Nokia Lumia 520
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Re: Nokia Lumia 520
Ako mislis na hard reset onda bi ta opcija trebala biti u podesavanjima u delu gde pise koju verziju softvera imas, model telefona itd. koristim Ativ na engleskom i to je pod "about" ..
Definitivno ti hvala.Oči mi ispadoše tražeći...neće da zove.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Knjaz, ako imaš ruter sa bridge opcijom onda se sa njim nakači na njegovu mrežu pa napravi svoju, podesi kako treba i to je to. Mislim da na svaki tp link mozes opaliti ddr wrt softver pa da ovo odradiš ako već nema po defaultu bridge mod.
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Settings>About i skroz dole Reset your phone. Kombinacija tastera je vol -, power i kamera dok telefon ne zavibrira
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Ovo je malo potpunija informacija,
,mada će i ona gore pomoći.Jedno hvala.

- Дејан_Свитац
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Ned, 01. Dec 2013. 14:12
- :: Хуавеи П10 мате
- Kontakt:
Који програм да преузмем да бих могао да видим документ који ми је послат блутутом? Имам фајл експлорер али га не видим нигде, а не видим га ни у офису, пдф-у, нити у адобе-у.
Ћирилица се пише срцем.
Drustvo...menjao sam broj telefona isada,naravno novi broj,nova kartica i zahtev za pin kodom.Opet gledam,ali sigurnosna podesavanja ili tako nesto da ugasim zahtev za tim.Pomagajte,kako.
Imas u podesavannjima poziva Sim zastita
Ali ja ili ne vidim ili nemam podesavanje poziva u mom telefonu...
Telefon/.../podesavanja
Na istoriji poziva to podesavas
- Apolo
- Expert
- Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
- :: Sony Xperia 5 II
- :: Samsung A6+ (2018)
Kada nam stigne poruka i pojavi se u gornjem delu display-a, da li mora da se "klikne" na nju ili se moze povuci na dole i na taj nacin otvoriti, i takodje da li postoji neki drugi nacin prikaza pristigle poruke?
Festina lente.
Hvala ti druže.Tvoja pomoć je bila korisna,ali...lista poziva>zaštita sim>onemogući>unesi pin...i to je to.knjaz napisao:Telefon/.../podesavanja
Ddrugari pomagajte!
Pošto je mom sinu majmunu bilo dosadno,rešio čovek da abdejtuje fon.Sada non stop vrti nešto i ne postoji mogućnost da se uradi bilo šta na fonu.Šta sad???
Pošto je mom sinu majmunu bilo dosadno,rešio čovek da abdejtuje fon.Sada non stop vrti nešto i ne postoji mogućnost da se uradi bilo šta na fonu.Šta sad???
https://www.youtube.com/watch?v=GWJPNUy9Z5k
to je taj rad......
to je taj rad......
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Sacekaj dok se zavrsi, traje oko saticak. Syavi fon na punjenje
Ja sam gasio i palio fon,misliš da nema veze?................................................
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Sta je tu je, stavi ga na punjac i pusti ga da radi dok ne zavrsi. Ostavi ga do jutra pa ces videti sta ce se desiti. Pokvariti ga vise ne mozes, tako da je to to.
I javi ujutru sta si naradio
I javi ujutru sta si naradio

- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Ako telefon ne moze da se upali vise, onda ima nacin da ga bacis u neki mod, za software recovery, sto radis preko Nokia Care Suit. U taj recovery mod ga ubacujes cini mi se tako sto drzis kameru, vol- i power, i cim zavibrira, vol+.
I onda ga kacis na komp. Tako sam zapamtio da je pisalo, ali vrlo je lako moguce da se varam, istrazi malo o ovome na WPCentral, i sledi uputstva za resavanje brickovanog uredjaja.
Ako pak uredjaj radi, ne sekiraj se.
I onda ga kacis na komp. Tako sam zapamtio da je pisalo, ali vrlo je lako moguce da se varam, istrazi malo o ovome na WPCentral, i sledi uputstva za resavanje brickovanog uredjaja.
Ako pak uredjaj radi, ne sekiraj se.
Cele noći bio na punjaču i ništa nažalost.Pitanje da li je klinac uključio wifi?
Ide danas u servis i to je to jbga.
Ide danas u servis i to je to jbga.
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 12:58
- :: Nokia Lumia 730
Imam pitanje jedno. Da li je normalno ako se telefon greje nazad iznad kamere dok razgovaram, saljem poruku i slicno? Naravno i dok sam na netu. Brine me to sto se vrlo brzo zagreje, posle 2 iskucane poruke se malo zagreje. E sad, ne bude bas vreo, nego malo zagrejan. A igrice zaista ne igram. Kada ne koristim telefon, naravno nije ugrejan. Hvala.