Nokia 5800 XpressMusic

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
Andrijana89
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 13. Feb 2009. 04:57

Post od Andrijana89 »

Aman ljudi da li neko zna kad ce ovo chudo da se pojavi u prodaji kod nas? Ili da ne chekam i uzmem od Telenora? aaaa
:blinky: :D

Igor88bg
Banned
Pridružio se: Sre, 30. Jul 2008. 04:02

Post od Igor88bg »

Andrijana89, cistas li temu ??? pa pise ti na crno je ima gde hoces! !

Andrijana89
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Andrijana89 »

To me ne interesuje.. kazhem kad ce da dodje kod nashih distributera kao shto su Mobis, TradeCom, TehnoMobile, itd?

Igor88bg
Banned
Pridružio se: Sre, 30. Jul 2008. 04:02

Post od Igor88bg »

Andrijana89, auuu pa ok za mesec dana najmanje :-) a mozda i pre :-) !

Andrijana89
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Andrijana89 »

@ Igor88bg
E super :) A cenaaa? Hoce biti vishe od 300e? :/ Ako ce biti vishe, uzecu u Telenoru fon i shta mi bog da :D

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Sacekajte jos mesecak dana sa kupovinom mislim da ce cena da mu padne na sasvim prihvatljiv nivo. :wink:
Слобода или смрт

dexter300
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 11. Feb 2009. 21:19

Post od dexter300 »

Cene u prodavnicama je 330e,ja sam gledao u nekoliko,u jednoj i uzeo,kod ovlastenih ce biti jos jaca,cenim 370e-400e..sigurno :smutny:

kostadin
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 11. Sep 2008. 03:40

Post od kostadin »

za ne poverovati, Nokia je propisala cenu od 290€, a meni covek nudi po ceni od 280€ u full-u sa 8gb karticom...ne razumem kako je to moguce ? Nemojte me pitati gde, jer vam necu reci, dobar sam sa covekom, necu da mu pravim problem...samo ako moze neko da mi objasni ovaj fenomen...
jos jedno pitanje, radi li taj Garmin dobro na ovom fonu, kako hvata signal, ako je neko poredio sa n95 8gb ?

BurekUSvemiru
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 18. Mar 2005. 21:02
Kontakt:

Post od BurekUSvemiru »

@luca
kamera je po meni stvarno ocajna, do duse slikao sam u sobi, nocni uslovi i cini mi se da su cak losije od slika napravljenih sa n73... znaci bedak :(

@kostadin
pa to za cenu i nije nista cudno, nabave sa neke strane mreze po nekoj smesnoj ceni uz ugovor i onda kod nas prodaju za kintu koji sami odrede...
a za garmin: bas za 5800 jos nije izasao, do duse postoji neka fora da se instalira programcic virtualkeys i garmin petica i da to radi... imas na youtubeu kako to izgleda...

e sad i jedno pitanje :) dal je neko ko ima telenorov 5800 uspeo da stavi fw 20.0.0.12 i koji je postupak? dal je komlikovano? kontam da uzimam telefon, pa bih u kucnojvarijanti sredio na engleski 20.0.0.12 a posle vratio na nas srpski kad izadje...

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 14:30

Post od djoxie »

BurekUSvemiru, tesko ce bilo koji od telefona nokiinih sa 3.2mp (osim naravno n93) dostici n73 po kvalitetu fotografija. nijedan od ovih novijih nije bolji od mnjega
::luv phonez::

carov
Banned
Pridružio se: Pon, 12. Jan 2009. 05:21

Post od carov »

naso sam na nekom forumu ovaj link... lik kaze da je update za 5800 ali ne mogu da proverim jer ne mogu da skidam sa rapidshara :x :x pa ako neko oce nek proba

http://rs411.rapidshare.com/files/19657 ... 5800XM.exe

BurekUSvemiru
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 18. Mar 2005. 21:02
Kontakt:

Post od BurekUSvemiru »

@djnebica
zahvaljujem, bas me je to i zanimalo :)

@djoxie
vidis, to nisam znao... al bas sam se divio kamerici kako je radila :wink:

znaci odlicno, ima da uskoro padne 5800 nema druge!

djnebica
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 10. Feb 2009. 04:06

Post od djnebica »

@carov......zasto..? promenis kod i skidas regularan update fw pteko FOTA ili NSU...bez ikakvih rizika i probe..... :D

carov
Banned

Post od carov »

ne mogu nikako da skinem update.... probao sam preko NSU-a i preko phona i u oba slucaja nece... jedino nisam probao preko FOTA jer nemam pojma sta je to....

dxtrx
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 03. Feb 2009. 07:18

Post od dxtrx »

@ carov probaj nekoliko puta pa ce da radi jer nekad ne radi update ali prboaj proradit ce

carov
Banned

Post od carov »

ma nije problem u tome da nece da se instalira nego kad probam preko phona on kaze no updates a i cuo sam da su se svi zabagirali kad su updatevali preko phona tako da od toga odustajem... a kad probam preko NSU-a on se upste ne konektuje na server sve kaze cannot conect to server check internet connectiviti it may be slow or not connected... veceras odem do frenda ako me ne mrzi pa probam od njega preko NSU-a

djnebica
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 10. Feb 2009. 04:06

Post od djnebica »

@carov.......Fota je preko fona sto bi ti rekao :D ...da li si siguran da si promenio kod...proveri....

carov
Banned

Post od carov »

nisam promenio kod jer nemam pojma ni to kako da uradim...mislim nasao sam na nekom forumu ali zasto se menja kod phona....

xxxx
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 03. Feb 2006. 11:37

Post od xxxx »

danas sam instalirao najnoviju verziju softvera ali i dalje je ostao problem sa slusalicom, zvuk se stalno povecava i smanjuje.Da li neko zna u cemu je problem?

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Taj problem nije softverske prirode, probaj rešenje sa Simbijan frika, 23.stranica ove teme. Srećno.
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

Odgovori