da je: Do hardvera ,Softvera , pa cak i Baterije!

sopran87
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od sopran87 »

Ne restartuje se, vec se zablokira... I ne prepoznaje sim. Ne znam da li je polovan ili nije i zabole me,samo da mi radi... Trebao sam da uzmem prokletu nokiu 3310 i da vidim da li bi onda nesto drkalo

Igor88bg
Banned

Post od Igor88bg »

Pa brate lose razmisljas kada si vec izdvojio 200e trebalo bi da radi nije ni to mala para,mogao si dodati 80e i kupiti orig i cao nema brige 2 god garancija itd.

sopran87
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od sopran87 »

Platio sam ga 180, a 100 evra da dodam nisam imao, ne verujem da je polovan jer se ne vide ama bas nikakvi tragovi koriscenja, life timer mu je 0(znam da moze da se lako izbrise), itd...Ta radnja se nalazi u dobanovcima, a to je dosta daleko od mene i bas me mrzi da se cimam, ali na kraju cu morati...

Igor88bg
Banned

Post od Igor88bg »

sopran87, druze da vidis moju 6220 cak je ispadala nema ni ogrebodine kao nova je cak ima m foliju koja je stara vise od 10 meseci :-) znaci nemoj se oslanjati na to NOVA JE 8) 8)

sopran87
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od sopran87 »

Verujem sve je to ok, ali ne znam sta da radim, eto to je sve... Uradio bih nesto sam kad bih mogao, razmisljao sam o update-u softvera i slicno ali ne verujem da ce to pomoci, tako da cu najverovatnije morati da budem bez telefona jedno nedelju dana posto kapiram da ce im toliko trebati da ga poprave... Ko zna sta je to...

Barbarosa
Banned
Pridružio se: Sre, 01. Apr 2009. 01:18

Post od Barbarosa »

do software-a je 100posto svi smo imali problema sa npr. lose upisanim fw-om ne bas svi al ajde...laganica,nosi ga u servis tj tamo gde si kupio da odrade flash za dz ,ako ne plati 15e i laganini

ne brini nista,i ja sam se nervirao ali bespotrebno,servis i bices sreca sto u prevodu znaci:sreca se moze kupiti za 15e :lol: :lol:

salim se naravno :wink:

Igor88bg
Banned

Post od Igor88bg »

sopran87, pa brate ne znam opet po meni ulozices dosta mogao si da kupis puno kvalitetniji tel u normalnoj radnji Barbarosa, nemora znaciti da je to SW moze biti i hardver tako se ponasa tel pred crkavanje!

Barbarosa
Banned
Pridružio se: Sre, 01. Apr 2009. 01:18

Post od Barbarosa »

njemu se nije restartovao,nego se ubacivao u offline mod,procitaj pa ces videti...sto tako pricas da je mogao da kpi kvalitetniji fon kada to nije istina?jedino je mogao da dobije garanciju i kablove ali kvalitetniji fon-NE

Igor88bg
Banned

Post od Igor88bg »

Barbarosa, mogao je i kalitetniji ko zna sta je taj preziveo to sto se aca u offleine moze znaciti da mi je citac sim kartice riknuo ili tzv kristal!

sopran87
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od sopran87 »

Igor88bg , kristal ne moze da rikne zato sto je to sastavni deo ARM Procesora, tj. moze da rikne ali kad rikne onda nista ne radi jer taj kristal(kvarc) je osnova svega, vibrira na odredjenoj frekvenciji koja se posle mnozi i bla bla bla... Uglavnom ako to rikne nema bagova vec sve ode u djavola. Druga stvar, mislim da ne moze da se kupi kvalitetniji i nekvalitetniji fon, svi telefoni iz Nokiine fabrike su prosli kontrolu kvaliteta jedino je moguce da ti neko nesto uvali, kao npr popravljan telefon, polovan itd... Iskreno se nadam da je do softvera i da nista ne mora da se menja, jedino ako nije otisao taj SIM citac, u to se vec ne razumem :-)

Njegovan
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 28. Jun 2007. 17:43

Post od Njegovan »

Јел има овај тлефон могућност да се качи на нет преко бежичног нета тачније вајрлес?
МТЕЛ - СРПСКА МРЕЖА У РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ

jerkann
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
:: Samsung Galaxy S4
:: Nokia 808

Post od jerkann »

Njegovan, nema tu opciju ovaj telefon." "

Igor88bg
Banned

Post od Igor88bg »

sopran87, gresis kristal koji se nalazi na ploci moze da rikne tj da zeza e bas to je znak da tel riklnjava! Inace jesi siguran da ne moze da bude kvalititniji i ne kvalitetniji ,a sta ako ti kazem da ljudi donose ovde telefone u DELOVIMA i ovde se SKLAPAJU??? A ti delevi su DEKANI i preneseni u kesicama deterdzenta!

Njegovan
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 28. Jun 2007. 17:43

Post od Njegovan »

А јел то важи и за модел 6220c? Или и овај модел то нема.:smutny:
МТЕЛ - СРПСКА МРЕЖА У РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ

Odgovori