Nokia 6120
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
janka_88 ok, probacu sa tim capsoff, ali meni nece ni kad ubacim instalserver.exe u c/sys/bin, da instalira unsigned aplikacije, tj. njemu.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
- kljun
- Mobil manijak
- Kontakt:
toda81 uspeo sam da pristupim sistem fajlovima, pomocu onog tvog uputsva sto si mi poslao, ali opet nece da snima unsigned aplikacije, sve uradim kako treba i pokrenem instalaciju, odaberem gde ce da je snima i izbaci mi error: postoji ogranicenje sertifikata.
snimim hellocarbide, capsoff, capson, pokrenem xplore, stavim ga u pozadinu, pokrenem hello, odradim menu1, vratim se u xplore, imam pristup svim fajlovima, i ubacim 2 fajla u c/sys/bin, izadjem, ugasim telefon, upalim, pokrenem capsoff i kad hocu da snimim izbaci taj error, nigde nisam pogresio, bar ja tako mislim, ako jesam ispravi me.
snimim hellocarbide, capsoff, capson, pokrenem xplore, stavim ga u pozadinu, pokrenem hello, odradim menu1, vratim se u xplore, imam pristup svim fajlovima, i ubacim 2 fajla u c/sys/bin, izadjem, ugasim telefon, upalim, pokrenem capsoff i kad hocu da snimim izbaci taj error, nigde nisam pogresio, bar ja tako mislim, ako jesam ispravi me.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
- kljun
- Mobil manijak
- Kontakt:
Fox jesete, sve je dobro podeseno, ovo sto mi je toda poslao nije valjalo, nasao sam drugo uputsvo koje radi.
- kljun
- Mobil manijak
- Kontakt:
toda81 u svakom slucaju tebi hvala na pomci, sve sam radi kako si rekao, ali nema rezultata, onda sam uradio preko rom pathera i radi normalno sada.
To ti je uredjaj koji prima signal sa satelita i onda ga prosljedjuje na telefon preko bluetooth konekcije (bar sam ja tako shvatio,ispravite me ako grijesim),znaci moras ga nositi sa sobom,usput treba ti i softver,tj.mape u samom telefonu.Za cijenu tih modula ne znam,al znam da imaju dva-tri modela koje proizvodi i sama nokia
Nokia N95 8GB
Mozda, imam instalirano BlueFtp, wmp, smartmovie, dvixplayer, map24mobile,sys exporer,taskman,phonetinfo,ftp bt, cclock, fscaller, coreplayer, nsysinfo, lcgjukebox.Ako je nesto sumnjivo, javi pa da obrisem.A sto se tice master reset, da li se brise sve iz fona ili ne?Inace zvuk je dosta slabiji od 6131, 6500, 5310,5610, jedino je s 6300 tu negde.