Nokia N95

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
Jordan23
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 30. Jul 2007. 14:35

Post od Jordan23 »

LuCiFeRkO, ovdje se prica o N95-1, a na N95-8gb je slider doradjen..A sam sam sredio slider, kao nov je... :lol: :lol:
N97, iPhone 4 on its way!

LuCiFeRkO
Banned
Pridružio se: Sre, 20. Feb 2008. 10:22

Post od LuCiFeRkO »

mislim, sta reci....super za tebe...a sto se tice slajdera nista promenjeno nije samo kvalitet plastike od kojeg je izrađena Nokia N95 8GB je malo bolji .

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

pa to samo je dovoljno da se poboljsa kvalitet i trajanje slajda... Mislim da jedino moze malko duze da izdrzi bez rasklimavanja,al moraces da ga zatezes...
Nokia E71... Elegant, but deadly

Dominator
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 21. Feb 2008. 06:14

Post od Dominator »

E ovako,
ja sam kupio N95 danas i evo,trenutno mi je na punjenju, pa imam par pitanja za vas
Samo zelim da kazem jos da sam presao bukvalno svih 26 strana i procitao sve vase komentare pitanja sugestije itd.. tako da cu postaviti neka pitanja na kojih nema odgovora.
Pre svega, koliko treba da se puni? Rekla mi je devojka u radnji da je potrebno samo 12 sati i nakon toga nista,kao koristim ga normalno,mada mi nije zvucala bas nesto pouzdano...a pitam jer nisam dobio uputsvo uz mobilni.
Drugo,sta bi trebalo da uradim da bih updajtevao software na telefonu?Nece biti potrebe da radim backup obzirom da cu ga updajtevoati dok bude bio skroz prazan,tako sam nameravao, cim zavrsim sa punjenjem. Na nokijinom sajtu pise da treba da se ukuca neki kod,#10001#* ili tako nesto pa mi on izbaci verziju firmwarea pa ja ukucam neki kod na njihovom sajtu sa pozadine baterije itd itd...a video sam na drugom topicu neki lik pominje balcans code i neke brojeve,pa me to zbunjuje?
Trece,koje biste mi programe preporucili da instaliram na nokiji?Mislim na nesto kao rotate me itd...
Cetvrto,sta treba da uradim (instaliram) da bih mogao da koristim blic pri snimanju,a ne da mi se pali crveno svetlo? Video sam da neki ljudi na komentarima pominju da nisu uspeli to,neki jesu uz pomoc nekog Phytona... ?
Peto, sta da radim sa ovim slajdom sto se tako klacka? Da li da ga nosim u neki servis ili da ga sam otvaram po ugledu na one sa you tube-a?Nisam nikada otvarao neki mobilni,stvarno nemam veze sa tim.
Sesto,kada se puni baterija da li treba da svetli neka lampica? Meni ne svetli nijedna, a navikao sam to kod svih mobilnih telefona,pa mi je zato cudno.Jedino se na ekranu vidi kako se puni...

To je za sada sve,hvala unapred i pozdrav!

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11

Post od gameforce »

Dominator,
1) viewtopic.php?t=1595
2) viewtopic.php?p=72714#72714
3,4) viewtopic.php?t=8377
5) pisano i u ovoj temi
6) NE

Kao što vidiš da si se malo potrudio sve bi sam našao.
Ali...ko da traži?
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

1) punis je dok se ne napuni,ne moras da punis 12 sati...Lupaju
2)imas odgovor u drugoj temi,Nokia SW updater,mislim da mozes preko njihovog sajta
3)Sta ti treba ? :D
4) ne znam...
5)pitaj Jordana on je to radio skoro
6)ne znam ni to,nemam N95 :)
Nokia E71... Elegant, but deadly

Dominator
Novajlija
Novajlija

Post od Dominator »

Gameforce, ne znam da li si ti video, ali lepo sam napomenuo da sam iscitiao svih 26 strana, upravo zbog toga da ne bi bilo " ...da si trazio nasao bi...".I mislim da sam se dovoljno potrudio. A nisam mogao da citam druge topice,npr. taj za aplikacije , jer mi je i ovih 26 strana bilo mnogo.
I ta neka pitanja sam postavio ovde,da bi mi odgovorili oni korisnici koji imaju bas ovaj telefon.
A sto se tice slajdera, naravno da znam da je pisano u ovoj temi, i ne bih mogao da znam za YouTube da nisam video sve te postove.A pitao sam to isto,obzirom da sam kupio telefon juce, tako da 48 sati od kupovine nije proslo jos uvek, pa me je zanimalo da li je u mom slucaju bolje da ga menjam u radnji u kojem sam ga kupio ili ipak da se opredelim za popravku...

