Nokia 6120
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
zareez, malo je onih aplikacija sa .sis extenzijom koje ces uspeti da instaliras ali se zato baziraj na .sisx aplikacije a najlakse ti je da trazis aplikacije ( teme, igre ili programe ) bas za tvoj model telefona i tako ces nepogresivo doci do zeljenih. Drajveri ti ne trebaju a mozes ih instalirati preko kompa uz pomoc PC Suite-a ili da ih prebacis na telefon pa iz telefona da pokrenes instalaciju, treceg nacina nema..
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
@zllaja,nije tacno da app sa .sis extenzijom ne idu na os9.Da li ti znas sta znaci to .sisx ,tj to x na kraju?To znaci da je ta app potpisana do odredjenog vremena,a i kada ti signujes neku app koja je .sis tada se dobija nova extenzija .sisx ili cak i .sisxx.Obicno su teme .sisx extenzije,ali su potpisane do npr ili 2006. god ili 2007. god ili eventualno 2008. god.Ukoliko neko nema sertifikat ili mu tel nije hacknut morace da menja godine,a mozda cak i mesece da bi instalirao neku app,a to sa vracanjem datuma pali samo na app kojima je sertifikat expired,a u protivnom app mora da se potpise sertifikatom ili da se tel hackuje da bi se ta app instalirala
Note IV N9100 dual
da li je neko uspeo da 6120c koristi kao web cam ako jeste preko kog programa je to uradio.ja nisam uspeo da se povezem preko mobiola web cam a smatram da nisam toliko glup.instalirao sam ga i na pc i na fon i izmenjao sve portove i ne radi.a mozda sam i glup sad stvarno nisam siguran.ko moze da mi pomogne unapred sa zahvalan
Jel zna neko mozda gde imaju da se kupe sluske HS 45 Xpress Music, probao sam ih danas od ortaka koji ih je dobio uz (cini mi se ) 5700 na mom telefonu i hiljadu puta su bolje od hs47 (koje su naravno uzas) a i imaju 2.5 mm ulaz tako da mi ne bi bio potreban onaj kao konvertor... trazio sam na netu po comtradeu itd, ali ih nigde nema u katalozima... hvala svima za info 

NOKIA 5800
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
bjela@ Imaju njihovi prodajni objekti na vise mesta u BG,na primer:
Bulevar Despota Stefana 70,tel.011/2750-266
Vojvode Stepe 129,tel.011/3985-730
Knez Mihajlova 24,tel.011/397-50-57
Cetinjska 32,tel.011/30-38-111
pa ti izaberi gde ti najvise odgovara.
Bulevar Despota Stefana 70,tel.011/2750-266
Vojvode Stepe 129,tel.011/3985-730
Knez Mihajlova 24,tel.011/397-50-57
Cetinjska 32,tel.011/30-38-111
pa ti izaberi gde ti najvise odgovara.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
uzeo jedan moj drug ovaj telefon, i ja mu snimio kojekakve programe, i uradio mu sistem hack, prvi put je radio bez problema (system hack), ubacim ja instalserver.exe i snimim neku unsigned aplikaciju, i radi, danas da probam ponovo, ono nece, udjem u x-plore, pa u hellocaribe, oradim poso, proverim tu je instalserver.exe, i odsad kad god odradim posao: x-plore - hellocaribe, njemu telefon zabaguje, nece da udje ni u jednu aplikaciju, a nije radjen update, jel zna ko sto to tako?
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album