Nokia 808 PureView
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Re: Nokia 808 PureView
Baraba, e nema sanse da slikam, jedino sa cime bih mogao da slikam je upravo 808 a mozda ni sa njom.
Pokusao sam i sa aparatom ali to je pola milimetra kvadratnog okrnjeno tako da nema sanse da uhvatim makro.
Dal zna nek da li mozda moze da se zameni po nekoj iole razumnoj ceni?
Pokusao sam i sa aparatom ali to je pola milimetra kvadratnog okrnjeno tako da nema sanse da uhvatim makro.
Dal zna nek da li mozda moze da se zameni po nekoj iole razumnoj ceni?
Nokia Lumia 1520
http://www.gsmarena.com/nokia_eos_rumor ... s-5860.php
Da li mislite da je Nokia uspela da resi sve probleme i ugura ovakvu kameru u Windows Phone uredjaj?
Ako se pojavi ove godine, ocekujem da cena bude oko 800e sim free, kod nasih ,,legalnih distributera" jedno 1200.
Da li mislite da je Nokia uspela da resi sve probleme i ugura ovakvu kameru u Windows Phone uredjaj?
Ako se pojavi ove godine, ocekujem da cena bude oko 800e sim free, kod nasih ,,legalnih distributera" jedno 1200.

Nokia Lumia 1520
Pozdrav svima , posto cu tek sada kupiti ovaj ovaj telefon pa da se nemucim i netrazim na ove 24 strane neka mi neko odgovori na par pomalo glupih pitanja , dosta sam gledao ovaj telefon i cini mi se da je dosta bolji u svemu od trenutno moje nokie n8 .
1. Dali ocitava npr. divx filmove sa prevodom
2. Koliko je otporan na padove i na ogrebotine jer mi cesto telefenom bude u dzepu sa kljucevima , n8 je u tome savrsen , padne mi sa metar na beton i nista
3. Otprilike koliko traje baterija sa nekim normalnim koristenjem , naj vise saljem poruke pa dali mu to dosta iscrpi bateriju
To je to sto se tice pitanja , samo bih zamolio da mi ne pisete potrazi na google i slicne gluposti a onim koji normalno odgovore unaprijed se zahvaljujem .
1. Dali ocitava npr. divx filmove sa prevodom
2. Koliko je otporan na padove i na ogrebotine jer mi cesto telefenom bude u dzepu sa kljucevima , n8 je u tome savrsen , padne mi sa metar na beton i nista
3. Otprilike koliko traje baterija sa nekim normalnim koristenjem , naj vise saljem poruke pa dali mu to dosta iscrpi bateriju
To je to sto se tice pitanja , samo bih zamolio da mi ne pisete potrazi na google i slicne gluposti a onim koji normalno odgovore unaprijed se zahvaljujem .
sila,
1. Da
2.Stavi silikonsku zastitu i foliju preko ekrana i nemoj da brines.
3. Baterija traje krace nego na N8, meni traje jedan dan ako dosta koristim internet, a ako ne koristim internet onda moze dva dana. Jednostavno veci je ekran, duplo jaci procesor i ram a samo malo veci kapacitet baterije i to je to.
1. Da
2.Stavi silikonsku zastitu i foliju preko ekrana i nemoj da brines.
3. Baterija traje krace nego na N8, meni traje jedan dan ako dosta koristim internet, a ako ne koristim internet onda moze dva dana. Jednostavno veci je ekran, duplo jaci procesor i ram a samo malo veci kapacitet baterije i to je to.

Nokia Lumia 1520
E hvala ti Adams na odgovorima . Za koji dan cu ga kupiti pa da vidimo ovo cudo od telefona
. Pozdrav

ljudi da li je moguce da se na ovom tel.ne moze slikati prednjom kamerom ili ja ne znam da upalim
jos me zanima da li ima neki video poziv osim ovog 3g preko mreze, posto skype video vidim da ne radi bzvz

jos me zanima da li ima neki video poziv osim ovog 3g preko mreze, posto skype video vidim da ne radi bzvz
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Za slikanje prednjom kamerom ti ne mogu potvrditi ali za video pozive možeš koristiti aplikaciju Fring koja ima opciju video poziva.
gangsta,pre par nedelja je izaslo par novih widgeta,izmedju ostalih i "mirror widget".
Link ka istom - http://www8.zippyshare.com/v/50257001/file.html
Link ka istom - http://www8.zippyshare.com/v/50257001/file.html
Samsung S8,Sennheiser CX300 II
- RandjaPO
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 07. Jul 2010. 09:53
- :: iPhone 6
- :: Nokia 808 PureView
gangsta, juce sam odradio update sa widget-ima i dobija se kao ogledalce neko, ili ti "mirror widget" sto kaze Fox, i sada se moze slikati prednjom kamericom. Inace, uzeo sam microSD karticu od 64gb i radi savrseno. Jeste da je podosta kostala ali isplati se u svakom slucaju.
RandjaPO, Fox, hvala na odgovoru, upravo sam odradio to, dobio trazeno, samo je rezolucija smesna
ali bolje ista nego nista.
aaa 64gb
lep komadic plastike i metala, kome treba, odlicno. ipak je minut videa 150-160mb, a slika 11 

