Nokia 6220 classic

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
jerkann
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
:: Samsung Galaxy S4
:: Nokia 808

Post od jerkann »

Njegovan, daj brate nadji i meni jednu za 75 eura odmah cu da kupim.
Ovo ozbiljno mislim, ako imas jos neku u ponudi javi mi se.

Igor88bg
Banned
Pridružio se: Sre, 30. Jul 2008. 04:02

Post od Igor88bg »

Njegovan, evo ja ti dam 70 e da mi nabavis 2 telefona sa papirima ne kradena za te pare znaci 140e oba! moze? :wink:

doxxdo
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sub, 11. Apr 2009. 08:17

Post od doxxdo »

Njegovan,moze li nokia6220classic za 80evra,ja toliko nudim,ako imas jos u ponudi samo reci... :blinky:

Barbarosa
Banned
Pridružio se: Sre, 01. Apr 2009. 01:18

Post od Barbarosa »

Igor88bg, rekao si :Njegovan, svakako si mogao dobiti za lose ocuvanu i 150 a za bolje i 210 zavisi a inace kao sto rece telep, mozda si prodao 6120 ili samo glumis ludilo

nije mogao za 210 posto je toliko nova na crno...previse hvalis svoj telefon,ne kazem ja da ne hvalim n82 ali ti ga pretera bas dobro... :lol:

Igor88bg
Banned

Post od Igor88bg »

Barbarosa, ja sam moj telefon na belo (napolju) kupio tako da nebi imao nameru da ga prodam za manje od 210 ako bi ga prodavao,ali nema sile posto je telefon bruka dobar!! :wink:

jerkann
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
:: Samsung Galaxy S4
:: Nokia 808

Post od jerkann »

Svako ima pravo da ceni svoj telefon koliko misli da vredi, ali i da ga hvali.
Nego ovaj nas je decko zesce ubacio jer to sto je rekao nema blage veze sa zivotom.

Igor88bg
Banned

Post od Igor88bg »

slazem se sa kolegom jerkann-om :wink: Ps 6220 c je zaista odlican telefon bar ove prve serije ja sam jako zadovoljan svime!

Njegovan
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 28. Jun 2007. 17:43

Post od Njegovan »

На жалост само једну сам имао. И продао је за те паре. Сада и ја видим да сам је јефтино дао, али нема везе. Шта је ту је. :D Биће телефона, нек смо ми живи и здрави.

Братски поздрав за све!
МТЕЛ - СРПСКА МРЕЖА У РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ

Igor88bg
Banned

Post od Igor88bg »

Njegovan, ako si i nema veze :lol: :lol: :lol:

sopran87
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 29. Mar 2009. 17:21

Post od sopran87 »

Igor88bg, nisi mi odgovorio kako radi taj kristal i gde se tacno nalazi? Bas me zanima pa ako mozes da mi odgovoris bio bih ti zahvalan... :)

Igor88bg
Banned

Post od Igor88bg »

sopran87, to pitaj servisere onisu mi rekli da prodam taj d500 sto pre jerje taj kristal napikao ili pri kraju tako nesto! 8)

sopran87
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od sopran87 »

Mhm, ja mislim da su tebe serviseri zesce lagali ili da ti nisi dobro cuo, za kristal za citanje sim kartica prvi put cujem i mislim da se jedini kristal u telefonu nalazi u samom procesoru i nema veze sa sim karticom.... Sim kartica bi trebala da se cita preko pinova(ulaz-izlaz i ostalo)?

Igor88bg
Banned

Post od Igor88bg »

sopran87, ima neki deo koji sluzi za to i zaista me je drndao D500 imao je neki problem stalno je izbacivao uvacite simkarticu i tako svaki dan po 2 3 puta !

sopran87
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od sopran87 »

OK ako ti tako kazes.... E a sta je sa tim fleshovanjem, jel to tesko? Znam da ima tema ali pitam konkretno za ovaj telefon jel problem i jel dosta pomaze?

Igor88bg
Banned

Post od Igor88bg »

sopran87, ja ga nikada nisam flesovao jer radi sve savrseno tako da pojma nemam probaj uradi reset *#7370# pa vidi dal ce takda znam da na D500 nije flesh pomogao i to je bilo bacenih 10e!

sopran87
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od sopran87 »

Ali zar ta sifra nije samo formatiranje telefona? Koliko sam skapirao fleshovanje je ubacivanje novog softvera? Ili gresim....

Igor88bg
Banned

Post od Igor88bg »

sopran87, jeste potpuno novog koe se radi pomocu BOX-a 8) radi sifru da vrati sve na pocetan nivo mozda je polovan tel probaj da resetujes sve!

sopran87
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od sopran87 »

Ma jok ja sam samo mislio da poboljsam softver a to nikad nisam radio ali ako nema potrebe jos bolje! Jel ima negde na forumu uputstvo za instaliranje garmin mapa i jel to komplikovano?

doxxdo
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sub, 11. Apr 2009. 08:17

Post od doxxdo »

formatiranjem mozes memorijsku karticu odraditi ne memoriju telefona :uhuh: ,ako ima neka sifra za telefon onda je to za restartovanje telefona s tim sto se telefon vraca na prvobitno podesavanje tj kao kad ste ga kupili znaci gube se sve aplikacije sa mem.kart. i sa mem.tel.istu tu opciju imate i na telefonu menu>settings>phone sett>general>factory setti.znaci nije isto kao kad restartujes telefon ugasis pa upalis. :chytry: ubacivanje novog softwara je opcija kojom se sredjuje dati softwar tj otklanjaju njegove mane pa se on sinhronizuje a na engleskom to se kaze update i tako se zove update sowtware.na primer n6220classic je imala ne tako dobar ton za slusanje muzike,za razgovor,pa su sredili te nedostatke nadogradivsi taj software sa poboljsanim istim tim funkcijama,ne nesto narucito boboljsanim al dobro 04.13. :disgust: .cameru telefona i foto aparat nisu poboljsavali jer svi komentari idu u prilog da su kamera i fotoaparat na telefonu bez mane da su super.update softwarea se vrsi da bi se otklonili neki njegovi nedostaci,mane,...p.s. ja sam formatirao mem.kart. i tako obrisao sve aplikacije sa mem.kart,aplikacije su bile instalirane na mem.kart.ali ih telefon nije prepoznavao pa sam morao preko istih instalirati aplikacije,mada jedina prednost je ta sto nije trazio ponovno aktiviranje koda sifre aplikacija jer su one bile vec instalirane pa svaka aplikacija je imala isti tretman kad krenem da instaliram svaku aplikaciju telefon me pita ta aplikacija je instalirana na telefonu hocete li da je instalirate preko postojece ja odobrim sa yes i to je to.ali ko ima vise aplikacija na tel,10,20,prebaciti sa racunara na telefon pa pokrenuti instalaciju :shock: ...

Igor88bg
Banned

Post od Igor88bg »

sopran87, samo ti mene poslusaj uradi ovo ugasi tel potom upali i u trenutku drzi ove tastere: Zelena slisalica,broj 3, i zvezdicu pa javi kako radi tel,znaci ne cekaj da digne OS vec odma stisni te dugmice nakon pritiska dugmeta za ukljucivanje, za garmin mogu na pp da ti javim ako zelis :P

Odgovori