Nokia 5800 XpressMusic

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
carov
Banned
Pridružio se: Pon, 12. Jan 2009. 05:21

Post od carov »

jer ima jos neki nacin da updatujem softver osim pcsuita i direktno sa phona...naprimer da skinem update na komp i onda ga instaliram

dachakg
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 18. Jan 2009. 21:08

Post od dachakg »

Jel zna neko gda mi kaze,kako se iskljucuje opcija da se ekran automatski zatamnjuje kad priblizim telefon uvetu,i pali kad ga udaljim od uveta!?

carov
Banned

Post od carov »

ne verujem da to mozes da iskljucis a uostalom to ti je zastita da ne prekines sam sebi vezu dok pricas... nemam pojma za sta li ce ti to al ajd

dachakg
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od dachakg »

Pa koliko se secam toga nije bilo u pocetku,ali ko zna mozda sam se nesto prebacio!
I kako konacno da se resi onaj problem sa pojacavanjem i smanjivanjem u slusalici! Cinimi se kao da je slab kontakt,kad ga pritisnem uz uvo on se super cuje,cim ga odaljim pocinje da se pojacava i smanjuje!?
U sustini,mislio sam da ovo paljenje i gasenje ima veze sa ovim problemom!

looka17
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 27. Jan 2009. 20:07

Post od looka17 »

je li ga apdejtovao neko preko NSUa? vidim da svi spominju phenix ili da su preko tel. apdejtovali...

carov
Banned

Post od carov »

kako bre preko tog phenixa da updatam.. ima neko da mi posalje..posto ne mogu ni preko nsu ni preko phona??????:dry: :dry: :blinky:

dachakg
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od dachakg »

a ja sad uradio nesto sto nema veze sa softverom i hardverom,niti bilo kakvim update-ovima!!!
jednostavno ga celog otvorio,dunuo dvaputa u slusalicu (da li sad to ima veze,ne znam!??) i ponovo zatvorio!
sad radi super! kao sto sam i rekao,kao da je slab kontakt!!! :dry: :dry:

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Ovaj apdejt sa FOTA je baš problematičan... Ako neko zapadne u tu "zonu sumraka" možda da proba ovo (zvuči blesavo :| )
1. u switch it on, enter ur pin
2. when the phone ask for the lock code,u connect ur usb to the phone
3. then u enter a pin code, and click enter
4. when the "code error" appears, u quickly click on pc suite which will appear after u have connected the usb....
5.now u can update without any problem..
thats how i did it... hope it helped..
from my observation, the bug only occurs when u do a FOTA update. so remember, never use FOTA for those who have not updated to v20 yet.. use NSU.. v20 is very good.
Izvor

dxtrx
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 03. Feb 2009. 07:18

Post od dxtrx »

Igor88bg napisao:dxtrx, decko rece da je pokusao taj kod citas li ti? ;-) .
ti ne bi trebao da pises ako ne sam tebi kazao ali ja sam pisao da pritisne # dugme sta znaci da stavi brojeve pa kad ne znas ne mesaj se

carov
Banned

Post od carov »

naso na nekom forumu kako da se konektujes na wifi... ja nisam uspeo ali mozda nekom uspe :( :(

Two steps

1. Create a connection point for your Wifi using Settings -> Connectivity -> Wireless LAN
2. Next assign a manual IP address for your wifi connection using Settings -> Connectivity -> Destinations -> Internet -> [Highlight your connection Name] -> Options -> Edit -> Options -> Advanced Options

Hope that helps.

pedjolino11
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 11. Feb 2009. 21:49

Post od pedjolino11 »

Molim vas ako neko moze da pomogne. Pokusavam da uradim update 5800 preki NSU-a. Pise da ima novi firmware, downloaduje ga i kada krene update ugasi si se telefon i samo stoji (jos 15 min) i pise da probam ponovo. Normalno i da posle nece. Telefon kada skinem sa PC normalno se upali i radi. Probao sam i reset i opet nista. Molim ako neko zna sta da radim. Hvala

bjela
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 12. Jun 2008. 22:45

Post od bjela »

Meni se to desavalo na 6120c (skoro svaki put kad updateujem), nece par puta, pa onda odjednom uspe, bez da ista drugacije uradim :) Ne kazem da ce tako i tebi da se desi, ali probaj :)
NOKIA 5800

pedjolino11
Novajlija
Novajlija

Post od pedjolino11 »

Probao sam bar desetak puta i nista. Bojim se da ga "nesprzim"! Probao sam i ono sto je Vlada Zem napisao i kod mene ne funkcionise. :cry: :cry: :cry:

dxtrx
Novajlija
Novajlija

Post od dxtrx »

pedjolino11 napisao:Probao sam bar desetak puta i nista. Bojim se da ga ". :cry: :cry: :cry:
pa idi u servis gde si ga kupio valjda imas garanciju

pedjolino11
Novajlija
Novajlija

Post od pedjolino11 »

Cudna stvar se desila. Posle vise neuspelih pokusaja updejta na "normalan" nacin, spojio sam fon sa kompom na mas storage, i neverovatno updejt je prosao bez ikakvih problema. Evo ga fercera kao lud. Nesto neznam da je ovo bas normalno. I da siguran sam da je na mas sorage spojen.

dxtrx
Novajlija
Novajlija

Post od dxtrx »

pa sta se brigas ako ti radi io na printer mode neka bude spajan kad radi ne brigaj se kad ne radi smislit cemo nesto i tada

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

Disappointing camera

Nokia 5800 XpressMusic has a 3.15 MP camera with a maximum image resolution of 2048x1536 pixels. Carl Zeiss optics and the dual-LED flash might have you hoping for at least above average image quality. If that's the case, you're in for quite a disappointment. The XpressMusic handset is clearly not much of a shooter.

The camera key is OK to work with, and that probably is the best thing to say about imaging.

ako neko od vlasnika moze da odgovori da li je ovo tacno... :unsure: :unsure: :unsure:

Cola15
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 05. Mar 2007. 23:27
Kontakt:

Post od Cola15 »

Ja sam na kratko pogledao 5800 u vranju u telenoru, odusevljen sam, jedini mi je problem kucanja poruka, moras noktom da kucas, pokusavao sam jagodicama je prepoznaje dodir :|
Sk8 OR DiE -- iPhone 3G 8GB

pedjolino11
Novajlija
Novajlija

Post od pedjolino11 »

Neznam zasto ti kucanje poruka predstavlja problem. Jako lako i jednom rukom ide kuckanje, i lep povratni osecaj imas. Samo vrlo kratko privikavanje i sibaj.

Cola15
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 05. Mar 2007. 23:27
Kontakt:

Post od Cola15 »

Pa dobro, samo da ga uzmem, cekam cale da uzme biznis tim, i tu mi je cena 17990 :D Jaoooo jedva cekam, i svidja mi se ona vibracija dok saltas menijem :D
Sk8 OR DiE -- iPhone 3G 8GB

Odgovori