vlado nisam stigao da uradim neki lep video juce ceo dan u bg jurnjava,videcu veceras da uradim i postavim sa slikama.Ovako par dana koriscenja utisci sledeci i iskustvo
Juce je telefon od 8h ujutru(punio se celu noc) i krenuo sam do BG jednim putem preko sela (asflat je bolji nego na autoputu

) i navigacija jer radila nekih 3.5h i malo po gradu nekih 30-tak minuta cisto probe medju zgradama.Radio je wifi nekih 45minuta sa surfingom i 30tak minuta razgovara + 20-tak sms i jedno 10-20 slika i baterija se ispraznila kad sam dosao kuci oko 21h tj samo je pokazivao telefon da je prazan.Extra je ovako telefon,uzeo sam wifi router i voip i surfing je extra al ludim od ovog "Jostika" koji skripi znaci neverovatno me nervira

.Stereo zvucnici su na nekih 90% su dobri na 100% pocinje malo da krcka.Update nisam radio,telefon je azijska verzija,soft je 10.0.45 mislim.Update necu raditi dok ne bude potrebe sad je dosta stabilan.Telefon je jako cvrst,narucicu Krusell futrolu koznu za njega.Slike i video ide popodne,ako koga sta interesuje pitajte slobodno