aaa 64gb

- RandjaPO
- Mobil fan
gangsta, jeste rezolucija smesna, ali cenim da je moralo tako da bi malo napravili kontrast. Zamisli da je i prednja kamerica kao zadnja, kakav bi to oblik bio 

RandjaPO, haha i ovako je kao neka palija
imao 4s pre njega i ovo kada sam uzeo u ruku stalno sam se bojao da ce vagnuti preko ruke i ispasi
nego koliko tebi traje baterija, meni za sada dan ipo, kao i na iP, iskreno ocekivao sam 2, ne znam zasto

Zato sto ljudi relativno slabo koriste symbian telefon, i onda uvek preteruju kako baterija traje 5 dana, a u stvarnosti ga samo retko koriste.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
- RandjaPO
- Mobil fan
Ja imam praksu da svako vece stavim telefon na punjac ali kada ga nisam stavljao izdrzavao je dva dana bez problema.
Baterija na symbianu ce zavisiti dosta i od onoga za sta ga tacno koristite.
Meni recimo traje samo jedan dan jer kad sam dugo na faxu cesto sam na internetu preko 3ga i desi mi se nekad da mi traje samo od 07:00 do 15:00.
Ali zato muziku mogu da slusam cini mi se beskrajno dugo a zbog slabije rezolucije i filmove mogu da gledam 10 sati.
Ima na GSMareni lista trajanja baterije kod telefona, i recimo surf na 808 je oko 4,5 sati a video 10, dok recimo iPhone 5 surfuje 10 sati a video je oko 4,5, bas se secam da je bilo tako nesto obrnuto za ova dva modela.
Meni recimo traje samo jedan dan jer kad sam dugo na faxu cesto sam na internetu preko 3ga i desi mi se nekad da mi traje samo od 07:00 do 15:00.
Ali zato muziku mogu da slusam cini mi se beskrajno dugo a zbog slabije rezolucije i filmove mogu da gledam 10 sati.
Ima na GSMareni lista trajanja baterije kod telefona, i recimo surf na 808 je oko 4,5 sati a video 10, dok recimo iPhone 5 surfuje 10 sati a video je oko 4,5, bas se secam da je bilo tako nesto obrnuto za ova dva modela.

Nokia Lumia 1520
ljudi a kako ste vi flashovali 808 ako navifirm vise ne radi.Tako sam dugo svoju n8 cackao sa navifirm i phonex,sad ne znam gde da najdem SW.Treba mi ono standardno balkan da mi radi fm transmetter.Ako je vec negde pisao o tome izvinjavam se al nisam naleteo na to,uglavnom je rasprava s3 vs. 808...808 majka 

- vojvodjanin81
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sre, 20. Feb 2013. 15:40
- :: Samsung S5 G900F
Re: Futrola Nokia CC-3046 za model 808 PureView
Hmm ne znam da li je ovo pravo mesto za trazenje te futrole,mada to nije u mom domenu da razmisljam o tome..
Pa ako nema u Srbiji da se kupi takva futrola,hvala bogu sada nam je barem omoguceno da kupujemo stvari preko neta,tako da bez problema mozes da potrazis na nekim poznatim sajtovima ebay,amazon,dx,ili bas na neki sajt gde se prodaje oprema za telefone..

Pa ako nema u Srbiji da se kupi takva futrola,hvala bogu sada nam je barem omoguceno da kupujemo stvari preko neta,tako da bez problema mozes da potrazis na nekim poznatim sajtovima ebay,amazon,dx,ili bas na neki sajt gde se prodaje oprema za telefone..
- vojvodjanin81
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sre, 20. Feb 2013. 15:40
- :: Samsung S5 G900F
Re: Futrola Nokia CC-3046 za model 808 PureView
izvinjavam se ako sam pogresio mesto gde ovo da pitam...nikad nisam tako porucivao pa sam zato i pitao jel neko mozda tim putem tako nabavio.Hvala na odgovoru 

- RandjaPO
- Mobil fan
Nema u Srbiji da se nadje ovakva futrola, trazio sam i ja ali izgleda da cu morati da se cimam da narucim iz inostranstva.