Jordan23
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Jordan23 »

Dominator, sto se slider-a tice slobodno ga sam odradi, ali uzmi posudu za sarafe, jer su mali pa se lako gube... :lol: :D A zasto ga mijanjati kad ce ti i drugi slider biti isti za 2 nedelje??? 8) :uhuh:

LuCiFeRkO
Banned
Pridružio se: Sre, 20. Feb 2008. 10:22

Post od LuCiFeRkO »

Dominator, dodaj kintu i kupi N95 8GB, bar neces imati toliko problema sa slajderom. U slucaju da si se opredelio za zamenu telefona, onda to uradi jel imas jos malo fore...zasto popravljati kad mozes dobiti nov :uhuh:

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Mislim da će mu svakako trebati zatezanje kako bi savršeno stajao... ja sam i na običnoj N95-ici, a i na N95 8GB zatezala slajder, ali zato su nakon toga bili savršeni.. :) Jedino što mogu da zaključim je da je bilo lakše srediti slajder na N95 8GB... :wink:
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Dominator
Novajlija
Novajlija

Post od Dominator »

Ok ljudi,hvala lepo na savetima,
dacu sve od sebe da to sredim kako valja! :)
PS Ninolina, hvala i na odgovoru vezano sa software update, ne da mi ovaj vas forum da pisem kratke poruke,pa moram ovako! :roll:
Pozdrav

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11

Post od gameforce »

Dominator napisao:A nisam mogao da citam druge topice,npr. taj za aplikacije , jer mi je i ovih 26 strana bilo mnogo.
I ta neka pitanja sam postavio ovde,da bi mi odgovorili oni korisnici koji imaju bas ovaj telefon.
Ovde svakako nećeš dobiti odgovore na pitanja oko programa, već tamo gde treba.
U temi za programe.
Ne moraš da čitaš svih 10.000 stranica foruma da bi nešto saznao.
Postoji opcija traži u dnu strane.
Da si makar kucao punjenje ili klimav ili update dobio bi odgovore na tvoja pitanja.
Ali kao što sam rekao, lakše je da neko servira na noge 8)
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.

Dominator
Novajlija
Novajlija

Post od Dominator »

Jel moze neko da mi pomogne oko memorijske kartice, kada sam prebacivao muziku,video snimke na mobilni Nokia PC suite me nigde nije pitao da li da prebacuje to na memorijsku karticu ili na memoriju telefona,pravi se lud kao da memorjske nema uopste.U file manageru mi takodje nigda ne pokazuje memorijsku karticu,tu je samo Phone memory (c:)! A ni na telefonu nigde nisam mogao da nadjem nikakve informacije o njoj. U cemu je problem?

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

Dominator, pa jesi li uopšte ubacio karticu? Jesi li je prethodno formatirao u samom telefonu?
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Dominator
Novajlija
Novajlija

Post od Dominator »

Naravno da jesam :) Ali se ne secam da li sam je formatirao.Non stop mi je pokazivao da mi je kartica coruppted,sta god to znacilo. I onda me je odjednom sam zapitao da je formatira i sad je sve u redu.
Sta ću kad sam početnik... :oops:

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

Dominator, pa tako se uči... :wink: :wink: Važno je da sad znaš da kad god ubaciš neku karticu prvi put u telefon obavezno bi trebalo da je prvo formatiraš... :) :D

sin
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 12. Apr 2007. 20:47

Post od sin »

Pozdrav ljudi,
koji e-book reader program mi preporucujete, da moze lepo nesto da se procita na fonu a da ne moram stalno pomerati levo desno stranicu

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

sin, to je pitanje za ovu temu...Najbolje/najkorisnije aplikacije za OS 9.1 (S60v3) - viewtopic.php?t=8377

Snikers
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 03. Jan 2008. 07:15

Post od Snikers »

Jel mogu da se ubace smajlici u telefon nekako? Kupio sam pre par dana N95 ali nema ih u porukama........

Jordan23
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Jordan23 »

Snikers, mogu, al ti treba program za to, a i osoba kojoj saljes takodje treba imati taj program.... :D :wink:

Odgovori